Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
26.10.12 13:00

Holky, takže ve středu jsem testla, měla jsem divnej pocit, že to nevyšlo tak jsem si chtěla být jistá a našla jsem tam druhou slabou čárku :hug: …tak jsem byla strašně šťastná, ráno teslta z ranní moči, protože ve středu to bylo v 6 večer a test byl úplně stejnej…tak jsem se lekla, že to nepostupuje, ale holky v jiných diskuzích psaly, že na tom testu to ze začátku tak poznat nejde…Takže jsem už netestovala a budu až v neděli ráno, tam by už mělo jít vidět lépe ty //.Snad bude vše v pořádku a udrží se u mě.....to bych nezvládla, ale prostě už bublinky nedám. V pondělí jdu na krev tak uvidíme. Holky, držte mi moc pěsti, teď jsem nervoznější víc jak kdy jindy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
26.10.12 13:15

@snažilka1210 To vypadá dobře :D Užívej si pohodu o víkendu a věř svým bojovníčkům! A dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
26.10.12 20:08

@snažilka1210 : Hrozně moc držím palce. Počkat do neděle je určitě dobrý nápad. Nemá cenu testovat úplně každý den, akorát by Tě znervóznilo, že čárka nesílí rovnoměrně (protože tak to prostě je - ne vždy je moč stejně koncentrovaná). Tak ať to vyjde! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
27.10.12 15:47

Ahoj holky, dneska mám termín ms(28DC),nekrvácím. nebolí břicho…ťuk, ťuk, ťuk, ale dneska jsem měla na intimce hnědou kapičku, jakoby hnědý výtok, ale jen malinko…měli jste to taky některá tak??Na internetu jsem se dočetla, že je to v době ms normální, že sliznice je překrvená tak že se to může stát…jen mě to trochu vyděsilo. Mám tam dvě bublinky, tak snad to zvládnou obě…holky, to by byla sranda, kdybych měla dvojčata, ale líbilo by se mi to, sice bych asi zcvokla, ale co :D Doufám, že se to pondělí mrcha nerozjede…zítra teda ráno test…už teď se bojím, že tam //nebudou. Člověk počítá samozřejmě i s tou horší variantou, ale tak nějak prostě vím, že už to bude jen dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
27.10.12 21:38

@snažilka1210 : Bude to dobré, neboj se ničeho. Špinění i krvácení v začátku těhu může být. Máme tady s tím bohaté zkušenosti. Já měla hematom, Capelka taky krvácela a bojovníčci to zvládli. Prostě jim věř. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
28.10.12 09:20

Holky, tak jsou tam // a sílí od čtvrtka :dance: :* bublinky moje :srdce:
Zítra krev tak snad se dozvím zda se ujmuly obě dvě. Tady je testík, ale moc mi to nešlo vyfotit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
28.10.12 11:31

@snažilka1210 no nadhera, uplna dálnice, bobískove jsou tam…moc ti drzim pestičky…tak po krvi dej vedet, mozna by mohla hodnota napovedet zda je :srdce: nebo :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
28.10.12 11:53

@eedi a kolik by tak mělo být to hcg, je nějaké rozmezí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
28.10.12 12:14

@snažilka1210 : Krásná čárka, mám velkou radost, že to vyšlo. :potlesk: Co se týče toho, kolik bublinek se chytlo, tak si nedělej velké naděje, že by ses to dověděla dřív než z UZ. Rozpětí HCG je obrovské a i když vysoká hodnota může naznačit, že jsou tam dvě, zažila už jsem tady hodně holek, které měly HCG opravdu hodně vysoké, predikovali jim dvojky a prcek tam byl nakonec jeden. A naopak, někdy to zase leze pomaleji. U nás v CAR například HCG z krve nedělají vůbec. Prostě po třech týdnech test a za další dva týdny už UZ a tam se počítají bublinky. Moc to neřeš a nech se překvapit. Já myslím, že tohle už jsou krásné starosti. ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
28.10.12 14:13

@Motýlice ano šéfe, teď už budu řešit jen ty hezké věci. Co je zajímavé tak to, že jsem si zkusila uděla ovulační test a neuběhlo ani 15 vteřin a už byla vidět strašně silná ta testovací čárka a ta kontrolní vyběhla až tak za 10vteřin…uplně to předběhla, jsem čučela jako blázen. Takže, když má někod pozitivní těhu test tak má pozitivní i ovulační…to jsem nevěděla.
Holky, zítra napíši tu hodnotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
28.10.12 14:14

@Motýlice a ty jsi měla taky 2 bobky, krvácela jsi, když Ti teda ten jeden odešel?? Nebo se to může jen tak vstřebat??děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
28.10.12 16:03

Ahoj holky tak mam vysledky z imunologie minule bylo 28%na partnera a 50%na ostatni a ted 70 %na partnera a 82% na ostatni jen pritel vytvari na me protilatky :( tak uvidime co rekne dr. pristi tyden ve zprave doporucuji ivf ale doufam ze je i jina lecba a partnera vyleci nemate s tim zkusenosti? prvne ale vyzkousim vsechny moznosti inseminaci atd. a uvidim co rekne dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
28.10.12 16:05

Ahoj holky tak mam vysledky z imunologie minule bylo 28%na partnera a 50%na ostatni a ted 70 %na partnera a 82% na ostatni jen pritel vytvari na me protilatky :( tak uvidime co rekne dr. pristi tyden ve zprave doporucuji ivf ale doufam ze je i jina lecba a partnera vyleci nemate s tim zkusenosti? prvne ale vyzkousim vsechny moznosti inseminaci atd. a uvidim co rekne dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
28.10.12 18:02

@snažilka1210 : Jojo, zaváděli mi dva. Jestli to krvácení souviselo s tím, že jeden odešel nebo to bylo z jiné příčiny, se už nikdy nedovím. Doktor říkal, že to mohlo být tím (ale nemuselo). Myslím, že pokud embryo odchází, tak to většinou zakrvácí. Ale příčin může být více - to, co pozoruješ může souviset s implantací embrya. Jak se zavrtává hlouběji do sliznice, tak Ti vlastně nahlodává cévky, aby se „napojil“. A hlavně: špinění nebo krvácení v nějaké formě je po IVF hodně běžné. Pokud to není silné a jasně červená krev, tak se tím neznepokojuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
28.10.12 18:11

@Baby1987 : Jiné možnosti určitě jsou, jde o to, jak na to chvátáte. Zaléčit imunitu bude určitě první krok a jestli nemáte jiný problém, tak tomu můžete dát šanci i přirozeně. IVF je nejrychlejší cesta k cíli (úspěšnost IUI je o mnoho nižší), proto vám je asi navrhli. Ale podle mých zkušeností k tomu člověk potřebuje „uzrát“. Když na mě vybalili poprvé IVF, tak jsem do toho hned jít nechtěla, nebyla jsem připravená. Až když jsem se nějaký čas trápila neúspěšnými stimulacemi k IUI, tak moje touha řešit to radikálněji, nějak přirozeně přišla. Jestli Tě ještě nic netlačí (věk to asi nebude), tak to nemusíš hned hrotit na IVF. Ale podle mě je důležité mít jistotu, že jinak jste oba v pořádku (zejména dobrý SPG, u Tebe ovulace a průchodné vejcovody).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí