Snažení červen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1211
27.2.18 16:40

Nas chlapecek bojoval 40 dni…uzuz se blyskalo na lepsi casy. Dr byli pozitivni..a najednou mu selhalo srdicko…takova rana a sok…pro vsechny…i dr… :,( :,( :,( :zed: primar rekl po pul roce, ze dalsi mimi je nej terapie. Ale ma dr bude asi jineho nazoru…na kontrolu se teprve chystam, ale po tel rekla 2 roky…a to vazne cekat nebudu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
27.2.18 16:43

@Lištička87 To je ale nějaká blbost dva roky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
27.2.18 16:45

@Lištička87 To je fakt totálně nefér… :( Pokud bude jizva ok, tak snad nebude proti. A to by při jednom císaři po půl roce být mohla-ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
27.2.18 16:46

I kdyby trvala na 2 letech…ja cekat takhle dlouho nebudu…rok je max. A ani to se mi nechce. Kdyz primar rekl za pul roku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
27.2.18 16:49

@rumela9 Jojo-to mám teď okolo sebe tři těhotné kamarádky, co se přestaly chránit, že tak za ten rok (až se zadaří-bude to přeci trvat) by to mimčo rády…a všechny tři těhotné v prvním měsíci :lol: Tak třeba to to březnové ještě bude - o to víc, že stavíte ;) :palec:
Nu dvojčátka bych brala…respektive-asi vlasně radši ne -bála bych se rizik v těhotenství - já jsem totiž hroznej plašan a těhotenství s první dcerou jsem proseděla na netu a sama si diagnostikovala co týden, to novou poruchu či ohrožení plodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
27.2.18 16:52

@Lištička87 Určitě, já myslím, že nejlepší bude, když se budeš řídit svým pocitem. Tomu věř :kytka:
@Freya10 uvidíme, já bych byla happy, jak dva grepy :mrgreen: dvojčata jsou super. Ale sama bych je asi taky nechtěla, i když nám dost hrozí no :mrgreen:
Každopádně, ať se nám všem, holky, zadaří :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
27.2.18 16:54

Přesně tak - držme si palce :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
27.2.18 16:55

Takže, když že už bude aspoň konec května? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
27.2.18 17:43

@Lištička87 je mi moc líto, co se ti stalo..jen z mojí zkušenosti, jsem tři měsíce po sekci a na kontrole po šestinedělí mi Dr. řekl, že mi antikoncepci nasazovat nebude, protože chceme další. Když jsem se ho ptala, jestli můžu tak brzy po sekci otěhotnět, řekl, že dva roky to byly dřív, ale teď je medicína už někde jinde. Ale je pravda, že mi na každé kontrole v těhotenství dělal ultrazvuk, takže by jakykoliv problém viděl hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
27.2.18 18:12

@Aduš8 a kdy presne muzete zacit se snazenim ti nerekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
27.2.18 18:19

Tak se přidávám :) Rodili jsme 1.1. a chceme mít děti po sobě, tak jsme si řekli, že od června to necháme free :andel: Ale teda čubrním, co všechno pro to berete 8o Jsem asi dost nemoderní, když do sebe nic necpu…? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
27.2.18 19:01

@Lištička87 řekl mi, že když kojím, tak bych otěhotnět neměla, ale kdyby se tak stalo hned, tak se nic neděje. Tzn. hned po šestinedělí. A i kdyby jsi otěhotněla i přes nevoli tvé Dr.,co by se stalo. Ona doporučuje dva roky, jiný lékař 6 měsíců. Co člověk, to názor a věřím, že jsou maminky, které po sekci otěhotněly hned a vše proběhlo v pořádku. Chápu, že po tom, co se ti stalo máš strach, aby vše proběhlo v pořádku, takže rozhodnutí je pouze na tobě. Ale určitě bych konzultovala ještě s jinými lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
27.2.18 19:11

@Al3×andra ahojky :mavam: nejsi nemoderní, jen jsi zdravá, buď ráda..já se necpu práškama z nudy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
27.2.18 19:14

@Aduš8 urcite 2 roky cekat nebudu. Ale ma dr jsem vzdy verila. To ona nic nezanedbala a i kdyz na genetice bylo vse ok. Po 14 dnech na kontrole nas vzala i tak na utz a nasla problem. Dala nam sanci…ac jsme to nezvladli..Adamek bojoval jak lev… :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
27.2.18 20:15

@rumela9 No zdravá jsem, ale ta listovka a femibion počítám, že nejsou na „nemoc“, ne? :think: Já si teď po šestinedělí začínám zase měřit bazální teplotu. Nemáte s tím některá zkušenost po porodu? Přijde mi nemožné měřit si denně teplotu ve stejný čas a po min 6h spánku… S miminkem to nelze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí