Snažení červen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2643
28.2.18 19:25

@Al3×andra @rumela9. Přesně :lol: já tady na emiminu prožívala první těhotenství a bylo to super s holkama vě skupince. Dokonce jsme se i naživo jednou sešli s dětmi. Snad nám to vydrží a otehotnime všechny v podobnou dobu :mrgreen:. Třeba už v červnu :D
Jak jsem vás tady četla tak jsem si uvědomila, že už jsem dva roky nebyla na gynde u Dr. 8o :think:. Musím tam zabehnout ať vím na čem jsem a stihnu se dát eventuelně do kupy. První jsme měli na první pokus tak doufám že to teď nebude trvat dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.2.18 20:15

Mám takovou školáckou otázku :andel: :) Hned týden po šestinedělí mi naskočila menstruace, takže jsem už normálně plodná, že jo? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
28.2.18 22:25

@Al3×andra nejspíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
28.2.18 22:28

@Kachnicka25 to bude fajn se vzájemně podporovat ;) k dr. určitě zaběhni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
28.2.18 22:35

Taky musím zavolat Dr. - měla bych mít teď kontrolu po roce a nějak nevím, jestli když jsem od února v péči CAR, tak jestli mi kontrolu má udělat klasicky má Dr., nebo jestli už mě teď má jakože řešit CAR :nevim:. No - zavolám a optám se :mrgreen:.
@Kachnicka25 To tě obdivuju, že dokážeš čekat do června…tedy pokud k tomu nemáte nějaký třeba zdravotní důvod…to já jakmile chtěla druhý miminko, tak jsem ho chtěla hnéééééééd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
1.3.18 14:59

@Al3×andra Taky bych rekla, ze uz jsi plodna.
@Freya10 Nooo, ja se priznam ze nejsem moc miminkovsky typ :oops:. Nechceme jedinacka, ale kdyby nam nebylo lito, ze bude mala jednou sama, tak uz bych do toho nesla. Odkladame to uz rok, a rekli jsme ze v cervnu a basta :) Mala byla dost narocne mimco, tak mozna proto. Ale cim vic se to blizi, tim se zacinam tesit vic a vic :D tak to bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
5.3.18 08:46

@Kachnicka25 Tak držím palce, ať to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
5.3.18 21:47

Ahoj holky, tak jsem byla dnes na kontrole u Dr. a vse se zda v poradku. Tak uz se tesim na ten cerven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
6.3.18 08:39

@Kachnicka25 Super zpráva :palec: doufám, že se nám to v červnu všem povede :mrgreen:
Nedávno, když jsme si určili červen, tak jsem si říkala jaká je to ještě doba, že to asi nevydržím a teď najednou 3 měsíce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
10.3.18 15:18

@rumela9 Viď, letí to strašně.
Holky a budete moct chodit v těhotenství do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
12.3.18 15:58

@Kachnicka25 Já teda ne. To mi dr sdělila, že hned jak zjistím, že jsem těhotná, tak k ní a pro neschopenku. Na jednu stranu mi to vadí, na druhou si říkám, že aspoň zase budu odpočívat, což bude důležitý, no. A jak to máš ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
13.3.18 12:28

@Kachnicka25 Nu já chodím do práce jednou v týdnu a zbytek jsem s dcerou…takže doufám, že do práce budu normálka chodit, neb s dcerou je to fyzicky rozhodně namáhavější a tam mi neschopenku nikdo nedá :lol:
Ale tak - já pracuju u PC = snad to bude natolik OK, že to nebude problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
13.3.18 15:31

Ja pujdu taky hned, u prvniho mi to vadilo, doma na vychazkach nic moc☹Pomalu mi to utikalo. Jeste jsme se cerstve nastehovali na novou ves tak to byla nuda. Ted si rikam, ze se asi nudit nestihnu kdyz uz jedno je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
22.5.18 21:58

Ahojte tak která z vás je těhotná už před červnem? Já bych se přidala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
23.5.18 09:27

@Ivčis
Jako fakt? :) :hug: Já totiž taky čekám, jestli dorazí MS… :andel: Fakt jsme chtěli začít až od června, ale na začátku května jsme měli výročí :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí