Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Al3×andra @rumela9. Přesně
já tady na emiminu prožívala první těhotenství a bylo to super s holkama vě skupince. Dokonce jsme se i naživo jednou sešli s dětmi. Snad nám to vydrží a otehotnime všechny v podobnou dobu
. Třeba už v červnu ![]()
Jak jsem vás tady četla tak jsem si uvědomila, že už jsem dva roky nebyla na gynde u Dr.
. Musím tam zabehnout ať vím na čem jsem a stihnu se dát eventuelně do kupy. První jsme měli na první pokus tak doufám že to teď nebude trvat dlouho.
Mám takovou školáckou otázku
Hned týden po šestinedělí mi naskočila menstruace, takže jsem už normálně plodná, že jo?
![]()
@Kachnicka25 to bude fajn se vzájemně podporovat
k dr. určitě zaběhni ![]()
Taky musím zavolat Dr. - měla bych mít teď kontrolu po roce a nějak nevím, jestli když jsem od února v péči CAR, tak jestli mi kontrolu má udělat klasicky má Dr., nebo jestli už mě teď má jakože řešit CAR
. No - zavolám a optám se
.
@Kachnicka25 To tě obdivuju, že dokážeš čekat do června…tedy pokud k tomu nemáte nějaký třeba zdravotní důvod…to já jakmile chtěla druhý miminko, tak jsem ho chtěla hnéééééééd ![]()
@Al3×andra Taky bych rekla, ze uz jsi plodna.
@Freya10 Nooo, ja se priznam ze nejsem moc miminkovsky typ
. Nechceme jedinacka, ale kdyby nam nebylo lito, ze bude mala jednou sama, tak uz bych do toho nesla. Odkladame to uz rok, a rekli jsme ze v cervnu a basta
Mala byla dost narocne mimco, tak mozna proto. Ale cim vic se to blizi, tim se zacinam tesit vic a vic
tak to bude OK.
Ahoj holky, tak jsem byla dnes na kontrole u Dr. a vse se zda v poradku. Tak uz se tesim na ten cerven ![]()
@Kachnicka25 Super zpráva
doufám, že se nám to v červnu všem povede ![]()
Nedávno, když jsme si určili červen, tak jsem si říkala jaká je to ještě doba, že to asi nevydržím a teď najednou 3 měsíce ![]()
@rumela9 Viď, letí to strašně.
Holky a budete moct chodit v těhotenství do práce?
@Kachnicka25 Já teda ne. To mi dr sdělila, že hned jak zjistím, že jsem těhotná, tak k ní a pro neschopenku. Na jednu stranu mi to vadí, na druhou si říkám, že aspoň zase budu odpočívat, což bude důležitý, no. A jak to máš ty? ![]()
@Kachnicka25 Nu já chodím do práce jednou v týdnu a zbytek jsem s dcerou…takže doufám, že do práce budu normálka chodit, neb s dcerou je to fyzicky rozhodně namáhavější a tam mi neschopenku nikdo nedá ![]()
Ale tak - já pracuju u PC = snad to bude natolik OK, že to nebude problém ![]()
Ja pujdu taky hned, u prvniho mi to vadilo, doma na vychazkach nic moc☹Pomalu mi to utikalo. Jeste jsme se cerstve nastehovali na novou ves tak to byla nuda. Ted si rikam, ze se asi nudit nestihnu kdyz uz jedno je ![]()
Ahojte tak která z vás je těhotná už před červnem? Já bych se přidala ![]()
@Ivčis
Jako fakt?
Já totiž taky čekám, jestli dorazí MS…
Fakt jsme chtěli začít až od června, ale na začátku května jsme měli výročí
![]()