Snažení červen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2643
6.6.18 17:56

Tak to budes o tyden napred ????
My taky nebudem mit problem trefit se do ovulace ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
8.6.18 08:41

@Kachnicka25 to mi se trefili už několikrát do ovulky a stejně pořád nic. Měřím BT a používám poslední dobou i ovu testy a přesto se nedaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
8.6.18 08:42

Ahoj holky můžu se přidat do červnového snažení? Snad už by to mohlo tentokrát vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
8.6.18 09:13
@Schinda píše:
@Kachnicka25 to mi se trefili už několikrát do ovulky a stejně pořád nic. Měřím BT a používám poslední dobou i ovu testy a přesto se nedaří

Tak možná líný spermie :nevim: narvi do chlapa nějaký vitamíny ;) trochu pohybu, omezit alkohol.. Trošku to podpořit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
8.6.18 09:20

@Lainaire8 za pokus to stojí. Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.6.18 12:12

Ahoj, letos v lednu jsem měla mimoděložní těhotenství,ale naštěstí bez revize, tělo se stím ,, vypořádalo,,samo. V únoru a březnu jsem MS měla normálně,ale v dubnu sem ji dostala 27 a skončila 1 května. Myslíte že ten jeden den mám počítat? Protože od té doby nic, žádná MS. A to se mi nikdy nestalo. Těhotenské testy jsem si dělala a nic. Na gyndu jsem volala a mám přijít až 16.7. co si o tom myslíte? Předem děkuji za odpověď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
20.6.18 13:29

Ahojky, je u vas neco noveho?
Ja jsem dnes 19DC a uz jen cekam jak to dopadne :)
Jak jste na tom vy? Chystate se nekdo uz testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
20.6.18 13:53

@Kachnicka25 najdi soukromou skupinu Snažení léto 2018 a přidej se, každou aktivní členku vítáme :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
21.6.18 11:30

Já jsem 21DC a vůbec nevím, kde ve svém cyklu jsem :D Všechny předešlé cykly ukázkové, nyní teplota nahoru dolů, čípek dle mě už týden otevřený, ovulační testy negativní a tak dále. Čert aby se v tom vyznal :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
21.6.18 15:45

@Lištička87 promin,nebola som tu… urcite,drzme si palce a myslime pozitivne a ono to bude dobre :srdce: musi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 15:46

Ahoj holky mozem sa pridat? 11dc som mala folikul 15mm, 13 dc pichnuty pregnyl (snad folik dorastol) a teraz som 18dc (4dpo),tak som zvedava ci z toho nieco bude :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26
1.7.18 17:36

Nidacni krvácení nebo Ms?

Ahoj holky,jsem na vážkách a potrebovala bych vaše rady.Dnes jsem měla dostat MS ale od patka mam velmi slabe hnede spineni.Domnívala jsem se že menstruace přišla o dva dny dřív,i když se mi to nestává a dnes uz nic.Muze se jednat o uhnizdovani vajicka?děkuji za vase rady nebo poznatky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.7.18 20:02

Ahoj holky, taky se chceme snažit, zhruba za měsíc, je mi sice 26, pro někoho by to mohlo být brzy, ale nějak cítím, že chci a manžel není taky proti. Od Května už neberu HA, je to po 8 letech :roll: , jenom že mám čím dál více pocit, že to chci, ale zároveň mám i obavy, že to nepůjde :,( , jelikož než jsem začala brát HA, tak jsem měla cysty, nepravidelnou menses, jednou ano, jednou ne, pak zase byla skoro měsíc v kuse :? . Bohužel, teď jsem měla menses a bylo to podobně, dostala jsem to 24.den cyklu, pak jsem to čtyři dny měla silné, dva dny jsem spinila, ale slabě a pak jsem zase začala krvácet na jeden den :( . Snad mi to vyjde, beru kyselinu listovou a dál nevím, co ještě na to užívat :nevim: . Jsem i docela zklamaná, protože tomu nechávame volný průběh a dle diskuzí i mé doktorky jsou první dva měsíce nejvíce pravděpodobné, bohužel k těm šťastným nepatřím 8o . Přeji Vám pevné nervy, mnoho sil a snad Vám to půjde hladce a snad nemáte takové problémy jako já :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
3.7.18 06:48

@Toma18 co si budem nalhávat HA je pěkný svinstvo, já ho brala 10 let, před tím bez problémů a teď škoda mluvit. Tělo se čistí od všeho a může chvilku trvat než to bude v pořádku. U mě ta chvilka trvá 11. měsíc. Ale máš výhodu že seš ještě poměrně mladá :dance:
Přeji hodně štěstí do snažení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital