Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to budes o tyden napred ????
My taky nebudem mit problem trefit se do ovulace ????
@Kachnicka25 to mi se trefili už několikrát do ovulky a stejně pořád nic. Měřím BT a používám poslední dobou i ovu testy a přesto se nedaří
Ahoj holky můžu se přidat do červnového snažení? Snad už by to mohlo tentokrát vyjít.
@Schinda píše:
@Kachnicka25 to mi se trefili už několikrát do ovulky a stejně pořád nic. Měřím BT a používám poslední dobou i ovu testy a přesto se nedaří
Tak možná líný spermie
narvi do chlapa nějaký vitamíny
trochu pohybu, omezit alkohol.. Trošku to podpořit ![]()
Ahoj, letos v lednu jsem měla mimoděložní těhotenství,ale naštěstí bez revize, tělo se stím ,, vypořádalo,,samo. V únoru a březnu jsem MS měla normálně,ale v dubnu sem ji dostala 27 a skončila 1 května. Myslíte že ten jeden den mám počítat? Protože od té doby nic, žádná MS. A to se mi nikdy nestalo. Těhotenské testy jsem si dělala a nic. Na gyndu jsem volala a mám přijít až 16.7. co si o tom myslíte? Předem děkuji za odpověď. ![]()
Ahojky, je u vas neco noveho?
Ja jsem dnes 19DC a uz jen cekam jak to dopadne ![]()
Jak jste na tom vy? Chystate se nekdo uz testovat?
@Kachnicka25 najdi soukromou skupinu Snažení léto 2018 a přidej se, každou aktivní členku vítáme
![]()
Já jsem 21DC a vůbec nevím, kde ve svém cyklu jsem
Všechny předešlé cykly ukázkové, nyní teplota nahoru dolů, čípek dle mě už týden otevřený, ovulační testy negativní a tak dále. Čert aby se v tom vyznal
![]()
@Lištička87 promin,nebola som tu… urcite,drzme si palce a myslime pozitivne a ono to bude dobre
musi!!!
Ahoj holky mozem sa pridat? 11dc som mala folikul 15mm, 13 dc pichnuty pregnyl (snad folik dorastol) a teraz som 18dc (4dpo),tak som zvedava ci z toho nieco bude ![]()
Ahoj holky,jsem na vážkách a potrebovala bych vaše rady.Dnes jsem měla dostat MS ale od patka mam velmi slabe hnede spineni.Domnívala jsem se že menstruace přišla o dva dny dřív,i když se mi to nestává a dnes uz nic.Muze se jednat o uhnizdovani vajicka?děkuji za vase rady nebo poznatky ![]()
Ahoj holky, taky se chceme snažit, zhruba za měsíc, je mi sice 26, pro někoho by to mohlo být brzy, ale nějak cítím, že chci a manžel není taky proti. Od Května už neberu HA, je to po 8 letech
, jenom že mám čím dál více pocit, že to chci, ale zároveň mám i obavy, že to nepůjde
, jelikož než jsem začala brát HA, tak jsem měla cysty, nepravidelnou menses, jednou ano, jednou ne, pak zase byla skoro měsíc v kuse
. Bohužel, teď jsem měla menses a bylo to podobně, dostala jsem to 24.den cyklu, pak jsem to čtyři dny měla silné, dva dny jsem spinila, ale slabě a pak jsem zase začala krvácet na jeden den
. Snad mi to vyjde, beru kyselinu listovou a dál nevím, co ještě na to užívat
. Jsem i docela zklamaná, protože tomu nechávame volný průběh a dle diskuzí i mé doktorky jsou první dva měsíce nejvíce pravděpodobné, bohužel k těm šťastným nepatřím
. Přeji Vám pevné nervy, mnoho sil a snad Vám to půjde hladce a snad nemáte takové problémy jako já ![]()
@Toma18 co si budem nalhávat HA je pěkný svinstvo, já ho brala 10 let, před tím bez problémů a teď škoda mluvit. Tělo se čistí od všeho a může chvilku trvat než to bude v pořádku. U mě ta chvilka trvá 11. měsíc. Ale máš výhodu že seš ještě poměrně mladá ![]()
Přeji hodně štěstí do snažení ![]()