Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ejbinka Ahoj, já teď ne, ale moc moc všem přeju, ať se podaří, hodně štěstí, holky
![]()
Ahoj, my plánujeme začít se snažit tak v červnu, v červenci…už máme doma 4,5 letou slečnu… ![]()
My se snažíme od začátku dubna, ale nic z toho. Další ovulace by mela byt posledního dubna a budeme se stejne snažit obden od zítřka do 15.5 kdy by mi měla přijít mrcha ![]()
@ejbinka píše:
@Noelie2726 Tak to jste začali stejně jako my. Jenže já mám cykly kolem 38 dnů, z toho luteální fázi 12 dnů takže další ovu pravděpodobně kolem 15.5Obden bycj přítele v tak dlouhém předovu cyklu uhnala
Takže teplota a OT tety + hlen, ale taky bych ráda minimálně 5 dnů denně
já ovulaci na sobě poznám, vím v které dny se snažit ![]()
Ahojky holky,
mohu se k Vám přidat? Snažíme se o druhé dítko už delší dobu, ale stále nic. Nešlo by skupinku uzavřít? ![]()
Ahoj! tak ja se taky pridavam do kvetnovych snazilek! mesic lasky, tak snad nam to vyjde! Ovulku teda cekam az kolem 24.5., ale zatim budeme pro jisotu to oplodnovani trenovat
doufam, ze nez mi ovu prijde, bude tu alespon pulka diskutujicich tehotnych ![]()
Já bych měla mít ovulaci kolem 10tého, tak se na ní už těším, snad jí poznám. Pro jistotu mám nakoupené ovu testíky.. ![]()
Já mela Mít ovulaci 1.5 ale mela jsem ji 29.4.snazeni bylo 26.4 28.4 29.4.tak snad to bude sstačit. MS mam dostat 15.5 a 15.5 jdu na gynekologii na kontrolní odběry prolaktinu.
To ja to takhle do podrobna jeste nerozebiram, s přítelem se snazíme, uz pul roku a nic. Teda spíše přítel víc tlačí na miminko že chce. Je mi 18 tak jeste do konce roku pockam a uvidim
Ono je vidět i po psaní, že ještě moc rozumu nemáš, raději si dodělej školu a bez taky pracovat.To bude rozumnější ![]()
No já už pracuju. Detatko chce spise více přítel, preci jen uz je starsi odeme a ja se taky tesim. Jinak nekdo umi hezky psat to je fakt, spoustu veci se tady clovek dozví, co jsem ani nevedela, tak to je dobrý