Anovulační cyklus 50 DC

134
20.4.15 16:56

anovulační cyklus 50 DC

Holky moc Vás prosím o radu. Dnes jsem 50 DC a ms nikde :nevim: Podle BT i ovu testů mám anovulační cyklus. Kdy je na čase jít na gyndu na vyvolávací injekci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65509
20.4.15 16:57

@zelicek mám to stejně…měla jsem i 70 dní…
klidně už jdi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
20.4.15 17:00

@Petra Téda 70 :? to je něco. Já až ms dostanu mám jít na krev kvůli HP do Caru. Tak jsem něchtěla aby mi píchali hormon (progesteron) Ale hold budu muset vyrazit :zed: nebo myslíš, že můžu ještě počkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
20.4.15 17:02

@zelicek Já měla nejvíc 72 dní, byla jsem u doktorky 60DC a ta mi řekla, že mám čekat, nic mi píchnout nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
20.4.15 17:07

Kamarádka mela MS jednou za 3 měsíce a na vyvolavacky nechodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
20.4.15 17:11

@Lelio hmm :? mě tak nějak pobolívá na levoboku, třeba už dorazí :nevim: No já teda ještě počkám, když mě teda nebude pořád píchat ten vaječník… První anovulák co jsem zaznamenala a zrovna, když mám jít na tu krev :roll: :zed: jak naschvál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
20.4.15 17:22

@zelicek Jojo, to je zákon schválnosti :mrgreen: Tak držím palce, ať se to rozjede samo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.15 17:24

Ja byla dnes a misto vyvolavaci injekce mi pichla injekci na rust sliznice, pri ultraz. videla nizkou sliznici, a 1 folikul 12mm a to jsem dnes 54dc, doporucila pit 2× denne inofolic a v pa mam dojit ze se uvidi.

• Citovat
  • Upravit
65509
20.4.15 17:25

@zelicek tak ještě vydrž…a znám to…vždy před návštěvou CAR byl cyklus nejdelší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
20.4.15 17:33

@anonymní já byla 15 Dc na folikulometrii dr říkala že mám na levém dva folíky 15 a 16mm a na pravém 17mm. říkala že ovu bude 17 nebo 18 dc. Sliznice prý byla normální 7mm. No a jak se nic s BT nedělo a na ovu testy byly skoro pozitivní, jsem se gyndu vrátila a ona mi neudělala ani ultrazvuk :( Poslala mě rovnou do Caru, že už nejsem její pacienta :D že budu zase její až budu v 8TT :D to je bordel :D No taky jsem si říkala jestli nemůžu mít ovu jak mě bolí ten vaječník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
20.4.15 17:35

@Petra Z jojo myslela jsem, že jsem v klidu, ale asi nervy zapracovaly :) až z toho folíci nepraskly :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.15 18:28
@zelicek píše: @anonymní já byla 15 Dc na folikulometrii dr říkala že mám na levém dva folíky 15 a 16mm a na pravém 17mm. říkala že ovu bude 17 nebo 18 dc. Sliznice prý byla normální 7mm. No a jak se nic s BT nedělo a na ovu testy byly skoro pozitivní, jsem se gyndu vrátila a ona mi neudělala ani ultrazvuk :( Poslala mě rovnou do Caru, že už nejsem její pacienta :D že budu zase její až budu v 8TT :D to je bordel :D No taky jsem si říkala jestli nemůžu mít ovu jak mě bolí ten vaječník

CHYBÍ TI HORMONY NEBOJ V caru ti udělají komplet vyšetření z krve utz atd atd hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
134
20.4.15 20:36
@Anonymní píše:
CHYBÍ TI HORMONY NEBOJ V caru ti udělají komplet vyšetření z krve utz atd atd hodně štěstí

děkuju moc a všem holkám za rady a zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
29.12.15 18:14

@ejbinka Ahoj tenkrát ten cyklus byl dlouhej 69 dní :D No a HP dopadl dobře vše bylo v normě, ženská zdravá prý může mít dva anovuláky do roka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
29.12.15 19:07

@ejbinka určitě, hned po mém HP šel přítel na spermio a tam se našel problém neúspěšného snažení… No a k dnešku jsem 13 dní po Ket na testech dálnice :) a zítra na krev a kontrolu :)
Já jsem měla cykly jako hodinky, ale jak jsme začali chodit do Car nějak se mi to rozházelo a to jsem si myslela, že jsem kliďas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí