Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky moc Vás prosím o radu. Dnes jsem 50 DC a ms nikde
Podle BT i ovu testů mám anovulační cyklus. Kdy je na čase jít na gyndu na vyvolávací injekci?
@Petra Téda 70
to je něco. Já až ms dostanu mám jít na krev kvůli HP do Caru. Tak jsem něchtěla aby mi píchali hormon (progesteron) Ale hold budu muset vyrazit
nebo myslíš, že můžu ještě počkat?
@zelicek Já měla nejvíc 72 dní, byla jsem u doktorky 60DC a ta mi řekla, že mám čekat, nic mi píchnout nechtěla.
Kamarádka mela MS jednou za 3 měsíce a na vyvolavacky nechodila
@Lelio hmm
mě tak nějak pobolívá na levoboku, třeba už dorazí
No já teda ještě počkám, když mě teda nebude pořád píchat ten vaječník… První anovulák co jsem zaznamenala a zrovna, když mám jít na tu krev
jak naschvál ![]()
@zelicek Jojo, to je zákon schválnosti
Tak držím palce, ať se to rozjede samo ![]()
Ja byla dnes a misto vyvolavaci injekce mi pichla injekci na rust sliznice, pri ultraz. videla nizkou sliznici, a 1 folikul 12mm a to jsem dnes 54dc, doporucila pit 2× denne inofolic a v pa mam dojit ze se uvidi.
@zelicek tak ještě vydrž…a znám to…vždy před návštěvou CAR byl cyklus nejdelší
@anonymní já byla 15 Dc na folikulometrii dr říkala že mám na levém dva folíky 15 a 16mm a na pravém 17mm. říkala že ovu bude 17 nebo 18 dc. Sliznice prý byla normální 7mm. No a jak se nic s BT nedělo a na ovu testy byly skoro pozitivní, jsem se gyndu vrátila a ona mi neudělala ani ultrazvuk
Poslala mě rovnou do Caru, že už nejsem její pacienta
že budu zase její až budu v 8TT
to je bordel
No taky jsem si říkala jestli nemůžu mít ovu jak mě bolí ten vaječník
@Petra Z jojo myslela jsem, že jsem v klidu, ale asi nervy zapracovaly
až z toho folíci nepraskly ![]()
@zelicek píše: @anonymní já byla 15 Dc na folikulometrii dr říkala že mám na levém dva folíky 15 a 16mm a na pravém 17mm. říkala že ovu bude 17 nebo 18 dc. Sliznice prý byla normální 7mm. No a jak se nic s BT nedělo a na ovu testy byly skoro pozitivní, jsem se gyndu vrátila a ona mi neudělala ani ultrazvukPoslala mě rovnou do Caru, že už nejsem její pacienta
že budu zase její až budu v 8TT
to je bordel
No taky jsem si říkala jestli nemůžu mít ovu jak mě bolí ten vaječník
CHYBÍ TI HORMONY NEBOJ V caru ti udělají komplet vyšetření z krve utz atd atd hodně štěstí
@Anonymní píše:
CHYBÍ TI HORMONY NEBOJ V caru ti udělají komplet vyšetření z krve utz atd atd hodně štěstí
děkuju moc a všem holkám za rady a zkušenosti ![]()
@ejbinka Ahoj tenkrát ten cyklus byl dlouhej 69 dní
No a HP dopadl dobře vše bylo v normě, ženská zdravá prý může mít dva anovuláky do roka ![]()
@ejbinka určitě, hned po mém HP šel přítel na spermio a tam se našel problém neúspěšného snažení… No a k dnešku jsem 13 dní po Ket na testech dálnice
a zítra na krev a kontrolu ![]()
Já jsem měla cykly jako hodinky, ale jak jsme začali chodit do Car nějak se mi to rozházelo a to jsem si myslela, že jsem kliďas.