Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych se s dovolením přitřela…dr. mi na kontrole tvrdil, že mám vysokou sliznici a hodně velký folikul…co to znamená?…Promin, že se vtírám, ale nechce se mi zakládat skoro stejnou diskuzi ![]()
Takto dlouhy cyklus mam az ted, predtim jsdn metka utrogestan, pak ho vysadila a ms dosla po 30 dnech posl.ms.26.2. Dnes jsem 54dc, mozne je vse,clostil.mam za sebou a 1 dite, ted 2 iui s merionalem a nic, tak pauza jinak uplne vsechnyvysledky z car mam ok takze se mi to upravilo a folik jsem nikdy takovy nemela, dr pichla na rust sliznice a v pa se uvidi jak roste i folik, popr. pichne pregnyl a hupsnem na to…
Dr mi vyvolavacku po utz nechtela pichnout ze do pa to pocka. Byla jsem u ni po roce v caru. Uz 3,5 roku se snazime a ver ze mozne je uplne vse. Jen jsem toto tema zalozila abych zjistila zda je na tom nekdo stejne jako ja. po roce a vsech vysetreni a 2 iui neusp.jsem uplne ok, jen manza je kolisavy ale verim ze to dame prirozene max tomu trochu pomuzem stim. folikulu merionalem.
@dendule4 píše:
Já bych se s dovolením přitřela…dr. mi na kontrole tvrdil, že mám vysokou sliznici a hodně velký folikul…co to znamená?…Promin, že se vtírám, ale nechce se mi zakládat skoro stejnou diskuzi
Ze bude brzy ovulace
@Anonymní píše:
Ze bude brzy ovulace
A nechtel ti'pichnout pregnyl aby se ovu spustila??? A jak velky byl?? Nekomu muze narust krasny ale pokud chybi hormon ktery podporuje prasknuti foliklu tak je to taky blbe a marne. Je to dost zapeklite. ![]()
@Anonymní píše:
A nechtel ti'pichnout pregnyl aby se ovu spustila??? A jak velky byl?? Nekomu muze narust krasny ale pokud chybi hormon ktery podporuje prasknuti foliklu tak je to taky blbe a marne. Je to dost zapeklite.
Právě že mi řekl, že je možné, že k ovulaci vůbec nedošlo, že mu přijde hrozně velký. Ale já tomu tedy nerozumím, jak velký tedy má být?..Začínáme se snažit o druhé a s dcerou jsem toto v
@Anonymní píše:
A nechtel ti'pichnout pregnyl aby se ovu spustila??? A jak velky byl?? Nekomu muze narust krasny ale pokud chybi hormon ktery podporuje prasknuti foliklu tak je to taky blbe a marne. Je to dost zapeklite.
Právě že mi řekl, že je možné, že k ovulaci vůbec nedošlo, že mu přijde hrozně velký. Ale já tomu tedy nerozumím, jak velký tedy má být?..Začínáme se snažit o druhé a s dcerou jsem toto vůbec neřešila, tak nevím.
U první dcery jsem musela mít clostilbegyt nedorlstaly mi folikly, a ted se snažíme 3,5 roku a je toho tolik a vše na sebe navazuje, prostě máš málo hormonu který spouští ovulaci proto ti folík přerostl a vajíčko tam bud nebylo což je taky takové na palici a nebo zaniklo tím že folikul přerostl, jak dlouho se snažíte? můžeš mít krásný folikul krásnou ovulaci ale nízkou sliznici a je to na prd, nebo můžeš mít vše ok a manžel má sníženou plodnost, nebo může být úplně vše ok ale hlen při ovu zabíjí spermije jako tohle je fakt zázrak když žena počne a v dneší době kdy je každý 5. pár po roce snažení odeslán do CARU já už tohle všechno mám za sebou ale prostě jsem zastánce přirozeného početí kor když ted vím že jsem úplně OK jen teda malilinko mám líné vaječníky tak začínám pít učiněný zázrak inofolic…
@dendule4 pokud tam ten folikul stále je, tak by k ovulaci mělo dojít, já byla na kontrole den po ovulaci a byla tam vidět už jen volná tekutina (folikul praskl)
@Lenule15 píše:
@dendule4 pokud tam ten folikul stále je, tak by k ovulaci mělo dojít, já byla na kontrole den po ovulaci a byla tam vidět už jen volná tekutina (folikul praskl)
pokud byl folík ták velký já nevím kolik víc jak 25mm což asi byl a byl tam dlouho nemusl prasknout a byla z toho CYSTA… BOHUŽEL JE TO ZAPEKLITÉ A ZA 3,5 ROKU O TOM OPRAVDU UŽ NĚCO VÍM…
NEBO DENDULE CO TI K TOMU DR JEŠTĚ ŘEKL? KOLIK BYL TEN FOLÍK A KOLIKÁTÝ dc TI DĚLAL utz??
@Anonymní píše:
pokud byl folík ták velký já nevím kolik víc jak 25mm což asi byl a byl tam dlouho nemusl prasknout a byla z toho CYSTA… BOHUŽEL JE TO ZAPEKLITÉ A ZA 3,5 ROKU O TOM OPRAVDU UŽ NĚCO VÍM…NEBO DENDULE CO TI K TOMU DR JEŠTĚ ŘEKL? KOLIK BYL TEN FOLÍK A KOLIKÁTÝ dc TI DĚLAL utz??
FOLIKUL PRASKÁ 18-22 MM KOLEM 20MM PROSTĚ U ZDRAVÉ ŽENY PRASKNE POKUD NE JE TO CYSTA
My se teprve snažit začali, byla jsem kvůli tomu na gyndě na preventivce, abych zjistila, že je vše ok…Doktor při pohmatu řekl, že je ted nejvhodnější chvíle, jelikož jsem zřejmě uprostřed cyklu(velké množství hlenu)..No pak provedl UTZ a uviděl ten veliký folikul…no tak uvidíme ![]()
@dendule4 píše:
My se teprve snažit začali, byla jsem kvůli tomu na gyndě na preventivce, abych zjistila, že je vše ok…Doktor při pohmatu řekl, že je ted nejvhodnější chvíle, jelikož jsem zřejmě uprostřed cyklu(velké množství hlenu)..No pak provedl UTZ a uviděl ten veliký folikul…no tak uvidíme
přeju hodně štěstí snad se taky letos konečně dočkáme
pa pa pa
Ahoj, mela bych dotaz, je normalni kdyz mate dlouhe cykly 30 az 65 dni ze v 54dc je jeste nizka sliznice a folikul 12mm??? Je mozne ze vse jeste doroste a bude ovul.???dr dala misto vyvolavaci injekci, injekci na rust sliznice.