Bolest vaječníků - uhnizďovávání?

Anonymní
20.4.15 23:30

hoky, jak to vidite? snazilka.

Ahoj holky, min. tyden, (ctvrt, patek) jsem mela nejspis ovulku.. sex byl i pred i po.. a posledni dva dny me boli v podbrisku, jako slabe menstr. bolesti.. boli me jakoby vajecniky.. myslite, ze by se mohlo vajicko uhnizdovat, nebo si predstavuju svuj vysneny dobry konec se dvema carkama na testu?:) dikyy…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
20.4.15 23:31
@Anonymní píše:
Ahoj holky, min. tyden, (ctvrt, patek) jsem mela nejspis ovulku.. sex byl i pred i po.. a posledni dva dny me boli v podbrisku, jako slabe menstr. bolesti.. boli me jakoby vajecniky.. myslite, ze by se mohlo vajicko uhnizdovat, nebo si predstavuju svuj vysneny dobry konec se dvema carkama na testu?:) dikyy…

je to mozne, pockala bych a pak udelala test. at se zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.15 23:41

Diky, snad se zadarilo :))))

• Citovat
  • Upravit
59426
20.4.15 23:47

Uvidíš, já měla vždy všechny příznaky a nic a pak když jsme si říkala že už jsme blázen jak je mě špatně brzo a vyšlo to. nejdřív testuj 2 dny před ms pokud jsi těhotná tak slabá čárka by být mola ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3869
21.4.15 05:57

Vubec bych tyhle priznaky neresila a hodila to za hlavu. Kazdy mesic jsem si taky rikala tady me to boli, to by mohlo vyjit a pak MS prisla. Jeden mesic jsem se na to vykaslala, ze me strasne boleli prsa jsem prisuzovala necomu jinemu a MS neprisla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
21.4.15 08:36

Presne, priznaky vubec neres. Vetsina z nich je podobna nastupu menstruace nebo u snazilek proste jen sugesce. Nejlepsi je s tim nepocitat a pak byt mile prekvapena, nez se stresovat svym pranim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
21.4.15 09:05

V tom měsíci, kdy se to podařilo a já to nečekala, tak jsem mela obrovskou zimnici, říkala jsem si, ze na me něco leze. Jinak jsem to nerozeznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.15 09:41

Diky holky za nazory. Jsem po porodu mrtveho miminka a mimi moc chceme.. Ikdyz jsem si rikala, ze se na to nebudu upinat, bohuzel to nejde :(

Kazdopadne testovat nebudu, uvidime jestli ta mrška přijde. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex