Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terka1702 Já si zase říkám, že pokud bych náhodou zjistila, že jsem těhotná, tak bych měla vysvětlení pro tu hádku a emoce, které mám jak na houpačce. Což mám opravdu málokdy. Ale ty svátky, nemocnice - to bude spíš vysvětlení, protože otěhotnět během tohohle stresu, to by byl zázrak.
Lepší je asi na to nemyslet, což u mě bylo celé roky, ale taky jsme se chránili. Jenže najednou ta touha a nejde to z hlavy vyndat. Jen teď v prosinci jsem to tam moc neměla, ale taky byly starosti a snažení jen málo a spíš spontánně než plánovaně.
@Anonymní píše:
@AnnaJanova @Terka1702 mně bude taky příští rok 32
Mně 31 a taky se snažíme o první
tak nevím jestli se počítám do úplně mladé snažilky…
![]()
Že mě už za chvíli tady asi bude taky dlouhodobější exemplář, snažíme se od léta. V prosinci mě to trochu semlelo, že nic, ale teď se snažím opět zabavit koníčky, tak snad ❤️. Slíbila jsem si, že leden nechám plynout, tak možná nebudu psát tak často, ale snad se na nás štěstí v lednu přikloní 💕
Jinak mě ještě 30 nebylo, také první. Ovulace u mě snad probíhá, poslední čtyři měsíce vždy OT pozitivní byl i se shodovalo s nalezem na UTZ. Takže teď má jít partner na soermiogram, ale chudákovi se moc nechce, coz ho chápu, tak možná to necháme až na další měsíc.
@Terka1702 Ono je to tak nejlepší.. taky jsem testovala a akorát se tím ničila. Furt jsem myslela na to, že dneska musíme, protože test na ovulaci je pozitivní, pak jsem byla zklamaná, že sex nebyl atd. Takhle mám klid a řídím se jen svojí intuicí a je to po psychický stránce daleko lepší. ![]()
@needtobreathe Mě je 30 a nepřijdu si nejmladší na první. 🙈 😁
@klari012 píše:
@Terka1702 Ono je to tak nejlepší.. taky jsem testovala a akorát se tím ničila. Furt jsem myslela na to, že dneska musíme, protože test na ovulaci je pozitivní, pak jsem byla zklamaná, že sex nebyl atd. Takhle mám klid a řídím se jen svojí intuicí a je to po psychický stránce daleko lepší.
Mam to podobne. Uplne se to ve mne bije. Co je lepsi.. testovat/netestovat, snazit se sex planovat/nechat to uplne volne…zatim se ted budeme snazit „jen“ 3. cyklus. Ale ja mam rada ve vsem prehled a rada vim, na cem jsem..proto uz od zacatku snazeni testuju OT. Jenze ja trubka jsem si neprecetla pozorne navod OT a testovala jsem hned rano z ranni moci
A vylozene pozitivni ovulacni test nikdy nezachytila…ale dle priznaku jsem to na tele poznala. Akorat jsme meli s manzelem smulu, ze vlastne v ty nejvic plodne dny jsem lehla nemocna..a tak samozrejme nic nebylo. Nevim, jestli to byl presne ten problem, ale budu doufat ze se to nepovedlo prave kvuli tomu a ne nicemu horsimu.
A tak ted v sobe vlastne resim, co je nejlepsi..jakej pristup zvolit aby mi nic neuniklo
a zaroven jsem se zbytecne nestresovala a netlacila na pilu.
@klari012 píše:
@needtobreathe Mě je 30 a nepřijdu si nejmladší na první. 🙈 😁
Hahaaa, presne
![]()
@Lucie1209 Já to měla stejně a v 28 se nám druhé narodilo. Tak hodně štěstí.
Teda tak to já a mých 32 za dveřmi a snažení o první dítě, bych se už měla asi řadit do starší kategorie
![]()
@needtobreathe
Tak tak, vzhledem k tomu, že teď vůbec nevím jak dlouhé to bude a ani kdy pak přijde MS, tak v lednu žádné testy, žádné aplikace a nechám to úplně volně plynout.
My máme s manželem sex docela často, tak se snad trefíme i teď
a tentokrát to snad vyjde ![]()
Chceme jet příští rok k moři, tak to zatím stále odkládáme ![]()
@Terka1702 Drz se a at se brzy povede pocit znovu. Urcite to muselo byt velke zklamani, je to na houby. Ale pocit dokazete, takze se zadari jiste zanedlouho opet!
@AnnaJanova @Terka1702 mně bude taky příští rok 32