Snažení leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
776
28.12.22 13:16

@TerkaS98 Také držím pěsti. To zní nadějně.  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
28.12.22 14:16

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? My se snažíme už přes rok, teď Vánoce byly zkouška, otěhotněla na první dobrou kamarádka, která ani moc nechtěla a „obětovala“ se kvůli chlapovi a do toho nějak celá rodina čekala na Vánoce od nás ultrazvuk, protože jsme se v létě brali a všichni to čekají…A nic..Bylo mi hrozně, všichni se buď ptají nebo mi alespoň okukují pupek :(… Zítra to mám dostat, dnes už pokles teploty, takže na 99% zase nic..Je tu někdo, kdo už se snaží takhle dlouho? Mě už je 34, muži 40, nejsme už nejmladší, no hledali jsme se moc douho :-). Oba už jedno dítě (ne spolu) máme.. Už i nějaký vyšetření mám za sebou, zatím vše ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
28.12.22 14:53

@Lavender1
Ahoj vítám tě, tak mě bude 32, snažíme se o první a taky od nás čekali ultrazvuk, svatba 3.9. a otázky typu, tak co nového, hm, žádné novinky? 24.12 jsem teď samovolně potratila, tak jsme ani moc neslavili, ale zároveň to nechceme po rodině nijak šířit :zed: a těhotenství v okolí skoro „na objednávku“ jojo to znám až moc dobře :lol:
Tak ti taky dřím pěsti, ať to co nejdříve prolomíš. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
28.12.22 15:16

@Lavender1 Chápu, že ten tlak s rodinou je nepříjemný. Snad to brzy přestaneš vnímat. Přeji, ať to vyjde co nejdříve. Mě ten tlak s rodinou odpadá, protože nikoho nejspíš nenapadne, že „chceme ještě dítě“. Takže v tomto ohledu okolí absolutně nevnímám a mohu si to plánovat sama s manželem v „tajnosti“. Beru to tak, že nám to buď vyjde nebo ne, ale velmi bych si přála dočkat se zdravého miminka (ideálně po bezproblémovém těhotenství i porodu). Kdo by si zde ale nepřál, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
28.12.22 16:05

@Terka1702 Ty jo, tak to mě mrzí, čím jste si prošli a otázky tohoto typu Ti na klidu nepřidají. Také držím palce, ať vám to co nejdříve klapne a hlavně ať je pro tentokrát vše v naprostém pořádku..
O potratech a ZT se moc nemluví, ale když na to přijde řeč, zjistila jsem, že to zažila velká spousta žen, maminek a naštěstí se všem co znám pak zadařilo úspěšně :)..

@AnnaJanova Děkuji, tak v tomhle máš výhodu, že to nikdo moc nečeká. A moc držím palce a věřím, že vyjde :-D! Já byla v tomhle moc otevřená a všichni v mém okolí vědí, že miminko chceme. A to si myslí, že se snažíme od svatby, ale my začali už mnohem dříve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
28.12.22 16:14

Ahoj holky, já se k vám přidám taky :mavam:. Doma máme teď aktuálně 2 měsíce starou holčičku a chceme zadělat na druhý aby byly dětičky blízko sebe. O první jsme se snažili asi 2,5 roku tak doufám že nám to u druhýho klapne dřív :D. Neznám v okolí žádný maminky, tak jsem ráda že jsem tady mezi váma a můžeme se podělit a podpořit mezi sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
28.12.22 16:33

@miataD
Ahojky. Teda tak hlavně smekám klobouk, že se chceš tak brzy pustit do druhého, držím pěsti, ať to vyjde dříve než minule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.12.22 16:40

My jsme taky měli letos svatbu, je mi 29 a v okolí je to teď samý těhotenství a miminka. Kamarádům a rodině jsme řekli, že bysme miminko chtěli a teď se nám už skoro půl roku nedaří. Tak si taky všímám pohledu na břicho a dotazů, co je nového a „jestli už“. Někdy odpovídám popravdě, že se snažíme. A někdy si schválně dávám alkohol, aby bylo všem jasny, že zatim nic a nemusí se ani ptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1855
28.12.22 17:02

@Lavender1 nám trvalo rok a čtvrt než jsem našla 2 čárky. Chodili jsme do CARu. Nejbližší okolí to vědělo. Protože jsem už tech dotazu měla dost, tak jsme řekli, ze to nejde a byl konečně klid. Bylo hrozně vidět jak všechny okolo jsou na první dobrou těhotné a my se tak trápili 🙁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
28.12.22 17:40

@Lavender1 Tak si jich buď nevšímej nebo řekni, že to nejde nebo bych klidně i dala najevo, že jste to odsunuli, protože… Hlavně, abys ty měla klid. Moc držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
28.12.22 17:41

@Buuublinka Dívat se kolem na těhotné musí být těžké, když to nejde. Obzvlášť asi u těch blízkých kamarádek nebo příbuzných. Je těžké se tím netrápit, ale přesto bych se snažila myslet na to, že se to jednou podaří a pak budeš chystat kočárek a všechny ty krásné věci. Teď třeba využít čas na něco jiného, na nějaký koníček, cestování. Něčím si udělat radost i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
28.12.22 17:42

@miataD Ty jo, tak to jdete na snažení brzy. Mám ale známé, co počali v šestinedělí, kdy se styk vůbec nedoporučuje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
28.12.22 18:00

@lucop to přesně znám :) já jsem tyhle svátky ještě nebyla na žádné návštěvě bez alkoholu, snažím se tak předcházet nemístným dotazům (take jsme měli v létě svatbu), ale stejně se manželům strejda dost neomaleně zeptal. Ale já si teda tohle zas tak neberu, chápu, že je to zajímá a snažím se to ignorovat. Kamarádkám jsem normálně řekla, ze se o dítě snažíme a ze zatím nic a až to bude tak jim reknu. Jinak my tento měsíc začínáme paty cyklus myslím. Ovulace bude snad za dva dny a objednala jsem i ten Concieve gel. Manzel teď nové užívá nějaké vitaminy baby start, ale staly snad 1500, tak doufám, ze k něčemu budou. J

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
28.12.22 18:20

@AnnaJanova My kvůli jizvě šestinedělí dodrželi, ale teď už do toho pomalu chceme jít :D. Manžel je o dost starší než já, tak ať ty naše rošťáky ještě stíhá :lol: a já bych to mimi období taky měla ráda brzo za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
28.12.22 18:32

O přiblblých dotazech mi ani nemluvte, leze mi to pěkně krkem. Příští rok mi bude 30, všechny moje kamarádky a snad všechny spolužačky a spolužáci ze všech čtyřech škol mají děti. Poslední kapka pro mě byla máma. Sama se o mě snažila hromadu let, byla na dvou operacích, brala dardy hormonů. Ví moc dobře, že já po ní tyhle hovadiny dědím. A furt měla nějaký nemístný kecy ve smyslu: „No jo, ty nechceš, máš radši pohodlný život.“ Naposledy to řekla před dalšími příbuznými a pak ještě frfňala na skupině jejich sousedů, když chtěli ze společných prostor vyhodit můj starý a naprosto příšerný kočárek ještě po mně :roll: Tak jsem to už nevydržela a vyjela jsem na ní, že si nevidí do huby. Od tý doby mám aspoň od ní klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí