Snažení leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
30.12.22 15:48

@furious_s minulý cyklus jsem měla taky takové slabé.. Potom ještě zesílil 21. DC, ale vyloženě pozitivní jsem minulý měsíc neměla. Kdežto tento měsíc ukázkové testy…
Tak ještě vydrž a testuj 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
30.12.22 16:24

@furious_s jsem na tom stejně, akorát já příznaky měla pak jsem onemocněla a testy negativní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
30.12.22 16:40

@Martinamimi1 podle těch testu jsi ale teprve 9DC, to ještě určitě přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
30.12.22 17:36

@furious_s mívám ovulaci během ms, cykly mám okolo 20dnů. Nějakou dobu už se snažíme a mám to potvrzené i doktorem. Měla jsem teď 5dnů i plodný hlen, tak pochybuju, že ještě dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.12.22 17:40
@Anonymní píše:
A normálně máš nějaké příznaky ovulace? Ty testy taky nebudou 100%. Já to poznám hlavně díky vytoku, hlenu a bolesti v podbřišku. Což jsem měla teď od 12dc do 15dc. Všechny dny jsme teda poctivě sexovali :lol: ale třeba minulý měsíc jsem měla ovulaci až 18dc, dle všech příznaků.

Příznaky mám také, ale u mě testy to vypadá že sedí 😊. 5krat jsem měla pozitivní 14 nebo 15 den i s příznaky (hlen, podbřišek,..) tak jsem šestý měsíc jsem se objednala na UTZ a pocity i lehce hlen jsem měla, tak jsem byla sv šoku, když říkala, že až tak za 3-4 dny. Doma OT negativní a pozitivní až opravdu za 4 dny, kdy příznaky byly také nejsilnější 😊
No… Sice mám pozitivní OT, potvrzení i dle UTZ že probiha a je nám to stejně prd platný, protože půl roku se trefujeme do ovulace a neviděla jsem ani douška na testu 🙈 ☹️ 🙂. Tak asi budeme mít bohužel někde problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
30.12.22 17:59

@Martinamimi1 aha, to jsem netušila, tak to jo :( to mě mrzí, tohle je fakt na palici.
@Karla22 Takže jsi měla 2× za měsíc pozitivní ovulacni test? To jsem ještě neslyšela. Asi se tedy taky objednam po novém roce na ultrazvuk, abych věděla na čem jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.12.22 18:11

@furious_s ne, jak jsem psala, objednala jsem se na 14 den a bylo mi řečeno že až za 4 dny. Doma jsem teprve pak dělala OT a negativní a pozitivní až za ty 4 dny.
No já už to slSela, že někdo měl dvě ovulace, ale ne od nikoho, koho znám, takže nevím, ale teoreticky by mohlo ztrát jedno vajíčko hned po MS třeba a další v půlce 🤔 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1855
30.12.22 18:11

@Karla22 a máš potvrzení, ze opravdu ovulace proběhla? Já potřebovala injekci, aby fakt proběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.12.22 18:15

@Buuublinka no snad ano 😁 na UTZ jeden folik a dle velikosti bylo řečeno, že uzraje za ty 4 dny. To jsem pak ten den měla největší příznaky, hlen, pozitivní OT i mi dost pichlo v podbřišku v jednu chvíli. A pak jsem za 4 dny byla na krvy, kdy zkoumali progesteron a když jsem volala na výsledky, tak mi řekli že i dle progesteronu u mě ovulace probíhá jak má 🤔 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1855
30.12.22 18:19

@Karla22 Tak to vypadá dobře. Jen lepší je když udělají ultrazvuk a vidí žluté tělísko to je jistota. Tak to bych fakt chlapa poslala na spermiogram. Můj gynekolog tím začíná když to déle nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.12.22 18:23

@Buuublinka chystám se ho poslat 🙂. Myslela jsem hned teď v lednu, ale měli jsme úmrtí v rodině, tak mu chci nechat čas se vzpamatovat a nechat ten leden ještě být a snad budou mít termín v únoru 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1855
30.12.22 18:26

@Karla22 tak to chápu. Na spermiogram ho vezmou kdykoliv. To tam jen dojde dostanete výsledek a ten doneses svému gynekologovi. Pokud by tam něco bylo rovnou by Vas předal do CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.12.22 18:30

@Buuublinka fakt 🙂 tak to by bylo super, já se bála nějakých dlouhých termínu 😁. Tak to možná i prudneme na konci ledna, ať to máme co nejdříve za sebou 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1855
30.12.22 19:01

@Karla22 jj pokud se jde jen na spermiogram je to rychle. To ještě není předání do CARu tam záleží jak mají volno. Ale nás vzali na tu prvni konzultaci ani ne do měsíce. Ale záleží jaké centrum to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
30.12.22 19:24

Holky, 22.12 jsem měla pozitivní ovulacni test, kdy byste testovaly?😄 chci vydržet do ms, ale už to na mě jde 😂 ideálně abych vydržela třeba do 4.1. (12 dpo) což?😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí