Snažení leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
776
31.12.22 14:49

@Martinamimi1 Jestli je to teprve 9 DC, tak je ještě velká šance, že ovulace teprve proběhne.
@deni2912 Já měla ovulaci asi kolem 19.12., ale my měli takový „divoký prosinec“, takže nevím, jestli je vůbec šance. I když ta je asi vždycky.
@Lucie1209 Jj, pravda. Cítím se mladší, než mám v občance. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
31.12.22 14:50
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak hlásím, že čárka už je videt líp 🙏 jsem z toho hrozně nervózní. Manželovi jsem to už řekla, jak radila Terka i jsem mu řekla, že to není jistý a je úplně zlatej. Už bych řekla, že to na té fotce konečně vidět. V negativu už ke videt hezky.

Tak teď ji tam vidím. Tiše gratuluji, že je to snad těhotenství. Ten test předtím (to byl o 1 den starší?) tam jsem neviděla po pravdě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
31.12.22 14:51

@Lucie1209 Taky testuji vždy dřív než MS, ale možná se člověk zbytečně nervuje.
@Terka1702 To jsi tedy dobrá, že čekáš do 1. dne MS na testování. Měla bych se inspirovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
31.12.22 15:00

Holky, tak já hlásím že jak na potvoru na mě něco vlezlo, škrabe mě v krku, bolí mě hlava, není mi moc dobře. Zrovna když mám mít v těchto dnech ovulaci. Ještě zůstanu na Silvestra sama doma, protože jsem měla jet k rodičům.
Bývám nemocná tak jednou do roka. To je pech.
Ale stejně, nejsem zatím ještě ani objednána na vyšetření štítné žlázy, podle všeho s ní mám problémy.
Pak mě trápí nejspíš vaginismus, přítel se do me většinou nedostane dál než na špičku, takže otěhotnět by byl stejně zázrak. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
31.12.22 15:10

@AnnaJanova nějaká šance ano, ale do teď jsem ji měla během ms proto tomu moc nevěřim. Beru inofolic, tak nevim jestli mi to mohl posunout, ale boli mě prsa. Před ovu mivam bt za sebou 36,4 36,2 a 36,0 a to je pozitivni ovu test, dneska byla 36,4 tak možná by mohla být 14dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
1.1.23 15:46

Ahoj v novém roce, tak kdo začíná kdy s testováním? Ať vím kdy se těšit na první zprávy. Já tento měsíc vůbec nevím kdy, tak to nechám čistě náhodě a nebudu dělat ani ovulační, tak se teď spíš svezu na vaší vlně a já počkám na únor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.23 16:06
@AnnaJanova píše:
Tak teď ji tam vidím. Tiše gratuluji, že je to snad těhotenství. Ten test předtím (to byl o 1 den starší?) tam jsem neviděla po pravdě nic.

Ano byl o den starší a kdyz jsem koukla na tu fotku taky jsem tam po nahrání nic neviděla. Ale na živo to tam bylo. Dnes takto. Tak snad to bude pokračovat. Ale furt malinko krvácím, ale já to tak měla i s prvním. Zítra zavolám na gynekologii a uvidím co řekne doktor.

• Citovat
  • Upravit
207
1.1.23 16:51

Ahoj holky, mela jsem odmlku, ale přidávám se zase k vám. Snažíme se o miminko bezmala dva roky, kdy jsem v kvetnu 2021 potratila v 8tt. Od te doby se to nedari. Mam za sebou clostillbegyt a ovitrelle, ale nepomohlo to. V prosinci jsem mela hodně prace a ani jsem nebyla schopná zavolat na gyndu, a poradit se o dalším postupu. Úplně jsem v prosinci snažení vypustila a hle, dnes mam třetí den zpožděni, na testu byl poprvé slabý duch, dnes ráno test negativní, ale víte jak to je, člověk o silvestru dodrzoval pitný rezim do pozdních hodin. Silene me bolí v krizi, tak se nahrivam, ale nevim, jak to vydrzim, jdu zitra uz do prace a nemam test abych se rano otestovala :P :lol: Mela jste nektera bolesti v krizi, a byl to priznak tehu? Dekuji ;) vsem preji hodne zdravicka do noveho roku a brzke // na testu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
1.1.23 17:13
@Terka1702 píše:
Ahoj v novém roce, tak kdo začíná kdy s testováním? Ať vím kdy se těšit na první zprávy. Já tento měsíc vůbec nevím kdy, tak to nechám čistě náhodě a nebudu dělat ani ovulační, tak se teď spíš svezu na vaší vlně a já počkám na únor :D

Ahoj, tobě i všem ostatním přeju vše nej v novém roce a hlavně splněná přání :srdce:

Myslím, že děláš úplně nejlíp :hug: a kdo ví co bude..třeba zrovna to je to, co bylo/je potřeba :kytka:

Já jsem dnes 8DC. S příchodem poslední MS jsme s manželem nasadili pomocníky ve formě různých doplňků a vitaminů. Vím, že je třeba s účinky počítat až po nějaké době užívání, ale pomohlo nám to určitě v přesvědčení, že zase děláme něco navíc pro to, aby to snad opravdu už klaplo :D

Za týden mě čeká preventivní prohlídka na gyndě, a tak jen doufám, že je vše v pořadku. Snažíme se „jen“ dva cykly a tak jsme si s manželem řekli, že z toho nebudem dělat kovbojku :D Že si to budem užívat, žít tak nějak po našem, brát doplňky..a hlavně víc sexovat než testovat :oops: :dance:

Co vy ostatní, holky? Jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
1.1.23 17:20

Ahoj :mavam: Já jsem dnes 28 dc. Cykly mám 30 dní. Test je ale bílý. Takže čekám na ms a přesunutí do ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.1.23 18:20
Mela jste nektera bolesti v krizi, a byl to priznak tehu? Dekuji ;) vsem preji hodne zdravicka do noveho roku a brzke // na testu :kytka:

Ahoj, já :lol: A to hned od uhnízdění jako první příznak a pak cca další 3 týdny, než se to zlepšilo. Taky jsem nahřívala :) Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
1.1.23 18:53

Hezký večer,
Tak já po delší době našla // včera večer a to jen náhodou. Pár hodin než jsme měli jít na Silvestrovský mejdan plný výborného tataraku a koktejlů. (Chtěli jsme jít poprvé někam pryč) Tak jsem měla nutkání si jen tak zkusit těhotenský test, po chviličce na mě vykoukla druhá slabá čarka. Běžela jsem ještě rychle do lékárny a koupila více druhů testů abych si to ověřila a byli tam. Tak jsme skončili doma u TV v objetí a dětským šampáněm. :lol: jsem 10-12DPO
Nevím jak vy, ale já testy mám silnější vždycky večer než ráno z ranní moči.
Tak snad čárka bude sílit. :srdce:

Všem s pozitivními testy gratuluji, držím pěsti a přeji ať je vše v pořádku. :srdce: A věřím, že všem ostatním se taky brzy zadaří :srdce: :hug: těším se na samé dobré zprávy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
1.1.23 19:07

@Kloshet
Ano, před pár dny jsem tu chodila omotaná v hřejivém šátku, že jsem musela na záda nastydnout. Včera jsem zahlédla po delší době snažení //. Tak to určitě bylo k tomu, uhnizďování. :srdce:
Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
1.1.23 19:13

@Terka1702 Ahojkyyy :hug: ja jsem dnes 23DC a menstruaci mam dostat presne za tyden, takze zacnu testit asi o vikendu :dance: jinak jsem posledni dva dny hrozne vycerpana, vcera jsem usnula pred pulnoci a manzel me jen probudil na novorocni pusu :D do ovulky jsme se trefili krasne, tak sem zvedava :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
1.1.23 19:32

@Terka1702 já dnes 17 DC/3dpo
Testovat začnu 10. 1.
Už se nemůžu dočkat 👻 🤗 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek