Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Yrisss uvidíme zítra zda bude sílit nebo se dostaví MS pořád mám pocit jako by měla přijít 🙈
@Mishel2020
Tak vidíš
já tam taky druhou vidím, udělej srovnávací za 2 dny pokud do té doby MS nedojde. Držím pěsti ať sílí ![]()
@Mishel2020 to rozhodně není omyl, super ☺️ 👍 ty pocity že má přijít MS má hodně ženských, takže to bude asi normální 🙂
@proste_abbey taky to bude v dubnu rok co se značíme. Na gyndě jsem byla někdy v říjnu a říkala, že se to určitě brzy povede. Jinak, že mám přijít po tom roce a udělá mi hormonální profil. Furt doufám v Novoroční zázrak, tento cyklus se snažíme ze všech sil. ![]()
@Terka1702 No snažíme je asi silné slovo. Ale něco kolem 2let pořád jsem nechtěla to úplně řešit tak jsme tomu nechávali volný průběh.
Ahoj holky,
ráda bych se k vám přidala. Možná tady budu trochu výjimka, ale nedělám si ovulační testy jako asi většina. Myslím, že i docela poznám, kdy ovulku mám, takže prostě sexík zkoušíme před ovulací a v době ovulace. Mám už 2 děti, které se povedly hned při prvním a druhém sexu. Mám za sebou zamlklé těhu v červenci a tento měsíc je to vlastně náš první pokus. Dnes jsem 13 dc a ovulace proběhla podle mě 11 dc. Tak si ještě budu muset počkat na výsledek.
@Mishel2020 taky vidím druhou 😊 gratuluji
@klari012 až po roce hormonální profil
pen_mouth: to to teda doktorka moc neřeší. Můj doktor po roce odesílá rovnou do CARu.
Ahoj holky, uvažujeme o inseminaci teď v lednu. Máte s ní někdo zkušenost? Musím užívat i clostylbegyt? Docela se těch hormonů obávám. Dvojčata, rozhození cyklu a tak.
@srdicko167 držím palce ať to brzo klapne 👍 taky si ovulační testy nedělám, tenhle měsíc byl výjimka, chtěla sem se spíš ujistit, že ty bolesti které mám jsou ovulační a potvrdilo se mi to 🙂 taky sem měla ovulaci brzo už 10DC…Takže čekám… 😁
@Buuublinka no neřešila zatím nic, protože ovuluji každý měsíc, to naštěstí na sobě poznám. Já ale furt věřím, že se zadaří i bez doktorů do toho dubna. 🙏 🙂
@Anonymní píše:
Ahoj holky, uvažujeme o inseminaci teď v lednu. Máte s ní někdo zkušenost? Musím užívat i clostylbegyt? Docela se těch hormonů obávám. Dvojčata, rozhození cyklu a tak.
My máme prvního z inseminace, záleží co máte za problém já musela clostyl užívat jinak to nešlo. A dvojčata nemáme. A cyklus to nerozhodilo. Brala jsem hormony rok a ctvrt v kuse. Klidně se ptej ![]()
@klari012 aha no stejně, je to to nejjednodušší udělat ten rozbor hned. A hlavně po roce by měl jít chlap na spermiogram.