Snažení leden 2023

320
25.12.22 18:04

Snažení leden 2023

Tak jsem už založila leden :-D přeji nám do nového roku jen samá pozitiva :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
791
25.12.22 19:19

Nový rok - nová naděje ✨

Ahoj holky, MS dorazila dnes…a tak se pridavam v lednu k vam.
Snazime se jen 2 cykly, takze nevesim hlavu a tesim se co prinese novy rok…a verim :srdce: :andel:
Drzim nam vsem palecky a doufam ze se brzy dockame postupne vsechny splneneho prani :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
25.12.22 19:30

My se snažíme 5 nebo 6 cyklů, dnes jsem asi 10.DC z 28, takže od zítra zase zkouším ovulační testy a ještě k tomu bazální teplotu. Minulý cyklus ovu až 21. Nebo 22.DC a neobvyklé velmi slabá MS. :nevim: :palec:
Zobu už od 1.DC kyselinu listovou a pyridoxin, třeba to pomůže. :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
25.12.22 19:46

Huráá do Nového roku.. věřím, že rok 2023 bude pro nás všechny úspěšný a dočkáme se toho velkého zázraku. :srdce: Jsem tady za to moc ráda, nemám se s kým o tom bavit.. všichni kolem děti mají. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
25.12.22 19:51

Ahoj všeem,
Tak my jsme se teď snažili prvně po revizi, MS by měla dorazit kolem 7.1. tak uvidíme, ale myslím, že jsme ovulku prosvihli kvůli vánočními večírku chlapa😂 🙃 tak tomu moc nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
25.12.22 19:54

@Lucie1209 tak drzim palecky ✨

A je to prvni planovane tehotenstvi? U nas prvni.

Take beru listovku, zatim cca mesic..bere nejake doplnky i partner? Premyslime ze by neco zaradil.

Ja mam velmi pravidelne cykly. A pokud to vim dobre, tak ovulaci mivam taky pomerne pozde..asi 18 DC. A cykly 28 dni..tak doufam ze tam neni zadny problem 8o Teplotu teda nemerim..ale tento mesic budu pouzivat ovulacni testy, at vim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
25.12.22 19:56

Všem štěstí

Všem nám držím pěsti, ať nám je štěstí brzo nakloněné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
25.12.22 20:17

My se snažíme od dubna.. brala jsem listovku, ale teď začínám brát akorát toto z Justu a do toho piju třetí cyklus kontryhel. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
25.12.22 20:28

@needtobreathe nene, už máme 1,5 letou Štěpánku. Chceme děti u sebe, ať můžu jít co nejdřív zpět do práce :-)
A ta se nám povedla hned měsíc po svatbě, kdy jsme se přestali chránit. Takže jsem docela nervózní, zee to teď nejde. Ale já měla po porodu hodně komplikace a musela jsem ještě na 2 operace, abych se „zpravila“.
Partner nic nebere. :-) ve středu jdu ale na gyn na prevenci, tak to bude asi na delší povídání tentokrát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
25.12.22 22:06
@deni2912 píše:
Ahoj všeem,
Tak my jsme se teď snažili prvně po revizi, MS by měla dorazit kolem 7.1. tak uvidíme, ale myslím, že jsme ovulku prosvihli kvůli vánočními večírku chlapa😂 🙃 tak tomu moc nedávám.

Tak jestli ti dorazi budeme na tom stejne. Testujes a meris teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
25.12.22 22:47

@Adelaiida

Teplotu nemerim, testovala jsem tak jakoby náhodně, protože mě bolelo už asi druhym dnem v podbrisku, ale fakt moc, víc jak při MS, tak jsem zkusila a ovu byl krasne pozitivní, to bylo 14DC večer 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.12.22 12:12

Ahoj holky, taky se přidávám. MS jsem dostala na Štědrý den večer. Snažíme se půl roku, tak začínám byt trochu nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
26.12.22 14:15

Ahoj holky, rada se k vam pridam. My se snazime uz 13. cyklus, beru Femibion 0, ted nove par dnu Inofolic. Manzel byl na spermiogramu, ktery vysel uplne v poradku. Ja na gynde take vse v poradku, hormonalni profil byl az na hranicne nizky progrogesteron ok. Vcera byla ovulace (dle ovulacnich testu Clearblue s digitalnim monitorem i dle bolesti) a od vcera poprve beru prave i ten progesteron. Sex byl den pred ovulaci a dnes. Mame obcas problem, ze to manzelovi kazdy den nejde, tak se v obdobi plodnych dnu snazime max kazdy druhy az kazdy treti den. Jinak mame sex dle chuti. Drzim vsem palce, at vam to vyjde. Ja jsem do nedavna byla uplne v pohode, ale posledni asi dva cykly jsem zacala menstruaci prozivat a i vzhledem k okoli, ktere tehotni jedna radost, jsem uz vystresovana. Posledni 4 cykly delam ovulacni testy, do te doby jsem netusila, kdy mam ovulaci. Jeste beru vitamin B a ten mi ted poprve posunul ovulaci na 15 DC, predtim jsem mivala az 20-22. DC s cykly 28-32 dnu. Doufam, ze jsme teda uz na dobre cestea snad se s progesteronem u me prodlouzi i lutealni faze. Nemam si o tom s kym popovidat, budu rada za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
26.12.22 15:18

Ahoj,
Já na MS stále čekám, ale testy negativní a tuleni bylo na začátku prosince, takže už by na testu vidět bylo, kdyby se zadařilo.
Budeme zkoušet po 2.MS od revize v říjnu, první syn byl na první dobrou, miminko v srpnu taky, ale v říjnu ZT, tak uvidíme, jak dlouho budeme na dušičku čekat tentokrát 🙏 moc nám všem držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.12.22 15:44

@Maiv93 ahoj,to jsi tu spravne..myslim ze vetsina z nas je tu protoze si nemame o tom s kym promluvit :hug:

Muzu se zeptat jaky vitamin B a jaky progesteron prosim beres?

Chapu, ze tlak z okoli musi byt narocny…clovek pak jen premysli co dela spatne a co je spatne a proc ostatnim vse jde hned…preju hlavne hodne klidu a nadeje :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí