Snažení leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1855
27.12.22 18:39
@Karla22 píše:
Jinak mě ještě 30 nebylo, také první. Ovulace u mě snad probíhá, poslední čtyři měsíce vždy OT pozitivní byl i se shodovalo s nalezem na UTZ. Takže teď má jít partner na soermiogram, ale chudákovi se moc nechce, coz ho chápu, tak možná to necháme až na další měsíc.

Já bych ten spermiogram neodkladala. Tím se vždy začíná když to nejde. A můžeš tam jít s ním :wink: tohle vse máme za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1855
27.12.22 18:41
@Terka1702 píše:
Teda tak to já a mých 32 za dveřmi a snažení o první dítě, bych se už měla asi řadit do starší kategorie :jazyk: :lol: :lol:

Já prvního porodila ve 32 :wink: rok a čtvrt trvalo než jsem našla dvě čárky 🙁 teď zkoušíme druhé a je mi 35.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.12.22 18:51

@Buuublinka no říkala jsem si že nás přihlásim ke konci ledna, to už budu vědět, jak dopadl měsíc leden 😊. Doufám, kvůli němu, že bude výsledek vysetreni OK ❤️ 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
27.12.22 18:58

@Maiv93
Děkuji, zklamání to bylo obrovské, hlavně když to přišlo na Štědrý den, ale dnes když mě doktor utvrdil v tom, že je vše v pořádku, tak mě smutek už přešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
27.12.22 19:56

My se snazime o prvni, mne bude 30 a manzelovi je 33. Holky a delate nejake praktiky po sexu navic? Ja po sexu obcas zvednu nohy nebo lezim par minut. Cetla jsem ruzne nazory, nekdo rika, ze neni potreba nic a ze na poloze vubec nezalezi a nekde se pise, ze je dobra poloha klasicka nebo na konicka a lezet potom 30 min. Nikdy bych nerekla, ze ja budu neco takoveho resit, cely zivot do me vtloukali, ze staci kapka a jsi v tom. Ze zacatku snazeni jsem od poloviny cyklu nepila zadny alkohol - kdyby nahodou. Ted to uz moc neresim, dam si s chuti sklenku vina kdyz nekdy chci dokud neuvidim pozitivni test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
27.12.22 20:04

@Maiv93
Já nic, jako občas si poležím, ale to spíš protože chci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1855
27.12.22 20:10

@Karla22 to chápu. Pro mě byla návštěva CAR vysvobozením když jsem věděla kde je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.12.22 21:59

@Buuublinka déle to nechávat nechci, protože asi i samotné vysetření a další postupy jsou na dlouhý čas vid… Takže bych si nerada pak vyčítala, že jsem to oddalovala. 😊 I musím říct, že mi nedělá problém představa, že bychom miminko neměli přirozenou metodou, bylo by mi to jedno 😊. Sice teda nevím jak manžel, ten má chudák dost při představě kelímku 😁 ale snad to zvládne 😊
Jestli to nebude moc osobní, jaký problém našli u vás a jak to řešíte? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.12.22 22:00

@Terka1702 pamatuji si tvůj příběh z prosince a o to víc držím palce, ať tentokrát stojí štěstí při tobě 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
27.12.22 23:11

Holky tak teď si přijdu úplně nepatřičně tady 😂 je mi 23 a snazime se o druhé. Malý má čerstvě 2 roky a chceme je blizko u sebe, kolem těch 3 let by to byl ideál. Chtěli jsme se snažit až na jaře, ale v létě jsme neplánovaně počali, ale skončilo to ZT v 10tt a tím, že už jsem byla zas těhotná, tak samozřejmě chci rychle znovu, taky jsme si teď brali hypoteku a tak chceme děti “sfrknout” ať muzu pak šupajdit do práce a máme od nich “brzo” klid😂 a po 40 si užívat volnosti 😄 snažili jsme se teď první cyklus tak uvidíme, nechavam to osudu. 😊 držím palce vám všem ❤️ ať se vám to v lednu splní❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
28.12.22 04:36

@Maiv93 Já tedy nic, ale omezila jsem kávu. Sice ji miluji, ale mám to doporučené od lékaře, tak se snažím vždy od poloviny cyklu (jak píšeš ty).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
28.12.22 04:39

@deni2912 Je možné ale, že přijde věk kolem 40, děti vyletí z hnízda a ty možná ještě znovu zatoužíš po miminku. Jsi tedy hodně mladá maminka, ale měla jsem to podobně. ty maminky, které mají děti třeba kolem 30-35, tak ve 40 mají v podstatě stále malé děti (školáky) a tak je většinou ta touha nepřepadne. Nebo nevím, ale mám spolužačky, které se teprve před pár lety staly maminkami a děti mají teď ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
28.12.22 04:41

@Terka1702 Je dobře, že tě už smutek přešel. Mě po pravdě ještě moc ne. Stále se mi to vrací a je mi to hrozně líto kvůli dětem (i když jsou velké). Manžel mě prostě tak strašně naštval a já pak pokazila Štědrý den, na který jsem všechno tak krásně nachystala. Někdy mám chuť být sama a do toho toužím po dítěti. Je to těžké po 20 letech manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
28.12.22 04:44

Já na podzim uvažovala také o IUI, ale před ním se užívá Clostyl. a je vyšší šance dvojčat a na to se tedy již necítím. Vy máte některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1855
28.12.22 07:26

@Karla22 určitě to manžel zvladne :wink: já mám PCO. Malého máme nakonec z IUI. Ale teď jsem zkoušela testy a ovulace byla to jsem dřív nikdy neměla, tak to chceme do jara zkoušet sami doma a případně pak půjdeme opět do CARu
@AnnaJanova já na IUI byla 3× a z té třetí tady běhá jedem malý rarasek 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital