Snažení leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
30.12.22 11:00
@Anonymní píše:
Holky tak je tam duch 😊 přidávám fotku, ale na živo je to vidět líp. Takže i přes menstruaci to tam asi fakt je. Dneska jdu koupit digitální. Ten už by to mohl ukázat víc.

Tak to tiše gratuluji, na to, že jsi cca 8 dpo tak to je super. Doufám, že dáš vědět jaký je progres 8) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.12.22 11:16

@Lucie1209 souhlasím 😊 jantim že testují tak 5 dní a jsem naučená, že se snažím pít v průběhu celého dne, tak než dojedu z práce a pak na hoďku s pejskem, tak to tak vychází, že dvě hoďky nepiji. Ale myslím, že pozitivní by měl snad ukázat i z více naredene 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.22 11:30

A normálně máš nějaké příznaky ovulace? Ty testy taky nebudou 100%. Já to poznám hlavně díky vytoku, hlenu a bolesti v podbřišku. Což jsem měla teď od 12dc do 15dc. Všechny dny jsme teda poctivě sexovali :lol: ale třeba minulý měsíc jsem měla ovulaci až 18dc, dle všech příznaků.

• Citovat
  • Upravit
320
30.12.22 11:34
@Anonymní píše:
A normálně máš nějaké příznaky ovulace? Ty testy taky nebudou 100%. Já to poznám hlavně díky vytoku, hlenu a bolesti v podbřišku. Což jsem měla teď od 12dc do 15dc. Všechny dny jsme teda poctivě sexovali :lol: ale třeba minulý měsíc jsem měla ovulaci až 18dc, dle všech příznaků.

Poznám podle bolestí a choutek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
30.12.22 12:01
@furious_s píše:
Holky, můžete mi prosím poradit. Kdyz si děláte ovulacni testy, tak fakt před tím tři hodiny nepijete? Mne to přijde hrozne moc a teď okolo ovulace testuju každý den a bolí mě pak z toho hlava. Jinak já jsem dneska 17 dc a test pořad negativní, přitom jindy mívám už krásne pozitivní, tak nevím jestli se moje tělo rozhodilo tema svatkama. Jsem z toho smutná, protože konečně máme s manželem oba volno, tak se to krásně hodilo.

Ahoj, ja jsem testovala take odpoledne po prichodu z prace. Nez jdu domu, tak cca pul hodky nepiju, domu to mam hodinu, pak vyvencit psa..a hned jsou z toho min. 2 hodky bez nejakeho velkeho piti. Take se snazim dodrzovat pitny rezim hlavne dopoledne a pred testovanim takhle nepit. Na testovani a ukazani spravne ovulacni carky to u me ma velky vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
30.12.22 12:28
@Anonymní píše:
Holky tak je tam duch 😊 přidávám fotku, ale na živo je to vidět líp. Takže i přes menstruaci to tam asi fakt je. Dneska jdu koupit digitální. Ten už by to mohl ukázat víc.

Tak já nic nevidím, ale to je u mě klasika :lol: Tak se těším na progres a další testy, dej vědět jak dopadla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.22 13:17

@Terka1702 na té fotce to fakt moc vidět není. Ale na živo tam duch je. Zítra zkusím zase a dam vedet. Strašně cítím podbrisek. Snad se zítra ukáže lepší čárka. Chtěla bych to říct manželovi. Ale dokud není poradna čárka počkám.

• Citovat
  • Upravit
776
30.12.22 13:23
@Anonymní píše:

Ducha tedy po pravdě nevidím, ale přála bych ti, abych se mýlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
30.12.22 14:18

Testujete se (myslím těhu test) před termínem MS? Případně kolik dní? Já si říkám, že to vydržím do termínu a pak začnu vždycky dřív. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.22 14:22
@AnnaJanova píše:
Testujete se (myslím těhu test) před termínem MS? Případně kolik dní? Já si říkám, že to vydržím do termínu a pak začnu vždycky dřív. :?

Pokud víš, kdy byla ovulace, tak už se čárka - slabá - ukáže už 10 dní po ovulaci.

• Citovat
  • Upravit
320
30.12.22 14:31

@AnnaJanova nikdy nevydržím čekat az do termínu MS, jako většina „testovacích maniacek“ tady.
A vůbec se za to nestydím, jsem prostě nedockava.. Začínám 8dpo :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
30.12.22 15:29

Díky holky, zkusím tedy vydržet nepit. Ale minule měsíce jsem měla krásnou čárku i z ranní moci ( nevěděla jsem, ze se to nemá). Tenhle ticho po pěšině ani žádné příznaky. Virozu jsem neměla. Ach jo, mám z toho už depresi. Viz fotka - přijde mi že už ten test spíš slábne.

Příspěvek upraven 30.12.22 v 15:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
30.12.22 15:32
@Anonymní píše:
@Terka1702 na té fotce to fakt moc vidět není. Ale na živo tam duch je. Zítra zkusím zase a dam vedet. Strašně cítím podbrisek. Snad se zítra ukáže lepší čárka. Chtěla bych to říct manželovi. Ale dokud není poradna čárka počkám.

Držím pěsti ať to jde lépe a lépe. Já jsem teď týden po samovolném potratu a proto bych už nikdy neváhala s tím, kdy to říct partnerovi, já právě čekala a 2 týdny jsem to držela v sobě jako překvapení na vánoce a místo dárku 24 proběhlo co proběhlo. :nevim: Takže za mě, já už bych řekla manželovi první tušení, ale je to čistě teď můj čerstvý názor :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
30.12.22 15:33

@furious_s
Já testovala vždy kolem 16 hod když jsem přišla z práce a bez pití jsem byla díky cestě tak max hodinu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
30.12.22 15:38

@AnnaJanova
Já teda čekám do 1 dne MS :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...