Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky tak je tam duch 😊 přidávám fotku, ale na živo je to vidět líp. Takže i přes menstruaci to tam asi fakt je. Dneska jdu koupit digitální. Ten už by to mohl ukázat víc.
Tak to tiše gratuluji, na to, že jsi cca 8 dpo tak to je super. Doufám, že dáš vědět jaký je progres
![]()
@Lucie1209 souhlasím 😊 jantim že testují tak 5 dní a jsem naučená, že se snažím pít v průběhu celého dne, tak než dojedu z práce a pak na hoďku s pejskem, tak to tak vychází, že dvě hoďky nepiji. Ale myslím, že pozitivní by měl snad ukázat i z více naredene 😊
A normálně máš nějaké příznaky ovulace? Ty testy taky nebudou 100%. Já to poznám hlavně díky vytoku, hlenu a bolesti v podbřišku. Což jsem měla teď od 12dc do 15dc. Všechny dny jsme teda poctivě sexovali
ale třeba minulý měsíc jsem měla ovulaci až 18dc, dle všech příznaků.
@Anonymní píše:
A normálně máš nějaké příznaky ovulace? Ty testy taky nebudou 100%. Já to poznám hlavně díky vytoku, hlenu a bolesti v podbřišku. Což jsem měla teď od 12dc do 15dc. Všechny dny jsme teda poctivě sexovaliale třeba minulý měsíc jsem měla ovulaci až 18dc, dle všech příznaků.
Poznám podle bolestí a choutek ![]()
@furious_s píše:
Holky, můžete mi prosím poradit. Kdyz si děláte ovulacni testy, tak fakt před tím tři hodiny nepijete? Mne to přijde hrozne moc a teď okolo ovulace testuju každý den a bolí mě pak z toho hlava. Jinak já jsem dneska 17 dc a test pořad negativní, přitom jindy mívám už krásne pozitivní, tak nevím jestli se moje tělo rozhodilo tema svatkama. Jsem z toho smutná, protože konečně máme s manželem oba volno, tak se to krásně hodilo.
Ahoj, ja jsem testovala take odpoledne po prichodu z prace. Nez jdu domu, tak cca pul hodky nepiju, domu to mam hodinu, pak vyvencit psa..a hned jsou z toho min. 2 hodky bez nejakeho velkeho piti. Take se snazim dodrzovat pitny rezim hlavne dopoledne a pred testovanim takhle nepit. Na testovani a ukazani spravne ovulacni carky to u me ma velky vliv.
@Anonymní píše:
Holky tak je tam duch 😊 přidávám fotku, ale na živo je to vidět líp. Takže i přes menstruaci to tam asi fakt je. Dneska jdu koupit digitální. Ten už by to mohl ukázat víc.
Tak já nic nevidím, ale to je u mě klasika
Tak se těším na progres a další testy, dej vědět jak dopadla ![]()
@Terka1702 na té fotce to fakt moc vidět není. Ale na živo tam duch je. Zítra zkusím zase a dam vedet. Strašně cítím podbrisek. Snad se zítra ukáže lepší čárka. Chtěla bych to říct manželovi. Ale dokud není poradna čárka počkám.
@Anonymní píše:
Ducha tedy po pravdě nevidím, ale přála bych ti, abych se mýlila.
Testujete se (myslím těhu test) před termínem MS? Případně kolik dní? Já si říkám, že to vydržím do termínu a pak začnu vždycky dřív. ![]()
@AnnaJanova píše:
Testujete se (myslím těhu test) před termínem MS? Případně kolik dní? Já si říkám, že to vydržím do termínu a pak začnu vždycky dřív.
Pokud víš, kdy byla ovulace, tak už se čárka - slabá - ukáže už 10 dní po ovulaci.
@AnnaJanova nikdy nevydržím čekat az do termínu MS, jako většina „testovacích maniacek“ tady.
A vůbec se za to nestydím, jsem prostě nedockava.. Začínám 8dpo
![]()
Díky holky, zkusím tedy vydržet nepit. Ale minule měsíce jsem měla krásnou čárku i z ranní moci ( nevěděla jsem, ze se to nemá). Tenhle ticho po pěšině ani žádné příznaky. Virozu jsem neměla. Ach jo, mám z toho už depresi. Viz fotka - přijde mi že už ten test spíš slábne.
Příspěvek upraven 30.12.22 v 15:33
@Anonymní píše:
@Terka1702 na té fotce to fakt moc vidět není. Ale na živo tam duch je. Zítra zkusím zase a dam vedet. Strašně cítím podbrisek. Snad se zítra ukáže lepší čárka. Chtěla bych to říct manželovi. Ale dokud není poradna čárka počkám.
Držím pěsti ať to jde lépe a lépe. Já jsem teď týden po samovolném potratu a proto bych už nikdy neváhala s tím, kdy to říct partnerovi, já právě čekala a 2 týdny jsem to držela v sobě jako překvapení na vánoce a místo dárku 24 proběhlo co proběhlo.
Takže za mě, já už bych řekla manželovi první tušení, ale je to čistě teď můj čerstvý názor
![]()
@furious_s
Já testovala vždy kolem 16 hod když jsem přišla z práce a bez pití jsem byla díky cestě tak max hodinu. ![]()