Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak u mě konec nadějí, ms dorazila. Takže vzhůru do dalšího cyklu. ![]()
@Anonymní píše:
Mně je 31 a manželovi 45. Pokud se podaří, při porodu už mi ale bude 32 a manželovi 46![]()
strašně ten čas letí
Tak to mame podobne. Vzdy jsem si myslela, ze ve 25 uz budu vdana a dve deti. Ono by to i vyslo, ale rozhodli jsme se stavet dum a rodinu jsme chteli az do vlastniho. Stavebni povoleni nas zdrzelo, tak kluk se narodil ve 2019. Pak byla svatba a ted bychom si prali kruh uzavrit
kez by nam bylo prano, vsude okolo je najednou tolik miminek a tehotenstvi, ze to nekdy zamrzi
@Asijetotu píše:
Tak to mame podobne. Vzdy jsem si myslela, ze ve 25 uz budu vdana a dve deti. Ono by to i vyslo, ale rozhodli jsme se stavet dum a rodinu jsme chteli az do vlastniho. Stavebni povoleni nas zdrzelo, tak kluk se narodil ve 2019. Pak byla svatba a ted bychom si prali kruh uzavritkez by nam bylo prano, vsude okolo je najednou tolik miminek a tehotenstvi, ze to nekdy zamrzi
Tak my máme třetí dítě z roku 2019
u nás se ten kruh furt nějak nechce uzavřít, ale přísahám, že tohle už by bylo/bude poslední dítě, kdyby se zadařilo
to jsem si ale říkala už u prvního
![]()
Holky mně dnes bolí podbřišek jak před MS
přitom to mám dostat až 14.
a jsem asi tak 5dpo ![]()
@Anonymní píše:
Tak my máme třetí dítě z roku 2019u nás se ten kruh furt nějak nechce uzavřít, ale přísahám, že tohle už by bylo/bude poslední dítě, kdyby se zadařilo
to jsem si ale říkala už u prvního
![]()
Už se ztrácím v anonymech, ale ty jsi další, co se snaží o 4.?? Nebo ta, co už si se mnou psala ![]()
@Kloshet já viděla u prvního v den MS už dálnice, u druhýho už asi 5 dní před MS duch. Ale o miminko jsme přišli v říjnu, teď čekám na druhou MS po revizi ![]()
@Mámatří píše:
Už se ztrácím v anonymech, ale ty jsi další, co se snaží o 4.?? Nebo ta, co už si se mnou psala
Už jsem ti psala
já se odtajním až budu mít v ruce pozitivní test
![]()
@AnnaJanova a @Mámatří
To je mi líto holky..
Tak hlavu vzhůru a jedeme dál 🍀 🍀 🍀
Ahojte děvčátka, přidávám se s dovolením k Vám.
My se s přítelem začali v prosinci snažit o miminko. Máme na to už jen jeden cyklus a pak mi přítel odletí na pracovní cestu, takže jsme dost omezení. Je mi 24 a příteli 40. Děti žádné nemáme. Poprvé jsme hlídali ovulaci, která proběhla 19.12.
Od ovulace kruté křeče, časté močení, nevolnosti a mdloby v práci. Jsem si říkala, že na poprvé to přece není možný. No a pak jsem skončila na pohotovosti. Prý zánět močáku a vysoká sliznice. No a dneska jsem to o 2 dny dříve dostala.
Pořád mi moje intuice říká, že můj přítel musí prvně na spermiogram, ale nechci na něj tlačit.
Jinak užívám Superfolin a přítel kotvičník. ![]()
@Yrisss
Taky teď řeším jeden zdravotní problém, takže mám strach a stres. To je tak vždycky, když se člověk začne snažit, tak se objeví něco, co nechceš ![]()
@srdicko167 to je pravda, u nás je to ale hrozný kolotoč 🙈 malá je druhým rokem ve školce a od září do jara jedeme bomby jako, to je týden školka a pak 14 dní doma, chytám to od ní já a tak pořád dokola 🙄 ☹️ v práci už si naštěstí zvykli a je jim to jedno… Moji práci za mě nikdo stejně neudělá, akorát se mi to tam pak hromadí, ale na to už kašlu. Už se tím nenechám rozhodit jako vloni, to sem díky těm nemocem, práci atd. pak půlrok brala antidepresiva a tak daleko uz to znovu zajít nenechám 💪 🙂
Krásný večer holky, rychlý dotaz
kdy Vás začala v těhotenství bolet prsa? Jsem 24DC (11DPO) a dneska jsem nemohla skoro vydržet v podprsence jak mne pnou bradavky, a prsa mam cela natekla (i manzel si vsimnul
). Před MS mne skoro nebolí, maximálně trochu natečou. Tak mi to příjde divné, ale není to brzo? ![]()
Ahoj holky,
také se přidávám, snad stihnu lednové snažení ![]()
Rok 2022 byl hrozny, nejhorší.. Prodělala jsem dva potraty.
První v červenci - ZT (slabé srdicko se ukázalo, ale pak odešlo) revize 11tt
Druhý v listopadu - SP embryo se ani nevyvinulo, plodový obal odešel v 8tt.
Oběhala jsem si různá vyšetření - odběry krve a moči, Trombofilní mutace, stitna žláza a Imunologie. A přišlo se “pouze” na Ureaplasmu a nedostatek vitamínu D. Jinak mám výsledky ukázkové.
Genetika nám zatím doporučena nebyla.
Dnes jsem 20DC a dnes jsme také začali s manželem brát antibiotika na Ureaplasmu.
Odsunuli jsme to až na nový rok, potřebovali jsme si dopřát odpočinek na horách s dobrým jídlem a pitím. Teď nás tedy čeká 14ti denní detox, nemůžeme alkohol, mléčné výrobky ani se dlouho zdržovat na slunci a samozřejmě ani mít sex
.
Antibiotika dobereme 15.1., až budu cca 5DC, bude mi končit MS a ovulaci očekávám okolo 24./25.ledna, tak když nám bude dobře, půjdeme do toho ![]()
Je tu někdo, kdo očekává ovulaci také až v 2.polovině ledna?
@TerkaS98 já mela v prvním těhotenství citlivá prsa hodně a vlastně skoro hned. V době testování vím že už určitě. Takže to tak být může
držím palečky aby se zadařilo ![]()
Dej pak určitě vědět ![]()
Dobré ráno, tak mě test opět slábne, čárka mizí.
Už jedu do práce, nestihla jsem vyfotit, ale čarka není skoro vůbec vidět.
Je hodně slabá. Tak snad brzy přijde MS a můžeme začít znovu. ![]()