Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dnes rano jsem netestovala, ze jsem nemela kde koupit vcera dalsi test. Zatim jsem to nedostala, dnes 4 dny zpozdeni a nic, jen me tresti hlava a boli v krizi. Nevim kdyz koupim test ted odpoledne jestli se na nem neco ukaze. Samozrejme jsem nervni jak sanky v lete, ze nic nevim a porad nevim na cem jsem
![]()
@Kloshet píše:
Tak dnes rano jsem netestovala, ze jsem nemela kde koupit vcera dalsi test. Zatim jsem to nedostala, dnes 4 dny zpozdeni a nic, jen me tresti hlava a boli v krizi. Nevim kdyz koupim test ted odpoledne jestli se na nem neco ukaze. Samozrejme jsem nervni jak sanky v lete, ze nic nevim a porad nevim na cem jsem![]()
Ja myslím, ze když mas 4 dny spozdeni, ukáže to i odpoledni ![]()
@Kloshet
Určitě bych otestovala teď odpoledne při tom zpoždění
@Kloshet jak můžeš vidět také jsem testovala dopoledne a ukázala se čárka za zkoušku nic nedáš. A to mám spozdeni jeden den.😊
@Buuublinka píše:
My máme prvního z inseminace, záleží co máte za problém já musela clostyl užívat jinak to nešlo. A dvojčata nemáme. A cyklus to nerozhodilo. Brala jsem hormony rok a ctvrt v kuse. Klidně se ptej
Díky. A jak jsi ten Clostyl užívala si nepamatuješ? Taky jsem slyšela, že je po IUI často chlapeček?
@Kloshet tak držím palečky ať máš také novoroční zázrak jako já ❤️ Já půjdu do práce tak si chci zkusit koupí digitální 🤣
Tak test negativni.
No ale tak zkusim jeste rano
dokud jsem to nedostala, tak sance porad je.
Uz je to ale fakt dlouhy…
@Mishel2020 zkusim a dam vedet
treba se konecne po dvou letech na nas usmeje stesti ![]()
@Anonymní píše:
Díky. A jak jsi ten Clostyl užívala si nepamatuješ? Taky jsem slyšela, že je po IUI často chlapeček?
Užívání si už bohužel nepamatuju. Ale vždy mi rekli od ldy do kdy ho brát, potom jsem chodila na měření folikulu. Pak doktor řekl kdy proběhne IUI a já si den předem píchla Ovitrelle a po IUI jsem dostala utrogesran. No my máme chlapečka 😀 ale, že by to bylo častější jsem neslyšela.
@Kloshet přesně držím palečky na nás se taky usmálo dnes štěstí po dvouch letech doufám že nám bude čárka sílit❤️
@Mishel2020 a tobe moc gratuluju, podle testiku to vypada velmi slibne ![]()
@Kloshet moc děkuji pořád mám pocit jako že to je omyl a mrcha přijde 🤦