Snažení leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
2.1.23 14:50

Tak dnes rano jsem netestovala, ze jsem nemela kde koupit vcera dalsi test. Zatim jsem to nedostala, dnes 4 dny zpozdeni a nic, jen me tresti hlava a boli v krizi. Nevim kdyz koupim test ted odpoledne jestli se na nem neco ukaze. Samozrejme jsem nervni jak sanky v lete, ze nic nevim a porad nevim na cem jsem :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
2.1.23 14:51
@Kloshet píše:
Tak dnes rano jsem netestovala, ze jsem nemela kde koupit vcera dalsi test. Zatim jsem to nedostala, dnes 4 dny zpozdeni a nic, jen me tresti hlava a boli v krizi. Nevim kdyz koupim test ted odpoledne jestli se na nem neco ukaze. Samozrejme jsem nervni jak sanky v lete, ze nic nevim a porad nevim na cem jsem :zed: :zed:

Ja myslím, ze když mas 4 dny spozdeni, ukáže to i odpoledni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
2.1.23 14:53

@Kloshet
Určitě bych otestovala teď odpoledne při tom zpoždění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
2.1.23 14:56

@Kloshet jak můžeš vidět také jsem testovala dopoledne a ukázala se čárka za zkoušku nic nedáš. A to mám spozdeni jeden den.😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.23 15:16
@Buuublinka píše:
My máme prvního z inseminace, záleží co máte za problém já musela clostyl užívat jinak to nešlo. A dvojčata nemáme. A cyklus to nerozhodilo. Brala jsem hormony rok a ctvrt v kuse. Klidně se ptej :wink:

Díky. A jak jsi ten Clostyl užívala si nepamatuješ? Taky jsem slyšela, že je po IUI často chlapeček?

• Citovat
  • Upravit
207
2.1.23 15:18

Holky, uz letim z lekarny a honem domu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
2.1.23 15:21

@Kloshet
Tak šup šup :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
2.1.23 15:22

@Kloshet tak držím palečky ať máš také novoroční zázrak jako já ❤️ Já půjdu do práce tak si chci zkusit koupí digitální 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
2.1.23 15:36

Tak test negativni. :zed: No ale tak zkusim jeste rano :pankac: dokud jsem to nedostala, tak sance porad je. :zed: Uz je to ale fakt dlouhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
2.1.23 15:39

@Kloshet to je škoda ale zkus to ráno uvidíš 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
2.1.23 15:41

@Mishel2020 zkusim a dam vedet :palec: treba se konecne po dvou letech na nas usmeje stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1855
2.1.23 15:41
@Anonymní píše:
Díky. A jak jsi ten Clostyl užívala si nepamatuješ? Taky jsem slyšela, že je po IUI často chlapeček?

Užívání si už bohužel nepamatuju. Ale vždy mi rekli od ldy do kdy ho brát, potom jsem chodila na měření folikulu. Pak doktor řekl kdy proběhne IUI a já si den předem píchla Ovitrelle a po IUI jsem dostala utrogesran. No my máme chlapečka 😀 ale, že by to bylo častější jsem neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
2.1.23 15:42

@Kloshet přesně držím palečky na nás se taky usmálo dnes štěstí po dvouch letech doufám že nám bude čárka sílit❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
2.1.23 15:43

@Mishel2020 a tobe moc gratuluju, podle testiku to vypada velmi slibne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
2.1.23 15:43

@Kloshet moc děkuji pořád mám pocit jako že to je omyl a mrcha přijde 🤦