Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
čauky holky, snažíme s manželem o mimi od dubna 2011 stále nic. Je tu ještě někdo takovýýýýý?? tak hurá jsem na pokecík ![]()
AHOJ HOLKÝ!
MY SE SNAŽÍME,UŽ ASI ROK A TAKY POŘÁD NIC! ![]()
TAK JSEM S PROBLÉMEM ZAŠLA K SVÉMU GYN.A TEN MĚ POSLAL NA LAPARKU.NIC PŘÍJEMNÉHO TO NEBYLO,ALE ASPOŇ VÍM NA ČEM JSEM.
MĚLA JSEM TAM SPOUSTU SRUSTU,A TAKÉ NÁZNAK ENDIOMETRIO..TAK JSEM S TOHO BYLA K.O
ALE PRÝ SE TO DÁ LÉČIT.NEJMÉNĚ PUL ROKU,ALE OTĚHOTNĚT BĚHEM LÉČBY NEMOHU SNAD TO DOBŘE DOPADNE.JSEM MOC RÁDA,ŽE SI S NĚKÝM O TOM MŮŽU POKECAT.TAK SE ZATÍM MĚJTE,A DŽÍM VAM PALCE!!ZAS NAPIŠTE! ![]()
Ahojky, taky se snazime od dubna 2011. Bohuzel mam vic problemu, MS mam jen po injekci a nemam ovulaci. Dva mesice jsem uzivala Clostilbegyt, ale vubec neucinkoval. Ted sem byla na hormonalnim profilu a ceka me rentgen vajecniku ![]()
Manžel byl na spermiogramu a všechno je ok, já jsem v létě byla na roční kontrole na gyndě a taky jsem od pana doktora dostala požehnání ke snažení, ale zatím nic. Zatím to nechceme nějak výrazně hrotit, ikdyž bychom mimi už moc chtěli, ale říkáme si až to bude mít přijít tak to přijde…takže pokud se do dubna tedy nezadaří, tak už to budeme muset řešit s doktory..
Lékaře musím navštěvovat pravidelně.Teď čekám na první menses po zákroku. ![]()
Ahoj holky,tak u nas je snažení od března 2010 s pulroční pauzou tak snad to už tento rok vyjde ![]()
Renča - s doktorama nebo bez ? a děláš všechny takový ty věci okolo - ovu testy, měření teploty atd ? ![]()
Kacik - u dr.jsem byla a říkám mu to on se na mě podíval a prohlásil - tak se snažte..to bylo vše.ovu testy jsem nezkoušela,ale bt jsme měřila hodně dlouho ,než mě to přestalo bavit.manžel je na služ.cestě a příští týden má dojet po půl roce tak doufám,že by se mohlo zadařit a jestli ne počkam tak do června a naběhnem asi rovnou do Caru.protože ten můj gyndař mi připadá trošku mimo
kacik06 píše:
tak to je taky mazec tedaa navštěvujete nějakýho dr. ?
DR sem změnila v září a měřím BT vyšetření v pořádku už mám MS bez vyvolávání a Provery… cyklus mám 38dní takže jsem zvědavá co a jak.. tenhle měsíc jsem zkoušela i prstíkovou metodu tak jsem zvědavá…
No me doktor zacal nastesti resit brzo, na co cekat
V dubnu jsem vysadila prasky, MS nikdy neprisla sama jen po injekci. Od zari jsem mela narizene merit BT, podle toho jsme zjistili, ze nemam ovulku, tak mi za dva mesice na to nasadil clostik. Za 3 mesice kontrola, ani clostik mi ovulku nenastartoval, tak jdu na ty testy. A to se nesnazime ani rok. Jsem rada, ze nemusim cekat rok a resi to driv
ale mam strach z toho ultrazvuku, to ze to boli ani tak ne, spis z vysledku
byly ste na tom nektera?