Snažení od dubna 2011

15
13.1.12 10:34

Snažení od dubna 2011

čauky holky, snažíme s manželem o mimi od dubna 2011 stále nic. Je tu ještě někdo takovýýýýý?? tak hurá jsem na pokecík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2247
13.1.12 10:41

Ahoj my se snážíme od srpna 2010 a pořád nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.1.12 10:48

tak to je taky mazec teda :,( a navštěvujete nějakýho dr. ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.12 11:12

AHOJ HOLKÝ!
MY SE SNAŽÍME,UŽ ASI ROK A TAKY POŘÁD NIC! :,(
TAK JSEM S PROBLÉMEM ZAŠLA K SVÉMU GYN.A TEN MĚ POSLAL NA LAPARKU.NIC PŘÍJEMNÉHO TO NEBYLO,ALE ASPOŇ VÍM NA ČEM JSEM. :think:MĚLA JSEM TAM SPOUSTU SRUSTU,A TAKÉ NÁZNAK ENDIOMETRIO..TAK JSEM S TOHO BYLA K.O :( ALE PRÝ SE TO DÁ LÉČIT.NEJMÉNĚ PUL ROKU,ALE OTĚHOTNĚT BĚHEM LÉČBY NEMOHU SNAD TO DOBŘE DOPADNE.JSEM MOC RÁDA,ŽE SI S NĚKÝM O TOM MŮŽU POKECAT.TAK SE ZATÍM MĚJTE,A DŽÍM VAM PALCE!!ZAS NAPIŠTE! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
13.1.12 11:15

Ahojky, taky se snazime od dubna 2011. Bohuzel mam vic problemu, MS mam jen po injekci a nemam ovulaci. Dva mesice jsem uzivala Clostilbegyt, ale vubec neucinkoval. Ted sem byla na hormonalnim profilu a ceka me rentgen vajecniku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.1.12 11:22

Manžel byl na spermiogramu a všechno je ok, já jsem v létě byla na roční kontrole na gyndě a taky jsem od pana doktora dostala požehnání ke snažení, ale zatím nic. Zatím to nechceme nějak výrazně hrotit, ikdyž bychom mimi už moc chtěli, ale říkáme si až to bude mít přijít tak to přijde…takže pokud se do dubna tedy nezadaří, tak už to budeme muset řešit s doktory..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.12 11:25

Lékaře musím navštěvovat pravidelně.Teď čekám na první menses po zákroku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.1.12 11:32

to chápu, snad ti to pomůže :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
13.1.12 11:46

Ahoj holky,tak u nas je snažení od března 2010 s pulroční pauzou tak snad to už tento rok vyjde :)

• Citovat
  • Upravit
15
13.1.12 11:49

Renča - s doktorama nebo bez ? a děláš všechny takový ty věci okolo - ovu testy, měření teploty atd ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
13.1.12 11:54

Kacik - u dr.jsem byla a říkám mu to on se na mě podíval a prohlásil - tak se snažte..to bylo vše.ovu testy jsem nezkoušela,ale bt jsme měřila hodně dlouho ,než mě to přestalo bavit.manžel je na služ.cestě a příští týden má dojet po půl roce tak doufám,že by se mohlo zadařit a jestli ne počkam tak do června a naběhnem asi rovnou do Caru.protože ten můj gyndař mi připadá trošku mimo

• Citovat
  • Upravit
2247
13.1.12 11:57
kacik06 píše:
tak to je taky mazec teda :,( a navštěvujete nějakýho dr. ?

DR sem změnila v září a měřím BT vyšetření v pořádku už mám MS bez vyvolávání a Provery… cyklus mám 38dní takže jsem zvědavá co a jak.. tenhle měsíc jsem zkoušela i prstíkovou metodu tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.1.12 11:57

ufff, ty ses manželem rok neviděla ? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.1.12 11:58

prstíkovou metodu ?? přibliž prosím nezasvěceným :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
13.1.12 12:01

No me doktor zacal nastesti resit brzo, na co cekat :pankac: V dubnu jsem vysadila prasky, MS nikdy neprisla sama jen po injekci. Od zari jsem mela narizene merit BT, podle toho jsme zjistili, ze nemam ovulku, tak mi za dva mesice na to nasadil clostik. Za 3 mesice kontrola, ani clostik mi ovulku nenastartoval, tak jdu na ty testy. A to se nesnazime ani rok. Jsem rada, ze nemusim cekat rok a resi to driv :pankac: ale mam strach z toho ultrazvuku, to ze to boli ani tak ne, spis z vysledku :( byly ste na tom nektera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí