Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holčiny, prodělaly jste v tomto roce samovolný potrat a potřebujete si o tom s někým popovídat nebo máte rady a zkušenosti, kdy se Vám po samovolném potratu zadařilo mimčo? Ráda Vás tu uvidím ![]()
@Bára0 ahoj holka…jsem ráda že jsi napsala…já minulý měsíc…jak ti je?
@severanka111 Už je mi lépe, ale to jen díky tomu, že musím pracovat a nemám čas nad tím přemýšlet… A co ty?
@Barii To je mi líto… Jak jsem psala, díky práci, lépe.. Ale co ty?
@Barii ahoj no já jelikož už to třetí týden tak lépe..dneska mám i super náladu..tak jsem ráda…neboj čas vše zhojí fakt…a snažíš se o první?
@Bára0 práce je na to super..já jsem doma právě na mateřské s malým a taky by se dalo říct že na to člověk nemá čas myslet.ale má…bude to dobré určitě..musíme být optimistky…
@Bára0 @severanka111 Holky mam to teďábel čerstvé takže ještě mi není dobře pořad na to myslím
. Šly jste do práce hned? Já jsem na nemocenské a za 2 týdny jdu na kontrolu, protoze jsem byla na revizi. Ted chci ať 2 měsíce utečou jako voda a mužem se snažit znovu. Snažíme se i první a na tohle jsme čekali 10 měsíců než to vyšlo a dopadlo to jak to dopadlo Mam strach ze to bude opět tak dlouho trvat
. Budu doufat a držet palce ze nám to zase brzo vyjde. ![]()
@severanka111 Ty jsi nebyla na vyčištění? Me to doktor nedoporučoval. Kvůli možne infekci nebo zánět dělohy..
@Barii bobku..no já to měla úplně v prvozačátcích takže jakoby zpožděná menstruace a také jsem si to takhle vsugerovala že to tak bylo..protože kdybych se netestovala a nešla k doktorovi tak bych ani o něčem nevěděla..takže jsem si pro příště řekla že pokud se zadaří tak určitě testuji později a k doktorce taky později…ale neboj určitě je fajn že jsi otěhotněla..některé ženy nemají ani ovulku a určitě se zadaří..říká se že do třech měsíců po potratu je hodně velká pravděpodobnost:)
@Barii nene já byla v nemocnici a říkali že jsou pro to abych se vyčistila sama…jak říkám bylo to na začátku…a byla jsem na dvou kontrolách a ařekli že je to v pořádku…já když už tam šla tak už nic nebylo vidět a nález byl dobrý…já jsem za to vděčná…
@severanka111 Já zase pracuji s malými dětmi, takže to také není úplně nejšťastnější, ale snažím se to brát s nadhledem a moc se neutápět smutkem…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.