Snažení po samovolném potratu 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
26.6.15 23:14

Nevím, já když jsem slyšela, jak bije srdíčko, určité to pro mě nebyl shluk buněk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
27.6.15 20:35

@Bubunnka Já po samovolném měla MS až po 4 týdnech, takže pokud po revizi čekáš 3 týdny, tak se nestrachuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
27.6.15 20:39
@vondrluc píše:
Ahojky,Tak já jsem 6-7 týden. Přesně to vidět ještě nešlo;-) už ale tluče srdíčko a vše je zatím v pořádku. Akorad mám zánět močáku tak musím být v teple:-( mimco ale ohrožené není:-) ;)

Velká gratulace! :) A držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
27.6.15 21:05

MS ma po revizi dorazit za 4-6tydnu. Tak mi to rekli v nemocnici a tak se to pise i na netu a nemyslim tim zrovna diskuzi na emiminu, ale odbornejsi stranky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
27.6.15 21:10

@vondrluc
Gratuluju a drzim palce, at je vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.6.15 21:24

Holky moc děkuji;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.6.15 21:27

@oxalis
mě taky řekli že po revizi má MS dorazit mezi 4 a 6 tydnem. Kdyby prý nedorazila do 8 týdne mám přijít. Dostala jsem to kolem 5 týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
27.6.15 21:53

Jinak si myslim, ze kdyz uz je slyset srdce, tak aspon ja to nemuzu brat jen jako shluk bunek. To je proste divny. Na druhou stranu, testovat se jeste pred ocekavanou ms je taky ulet. Proste prvni trimestr se muze stat cokoliv.
A jeste neco k tomu potratu. Mela jsem zamlkly potrat v 10tt. Rozhodne se nemyslim, ze revize je spatna. Naopak. Moje dr. i doktor v nemocnici mi rekli, ze bych samozrejme mohla pockat az potratim sama, ale ze uz 10tt neni uplne malo a je dost pravdepodobne, ze bych pak na revizi stejne musela. A taky predstava, ze treba 14dni v sobe nosim mrtvy plod, nic moc. Takle jsem byla v podstate hned v „poradku“, nemluve o tom, ze se tim zkrati i doba, po ktere muzou byt dalsi pokusy.
Samozrejme rizika jsou i tady. Ale za me a v tomto TT ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
27.6.15 21:57

@oxalis tak to mas stesti ja tim, ze mam problemy tak jsem zjistovala jak caste ty problemy sou. Gynekolog mi samozrejme nic nerekl a ani to ae mnou nechtel resit. Nemusi se na ne nutne prijit hned, ja si to vyzrala extremne, ale je celkem normalni problemy mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
27.6.15 22:06

Jinak prave ja na revizi chtela a i pro me bylo prekvapeni, ze jsem v 8:30 sla na zakrok a v 9:15 jsem se vzbudila citila vyborne. Kdyby me nechali kldine jim odejdu domu. Jenom pak kdyz prislo po obede na to, ze mam jit domu. Tak jsem vstala a pruser zacla jsem krvacet. Okamzite me vzali na ultrazvuk a byl tam kus placenty a to byl zacatek mych dlouhych problemu.
Jinak me v nemocnici rekli, ze se muzem zacit snazit hned i presto, ze jsem mela revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
27.6.15 23:04

@annaei
To je mi lito, ze mas problemy. Jak jsem uz psala vyse. Rizika tu bohuzel jsou. I u revize a i samovolneho potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
1.7.15 08:52

Ahoj holky. Jsem tu úplně nová, před par min.jsem se zaregistrovala. Obavám se, že mě čeká to samé. Mela bych byt 10-11 tt. Před10 dny jednorázové spineni, včera večer krev. Za chvilku jedu s přítelem k doktorce. Už jsem si i sbalila věci do nemocnice. Jsem pako co. Cítím, že to nedopadne dobre :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
1.7.15 08:58

@majinka88 Držím palečky, ať to dopadne dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
1.7.15 09:01

Ahojte holčiny…byla jsem na dovolené, ale zastihli mě hned po ní žaludeční problémy, takže nevím, jak snažení dopadne…jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
1.7.15 09:02

@majinka88 ahoj holka..budu moc držet pěsti…třeba to je jen hematom a bude to v pořádku…dej pak vědět prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty