Snažení při kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5964
29.1.10 16:41

Holky, tak vám držím pěsti a docela vám závidím, že už zkoušíte. Já musím ještě chvíli vydržet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
31.1.10 12:12

Bobule, taky se dočkáš holčičky a nakupování růžových šatečku :mrgreen: Jen aby jsi nás nepředběhla :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
31.1.10 21:01

Ahoj holky, taky bych si strasne prala sourozence pro toho naseho raubire!!! Ale stale nemam MS a kojim 6× denne (3× v noci a 3× pres den), malej ma 10m.

Vsem drzim moc palce at se co nejdrive zadari!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
31.1.10 21:08

Jakoubka - já kojím momentálně 2-3 denně a 2-3 v noci a už jsem měla první počátkem ledna. Takže čekám další…uvidíme

Každopádně držím pěsti, ať se to časem podaří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
2.2.10 12:53

Jakoubko, ono asi nezáleží jak často kojíš, jen jak to máš nastaveno vnitřně. Já začala po 13 měsící ch po porodu a v tu dobu jsem kojila nonstop celý den. Ale každopádně přeju co nejdřív // :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.2.10 14:53

To jste me holky potesili :-) Tak budu doufat, ze mrcha brzy dorazi i k nam :-) …nebo jeste lepe, rovnou // !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
29.4.15 19:05

Zdravím maminy, obnuvuji diskuzi.Je tady nějaký blázen jako já s mimčem, co by ráda rychle další? Já mám aktuálně 3,5 měsíčního kluka a moc ráda bych brzy otěhotněla. Jenže kojím i 10×denně a MS nikde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
21.10.16 22:01

Oživuji diskuzi…

Mám skoro 11měs chlapečka a od září se nechráníme, rádi bychom druhé…ale zatím nemám MS a kojím, sice má Daniel ráno snídani, pak svačinu, oběd, svačinu a večeři, ale i mezitím ráno, dopoledne, po obědě a odpoledne, pak večer i v noci stále kojím, miluju kojení a nechci ho odstavovat, tak mě zajímá, zda je tu někdo, kdo v poslední době otěhotněl ikdyž nebyla ještě první MS a kojil často, já to nepočítám, ale určo kojím tak 8-10× denně, možná i víc…občas si jen cucne a nic moc…díky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
21.10.16 22:05

@anitram999 Ahojky, kamarádka otěhotněla i při plném kojení. Prvnímu bylo teprve šest měsíců a začínala s příkrmy. MS od porodu neměla, rovnou otěhotněla a bez problémů, i když to až tak plánované neměli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
21.10.16 22:08

@Týna S díky za info, no taky bych nejraději otěhotněla a MS ani nedostala :jazyk: :mrgreen: většina řeší, spíš opačný problém a to jak neotěhotnět a chránit se, ale nějaké rady jak otěhotnět při kojení moc nejsou, když není MS, tak se radí blbě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
21.10.16 23:02

To si musis srovnat sama, co je pro tebe dulezitejsi :nevim:..jestli tak casto kojit rocni dite a nebo otehotnet. Priroda to ma dobre vymyslene a prolaktin blokuje cyklus. Ja dostala prvni ms az kdyz jsem prestala kojit v noci, asi v 11 mesicich maleho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
21.10.16 23:37

@anitram999 To je strašně individuální, otěhotnět se dá i při plném kojení, ale někomu může dělat problém i jedno kojení denně. Třeba mně. Já jsem měla MS od synových 8. měsíců, od jeho devíti jsme se nechránili a v podstatě i dá se říct snažili a nic. No a pak se synečekaně v 11,5 měsících odstavil a dva týdny nato jsem otěhotněla. Předtím jsem asi měsíc kojila jen jednou denně ráno po probuzení a stejně i to působilo jako spolehlivá antikoncepce. Já za normálních okolností cítím, kdy mám ovulaci a dokud jsem kojila, tak jsem žádné příznaky ovulace neměla (i když testy jsem si nedělala, takže soudím jen z mého pocitu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
22.10.16 09:38

@Hoa Mai no právě já bych je ráda taky měla chvíli od sebe, ale odstavovat ho nechci, ale už bych ráda byla těhotná zas…uvidíme no..bojím se, že dokud nebude MS tak ani mimčo nebude…navíc při prvním nám snaha trvala 22měs, takže jsem zvědavá, to už by muselo být fakt štěstí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
22.10.16 10:44

Já jsem nedokázala přestat kojit, chtěla jsem druhé dítě, nepovedlo se. Rok jsme se snažili a nic. Menstruaci jsem dostala 11 měsíců od porodu. Je tomu 2 týdny co se odstavil sám. Kojila jsem 2r. a 10m. No uvidíme jaké to bude mít pokračování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
9.12.16 08:00

kojeni dvouleteho a snazeni o druhe

Ahoj holky presne tuhle diskuzi potrebuju. Nevim si rady. Ms mam od 11 mesicu malyho. Ted v lednu mu budou dva roky. Porad se vsak chce kojit. Vecer pri usinani chce I v noci se budi. Ja zas nezastavam nazor, ze po roce mu to uz nic nedava. Chtela jsem mu nechat kojeni prave kuli lepsi imunute jeste prez rijnovy Egypt… Miminko sourozence uz bych rada. Chtela jsem I driv. Od porodu se nechranime max na zacatku jednou dvakrat… Prijde mi jestli mu to kojeni neberu, ze ma narok.uz jsem SI teda rekla ze to zkusim a byla jsem na besede, ktera funguje spis na podporu a Ted kdyz me pani z centra potka vzdy se me pta a at kojim dal. Prosim jak byste se zachovali? Uz se chystam pres den mu omezit. Uz mi to I samotny vadi jak casto se koji. Chce kazdou chvilku a otvira mi zip, triko… Pry I odstav neni zaruka lepsiho spani. Ale me usne co se napije. Uplata stavou, cajem zabere Jen nekdy. Pres den zkousime mliko. Um nechtel. Omluvte preklepy prosim pisu telefonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí