Snažení při kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
9.12.16 08:29

@Lisa_Qr děláte ze svého batolete kojence. A proč? Kvůli nějaké paní z centra?
Už může jíst jako normální dítě, vážně nemusí být na tekuté stravě.

Výhodou je, že tím jak je velkej, tak mu to půjde i vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76715
9.12.16 10:03

@Lisa_Qr dvouleté dítě už bych pomalu odstavovala, i když bych nechtěla další mimi, ale to je na každém, každý máme jiné priority a jiné názory, musíš si beztak rozhodnout sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
9.12.16 10:58
@čičinka píše:
Ahoj,
potřebovala bych poradit, možná si i popovídat s holkama, co jsou na tom stejně.

Chtěla bych pro Matýska bratříčka nebo sestřičku, jenže stále kojím, od Matýskova půl roku se nechráníme, ale cyklus zkrátka není, tak by to muselo být hrozné štěstí, abychom trefili tu první ovu :-(

Tak furt přemýšlím,jak ho nahodit, kojit ale kvůli tomu nepřestanu, to by podle mě byla škoda, odstavovat chci až tak po roce.

Už jsem si koupila bylinky - prachové, ženská směs, beru to tak nějak homeopaticky, abych nějak neublížila Matýskovi krz mlíko. Taky jsem si koupila kotvičník, jednou za čas si hrnek dám, ale nijak pravidelně.

A dál nevím co. Napadlo mě zajít si na vyvolávačku k dr, agolutin by snad dítěti neměl škodit :nevim: Taky mě napadlo, že by cyklus mohla pošťouchnout HA, jen na jedno platíčko, že by se tělo pak chytilo.

Vím, že nejrozumnější je počkat, až skončím s kojením, ale já jsem tvor nedočkaví, včera už bylo pozdě :mrgreen: , tak tomu chci trošku pomoc.

Kojila jsem, prvnímu bylo 10 měs a otěhotněla jsem, kojila jsem dál až do porodu a po porodu kojila druhé;-) Jinak mírně pozastavená ovulace kvůli kojení je pouze pokud kojíte min. každé tři hodiny a dlouho-tedy dle doktorů. Já kojila častěji a stejně jsem do toho vlítla;-) Pokud nebude problém, kojte i v těhu;-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
22.4.24 14:52

Oživuji

Ahoj holky,

ráda bych si popovídala s těmi, co to mají nebo měly podobně. Rádi bychom druhé, ale pořád kojím (rok a čtvrt) a ještě jsem nedostala MS. Je něco, co vám pomohlo MS uspíšit? Jak dlouho to trvalo vám? A vy, co se taky snažíte, jak vám v tom teď je?

Těším se na společnou diskuzi! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.12.24 23:30

@Primat17780 Ahoj, mohu se zeptat, jak to u tebe dopadlo? Mame chlapecka 10 mesicu a radi bychom mu poridili sourozence. Nechce nam ale moc papat a porad se hodne koji. Ani nevim kolikrat denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
4.12.24 07:44

@verundulinek ahoj, první MS mi přišla, když bylo dceři 16 měsíců, pak následoval dlouhý cyklus, během kterého jsem otěhotněla, v 18 měsících dcery 🙂 Mně stačilo, když jsem omezila kojení přes den, chodila jsem zrovna na praxe. (7-15 hod třeba). Takže jsem měla dva týdny praxí v květnu, což stačilo k rozjetí ovulace i MS. Pak jsem zase dva měsíce kojila nonstop, proto ten dlouhý cyklus, v červenci zase dva týdny praxí a po těch jsem otěhotněla 🙂 Jinak jsem kojila normálně, v noci asi milionkrát, když dcera doháněla, co přes den nestihla. Jsem teď na začátku 6. měsíce, kojím cele těhotenství, nicméně cca od 4. měsíce už mléko není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.12.24 09:44

@Primat17780 tak moc gratuluji 🌸 to u nas bude jeste nejakou dobu problem to omezeni. Syn nechce papat a jen by se kojil. Bez kojeni neusne. Snazim se ho ucit na jidlo, ale ochutna par lzicek a staci. Tak asi to u nas bude podobne, ze se povede az bude vic papat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.24 20:49

@verundulinek můj syn se kojí hrozně často (bude mít 2 roky) a nedá se ho odstavit. U dcery bez problémů a tady mazec…zkoušela jsem to, ale bez úspěchu, a i přesto jsem otěhotněla :D :srdce:

• Citovat
  • Upravit
64
5.12.24 22:22
@Anonymní píše: Více

Tak kez by se u nas povedlo take :D u nas je to extrem. Snazim se mu to omezit, ale jedine co mu chutna je vecerni kasicka. Je mu aktualne 10 mesicu, ale vubec nestrada. Je to maly ‘’mišelínek’’ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
6.12.24 01:23

Já jsem sem do diskuse taky psala. Nebyla jsem bohužel ten případ, kt. otěhotněl při kojení i kdyz jsem se snažila. Povedlo se to však nakonec, uz jsem ani nedoufala. Ale až pul roku po odstavení. ( a přitom první těhotenství bylo hned na druhý pokus, tak jsem myslela, že to půjde stejně rychle)
Trvalo nám to nakonec 2 roky a kluci jsou od sebe 4 roky ❤️
Držím ti palce, ať se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.12.24 09:42

@Veverko dekuji za sdileni. Prala jsem si mit od sebe deti 2 roky, ale vidim, ze to asi nebude tak lehke, jak jsem si myslela. Prvni mimi se nam povedlo na prvni pokus a tak ted budu radsi pocitat s tim, ze to muze trvat dele :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.24 09:52

@verundulinek mne vzdy ms prisla, kdyz melo starsi ditko cca 13 mesicu a do pul roku jsem otehotnela. Takze mam 3 deti po 2 letech od sebe :)

• Citovat
  • Upravit
64
6.12.24 12:03
a kojila jste v tech 13 mesicich jak casto? Ten nas se od rana kojil uz 3×. Rada bych ho odnaucila, ale nechce usinat jinak nez u kojeni.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.24 18:52

@verundulinek kojim doted skoro kazde 3 hodiny, a to uz bude mit 2 roky 8o

• Citovat
  • Upravit
64
6.12.24 20:51
trochu se bojim, ze to bude s tim nasim kojencem to same :D Ale teda byla bych rada, kdyby zacal i vic papat. Tak uvidime, jak to bude u nas. Urcite napisu sem, pokud se zadari. :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí