Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, zakládám diskusi na téma snažení. S partnerem jsme se rozhodli začít se snažit o druhé miminko. Budu ráda za společnou podporu.
Ahoj, já bych také ráda třetí
, už tak nějak doufám od října
ale mám nepravidelnou ms, tak se to hůř trefuje, nejsem sice zastáncem měření bt, ale možná zkusím, když to okolnosti dovolí. Tak všem držím pěstičky Lucka
Také se hlásím, zítra ovitrelle ráno píchnout, z pátka na sobotu bude prý ovulace a máme na to oba dny vlítnout
snažíme se o třetí dítko
ale jsme v CAR, nějak se nám už nějaký pátek, nedaří. ![]()
Příspěvek upraven 01.12.21 v 22:14
@lucypaja ahoj
my jsme si řekli někdy v září, ze to zkusíme, zatím teda nic poradně pro to nedělám, jen jsem začala brát kys. listovou. Ovulaci celkem si myslím, ze vím kdy mám a myslím, doufám, ze teď jsme ji trefili
tak čekám a uvidíme no ![]()
Tak držím palečky ![]()
@Michaela99 aha,tak moc moc držím palce
jak dlouho se snažíte, jestli ti nevadí o tom mluvit …
@Chouchou snažíme se rok a půl. Spermio máme ok, já hormonální profil taky, tak začínáme pokusy s hormony, vyšetření a tak..
@Chouchou děkuji,to by jsme byli velice šťastní. Krásný Vánoční dárek ![]()
@Michaela99 no to jo, to by byl ten nejkrásnější
nám se to takto podařilo s první dcerou, zjistila jsem, ze jsem těhotná 19.prosince a bylo pro mě utrpení vydržet do 24.do vecera, aby to měl manžel jako dárek pod stromečkem ![]()
@Michaela99-držím moc pěstičky. My jen přirozeně partner by nikam nešel, je názoru, že dvě děti máme, takže buď to vyjde nebo ne! Tak doufám, že ano.. @
chouchou-tak držím moc pěstičky, aby to už vyšlo, kdy sem otěhotněla u prvního nevím, to sme zjistili až ve 12tt, u zt to bylo přesně 13dc, u mladšího syna také 13dc, teda bylo snažení i 10dc, ale to bylo brzo, ale to sem ms měla vcelku pravidelně, teď cca 26-31 takže se tak nějak trefit a už nejsem nejmladší, tak to tam také hraje roli.
Musíme se dočkat, abychom příští rok porodily ![]()
Ahoj holky.. také se snažíme už nějakou dobu. Beru i takové prášky už od gynekolozky, jednu dceru máme, ta byla lusknutim prstu, jednou sem potratilq a teď nám to už dva roky nejde, přitom partnerovi výsledky nadstandardní a ja mám vajíček dost, jen trosku horší sliznici ale prý nic dramatického.. dělala sem si teď test a negativní, myslíte ze muže byt ještě brzy? Vždycky to mám od prvního do prvního v měsíci.. pravidelně. Jen minuly měsíc jsem měla 4 dny poprvé zpoždění, to sem doufala a nic.. Teď teda nevim, jestli mám MS cekat 4.12 nebo už včera..
ale test negativní 😏 moc dekuji za reakce
@lucypaja děkuji
také držím palce
u prvních jsem vůbec nic nehlidala a dá se rict, ze se povedly na poprvé … tak uvidíme no, manzel taky přesně by nikam nešel, říká ze to necháme osudu, buď se proste zadari nebo ne …
@El8 ahoj ![]()
A nemůžeš to mít třeba posunuté kvůli tem praskum od MUDr?
Zkus zítra znovu test, třeba už se neco objeví, držím palce ![]()
@Chouchou je nejlepší nic neřešit, ale dobře se to radí, hůř dodržuje, pak už to pěkně šrotuje v hlavě @El8-Ahojky, nevím, jak dlouho bereš ty léky, ale jak píše@Chouchou může to být třeba i posunuté? Zkusila bych další zítra a třeba // vykouknou, držím pěstičky