Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chouchou ja tam vidim ducha. Drzim palce at je zitra carka silnejsi ![]()
@proseccino Ahoj.My kdyz se snazili o druhy tak to vubec neslo. Muj ex gyndar se nemel neco resit, tak jsme se objednali do CAR. Tam mne hned udelali jako 1 hormonalni profil, byli jsme z manzelem na genetice. Zjistili mi hyperprolaktinemii. Odeslali mne na endokrinologii. Ja vubec nemela ovulaci. Brala jsem dostinex a otehotnela 2 cyklus co jsem ho brala. Manzel na spermiogramu nebyl. Meli jsme jit na IUI, ale to uz nato nedoslo. Byla jsem tehu. Pritom 1 tehu hned na 1 pokus. Ted pri dostinexu jsem byla tehotna hned jak zabral.
Holky ještě mě napadlo. Mám hrozně slabou MS, nemůže to mít spojitost? Většinou první den teda červená ve dne v noci, druhy den tak půl dne a pak jako když utne.. dva dny špiněni a konec. Takže dohromady 1,5 silně a dva dny slabě.. To je dost málo, ne..
@EL8-kdysi sem měla ms dva dny ne nějak silnou a prý ok, normálně sem otěhotněla, tam jde asi o to, jak míváš vysokou sliznici, aby byla možnost dobrého uhnízdění, možná se domluvit s lékařem, že by jsi chodila během cyklu na kontrolu sliznice? Já to teď mívám první den nebo noc skoro nic,,druhý hodně, třetí normálka, čtvrtý nic pátý špinění..
Tak holky dnes po týdnu přišla MS. Řeknu vám, tak ukrutnou bolest jsem dlouho nezazila ![]()
@Chouchou Ahojky, vidím ducha
Zítra už tam bude jasná čárka.
Ahoj, holky ja se k vam pridam, muzuuu?♥️️ k nam prvni prislo uplne nahodou a zazrakem, jsem totiz udajne neplodna. Nemela jsme nekolik let ms a pak bum jste ve tretim mesici: byl to sok, ale krasny sok. S manzelem jsme uz totiz byli jakz takz smireni, ze vlastni deti nebudou.
U druheho jsme zapocali s pravym snazenim, kdyz se pul roku nedarilo tak jsem zacala se STM mereni teplot, sledování ovulace. Mam totiz silene cykly 33-90dni, pokazde jinak, ovulace tedy silena. Po 1.5roce se povedlo. 😃
Pak jsem uplne nahodou otehotnela po treti, ale bohuzel jsem letos v rijnu potratila. No ale. rozhodli jsme se ze treti a taky posledni fakt chceme.
Chteli jsme pockat alespon do noveho roku, ale je dost mozne, ze se omylem zadarilo uz ted 😳 Myslim, ze na test je jeste brzy. Mam sice LF 12 a uz jedu 13.den, ale jeste porad to neni tech poovulacnich 18dni kdy je to jistota no 😃
Zkousela jsem teda test v patek mam pocit. Snad nebudu moc trapna, ale mohly byste mi to zkusit ocihnout? Jde o ten vrchni, uplne prvni. Ty dva jsou z predchoziho tehotenstvi, jen jsem si to davala.pro porovnani. Ja tam nevidim, resp lehoulince, ale podle me si to spis jen vsugerovavam, kamoska. tvrdi, ze tam duch je 😃
Příspěvek upraven 05.12.21 v 14:59
@Chouchou Vidim krasneho ducha ♥️️ drzim palce at se udrzi ♥️️♥️️
@lucypaja Jj, to je jediné, co nemám úplně top.. vajíček prej spoustu, manžel spermiogram nadstandardní, áe ta moje sliznice žádná sláva, ale asi žádný extra problém, aby to neslo, co říkala.. Děkuju za uklidnění, ze MS na to vliv mít nemusí, respketive asi snad nemá 😇 😇
@Rose1777 Tyjo, tak uvidíme zitra 🙈 zitra nebo v utery, zalezi kdy se dostanu do mesta pro test😃ldyz to vidis i ty, jsem normalne zvedava o to vic…
@BB92 ja tam taky vidim ducha. Jak jsem psala v jine skupince, drzim palce at ti vse dobre dopadne.
Holky moc děkuji, snad to klapne ![]()
@El8 Ja jsem to kdysi měla podobne a normálně jsem otěhotněla. Po druhem porodu se mi to rozjelo a mívám to tes silnější a hlavně šest dni, dřív jen čtyři, tak to bývala pohoda.
@BB92 Ja tam také pidi ducha vidím, tak držím palce ![]()
@El8 Hele sila ms vubec nic neznamena♥️️ Samozrejme pokud nejde o extrem.kdy ze zeny vali krve jak zvola nekolik dni. Takze bych se nebala, urcite to problem. nebude ♥️️♥️️