Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pavlína :To jsem ráda že taky někdo kdo ještě mimčo nemá nakupuje na aukru
já tam sedím celkem často… Je pravda že potom nebude tolik peněz na nějaký velký nákup teda aspoň myslím
Takže přítel dělá kluka to je pěkný
přeju vám to
některý věci jsou vážně moc pěkný. A bereš nějaké vitamíny??
No přítel by to asi nepřežil kdyby se první kluk jmenoval jinak
a mě se to jméno taky líbí..
Miruška je pěkný jméno a není tak častý ![]()
a vůbec Evi,jsme ženský,musíme na jménech zapracovat my,přítel taky Aničku moc nechce
Jani mě se líbí i Jůlie ale když řeknu jůlinka tak mě to celkem trhá uši… jasně nedáme se ![]()
jsou jména moc hezký,ale až třeba v dospělosti.mě se líbí i Sofie,nebo jak se to po česku má napsat
líbila se mě Sandra,ale Sandřičko.....to je asi jako ta Jůlinka ![]()
Tak u nás je to tak,že přítel sice protestuje,ale pak se nechá ukecat,Když nesvolil jméno Daniel,tak sem jako kompromis řekla Dominik a šlo to,akorát Emička mu nejde přez pusu,ale to já se nemůžu rozhodnout,Ema se mě líbí ale Miruška je zase srdeční záležitost
Ještě na rozhodnutí mám minimálně 9 měsíců,tak to nemusím hrotit
Anička je krásný jméno,teď se dávají samý moderní a na starý už si moc nikdo nevzpomene
s těma penězma to bude špatný,aspoň u nás,protože su na pracáku a jakmile vyčerpám podporu což bude v květnu tak budu bez koruny
Ale pak bych měla mít nárok na mateřsej příspěvek a na porodný,tak by se to o něco zlepšilo,ale musela bych otěhotnět rychle tak uvidíme snad to klapne a né jenom u mě ,ale i u vás a budeme si tady psat né o oblečkách a o jménech,ale o miminkách ![]()
no asi tak, kamarádka má Amálku a to zase v dospělosti říkat amálko zní hrozně ale na to mrně je to celkem pěkné
ještě třeba natálka zní celkem pěkně
teda to je něco a to ještě ani nejsem v tom ![]()
já si holky připadám těhotná už teď,jak se tady bavíme o jménech a o kočárkách.ať žijou těhu příznaky tejden po ms ![]()
to mě právě řekla ségra,že su magor,že ještě nejsu těhotná a už si objednávám věci,koukám po postýlkách a po kočárcích,chcu mít o všem holt přehled ![]()
Pavli to zní skvěle ta tvá poslední věta
už aby to byla pravda. Jak jste spolu s přítelem dlouho??? A kolik Ti je?? Moje známá má Toničku a Pepičku… Takové ta stará jména, ale nezní to špatně ![]()
Jana2587 píše:
já si holky připadám těhotná už teď,jak se tady bavíme o jménech a o kočárkách.ať žijou těhu příznaky tejden po ms
Holky já myslím že je to pěkný že nás to všechno tak zajímá aspoň budeme mt přehled a nebudeme se pak všemu divit ![]()
Mě bylo včera 27 a přítelovi bude 22 je sice o něco mladší,ale je na děti zvyklej a má je moc rád,má totiž 3 brášky (9,6,3 roky) tak už to má natrénovaný ![]()