Snažení v roce 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
31.1.12 23:22

Pavlína :To jsem ráda že taky někdo kdo ještě mimčo nemá nakupuje na aukru :palec: já tam sedím celkem často… Je pravda že potom nebude tolik peněz na nějaký velký nákup teda aspoň myslím :think: Takže přítel dělá kluka to je pěkný :lol: přeju vám to :dance: některý věci jsou vážně moc pěkný. A bereš nějaké vitamíny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.1.12 23:24

No přítel by to asi nepřežil kdyby se první kluk jmenoval jinak :D a mě se to jméno taky líbí..
Miruška je pěkný jméno a není tak častý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 23:25

a vůbec Evi,jsme ženský,musíme na jménech zapracovat my,přítel taky Aničku moc nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.1.12 23:27

Jani mě se líbí i Jůlie ale když řeknu jůlinka tak mě to celkem trhá uši… jasně nedáme se :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 23:34

jsou jména moc hezký,ale až třeba v dospělosti.mě se líbí i Sofie,nebo jak se to po česku má napsat :) líbila se mě Sandra,ale Sandřičko.....to je asi jako ta Jůlinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 23:36

Tak u nás je to tak,že přítel sice protestuje,ale pak se nechá ukecat,Když nesvolil jméno Daniel,tak sem jako kompromis řekla Dominik a šlo to,akorát Emička mu nejde přez pusu,ale to já se nemůžu rozhodnout,Ema se mě líbí ale Miruška je zase srdeční záležitost :D Ještě na rozhodnutí mám minimálně 9 měsíců,tak to nemusím hrotit :zed: Anička je krásný jméno,teď se dávají samý moderní a na starý už si moc nikdo nevzpomene :? s těma penězma to bude špatný,aspoň u nás,protože su na pracáku a jakmile vyčerpám podporu což bude v květnu tak budu bez koruny :x Ale pak bych měla mít nárok na mateřsej příspěvek a na porodný,tak by se to o něco zlepšilo,ale musela bych otěhotnět rychle tak uvidíme snad to klapne a né jenom u mě ,ale i u vás a budeme si tady psat né o oblečkách a o jménech,ale o miminkách :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.1.12 23:37

no asi tak, kamarádka má Amálku a to zase v dospělosti říkat amálko zní hrozně ale na to mrně je to celkem pěkné :) ještě třeba natálka zní celkem pěkně :palec: teda to je něco a to ještě ani nejsem v tom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 23:38

Tak Amálce můžou říkat Ami :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 23:39

já si holky připadám těhotná už teď,jak se tady bavíme o jménech a o kočárkách.ať žijou těhu příznaky tejden po ms :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 23:39

to mě právě řekla ségra,že su magor,že ještě nejsu těhotná a už si objednávám věci,koukám po postýlkách a po kočárcích,chcu mít o všem holt přehled :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.1.12 23:40

Pavli to zní skvěle ta tvá poslední věta :) už aby to byla pravda. Jak jste spolu s přítelem dlouho??? A kolik Ti je?? Moje známá má Toničku a Pepičku… Takové ta stará jména, ale nezní to špatně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662

nemám ráda jména Šárka a Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana2587 píše:
já si holky připadám těhotná už teď,jak se tady bavíme o jménech a o kočárkách.ať žijou těhu příznaky tejden po ms :mrgreen:
:mrgreen: no už sem tady v nějaké diskuzi četla,že nějaká slečna se ptala jestli může mít příznaly den po OVU :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.1.12 23:41

Holky já myslím že je to pěkný že nás to všechno tak zajímá aspoň budeme mt přehled a nebudeme se pak všemu divit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 23:42

Mě bylo včera 27 a přítelovi bude 22 je sice o něco mladší,ale je na děti zvyklej a má je moc rád,má totiž 3 brášky (9,6,3 roky) tak už to má natrénovaný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí