Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Shar i Duši -
Super
OStatní zdravím, mám zas doma lazaret a už mě z toho hrabe… Však to znáte. ![]()
Ahoj holky,
tak se vám jdeme zase pochlubit
minulý týden jsem byla na screeningu, miminko mělo 7,3 cm, s nožičkama kolem 10 cm a chodidlo velký asi 1 cm. Mělo vše, co má mít, tedy i nosní kůstku a NT dopadlo podle UTZ taky dobře. Krev už byla horší, ale nejspíš to bylo tím, že mi jí brali pozdě - podle utz jsem byla už 13+1 a podle MS 12+3. I přes to mě čeká 11.3. odběr plodovky, snad se to teda vyvrátí a vše proběhne bez komplikací. Ptala jsem se na pohlaví a prý to zatím moc poznat nebylo, ale paní doktorka říkala, že jí to spíš připadá na holčičku. Já si ale stále myslím, že je to kluk. Tak uvidíme, po tom odběru už to budu mít černé na bílém ![]()
Doufám, že se všechny máte v rámci možností výborně!
A ještě fotky ![]()
Čau holkyyyyyyy… já mám dovolenouuuuuuuuuuuuuuuu… ![]()
Huraaa, neuvidim chvíli zubyyyyyyyyyyyy ![]()
@Simiki píše:
@sluníčkoooo, tak to si koukej krasne odpocinout
SIMI, chystam se na to… ![]()
@mischni píše:
Shar i Duši -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SuperOStatní zdravím, mám zas doma lazaret a už mě z toho hrabe… Však to znáte.
MISCHNI, čauuuu… Taky lazaret? My ted takovy kolecko.. FIlip-angina, Jenik-zanet prudusek, Filip-chřipka a manžel-chřipka.. mazec… ![]()
Ahoj holky, tak se doma válím v posteli po odběru plodovky, byla jsem včera, nebylo to nic příjemnýho, ale dalo se to vydržet. Dnes mi volali už předběžné výsledky a čekáme zdravou holčičku, máme 16 cm a 140g a jinak máme vše, co máme mít, až teda na toho pindíka ![]()
Holky děkuju
ještě vám můžu ukázat nové fotky, už se tam bohužel nevejde celá ![]()
Ahojky, fuj to je venku zima..je to strašný, už jsem měla zimní oblečení uklizené a včera jsem tahala rovnou lyžařské..Tomáška jsem nechala doma a tak jsme šli řádit do sněhu a na kopec s bobamy.
Tak vzpomínám kolik nás se chodilo a kolik nás tu je teď a jak se nám všem daří.
Nevíte náhodou jak se má Papaya? dočetla jsem se, že v létě k Agátce přibylo ještě jedno miminko. Naposled jsem ji viděla když jsem byla na konci těhu, a myslím si, že na Emimčo chodí pod jiným nickem.