Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký jaro všem přejeme…konečně..ač tedy dnes to nevypadá…brrr a prší… ![]()
Ahojky holky, tak ráda bych s emezi vás připojila i my s manželem se začínáme snažit o mimíska
![]()
Ahoj holky, úplně jsem vám zapomněla dát vědět
21.8. se nám ve 13:23 narodila akutním císařským řezem narodila Karolínka, vážila 3.250g a měřila 49cm. Je to náš poklad a je celá po mně ![]()
@Sharane2006 moc moc gratulujeme ke krásné princezně! Přejeme hodně zdravíčka a společné radosti!
![]()
A copak, že akutní císař?
@nonina děkuji! Byla jsem ten den v 11 na kontrole a na monitoru maličké vynechávalo srdíčko, každý čtvrtý úder, tak jsem musela hned na příjem, znova mi natočili monitor a primář rozhodl, že jí musí hned vyndat, tak jsem rychle volala manžela, aby dojel a přivezl mi věci a šlo se na věc. Naštěstí se po porodu žádná vada neprokázala. Nedokázali mi říct, čím to bylo… Ale hlavně že je v pořádku. Rodila jsem v 38+2.
@Sharane2006 Tak hlavně že to všechno dobře dopadlo, holky! Uf, až jsem se opotila, jak jsem to četla.
![]()
Shari obrovitánská gratulace
malá je teda nádherná-ta se povedla ![]()
Ahoj ženy ![]()
Jak se kdo máte? Co nového u Vás?
Já jsem těhule
9tt.Je mi pekelně zle a celé dny skoro proležím. Mám furt žaludek jak na vodě a v puse blééé.
Ahoj děvčata, já mám doma dva kluky 6let a druhý bude mít za měsíc 4roky a minulý měsíc do bylo už rok, co jsme se snažili o miminko, nic nepomohlo a tak jsem si prošla obdobím, kdy jsem každou MS obrečela, věřila jsem že už to přijde a nic až nakonec jsem došla do fáze, kdy jsem to už opravdu cca od září pustila z hlavy s tím, že prostě tomu nechám volnou cestu a pokud se do dvou let nezadaří, tak prostě zůstaneme u dvou dětí, stále nic, ale navíc MS skoro pravidelná, ale ovulace dle ovulačních testu prostě nic moc, až poslední MS jsem měla po Vánocích a od té doby nic, test negativní, ale pozor, začalo to v pátek už takovým vodnatějším hlenem, včera jsem našla ještě ovu testíky, tak jsem si udělala testík a ejhle i dneska ještě testovací čárečky hodně silná a já dole hodně moc mokro, takže prostě jsem včera půl dne chodila jen se slipovkou, abych byla vklidu V pátek jsem si ještě říkala, jak mě začal lehce pobolívat podbříšek, že to asi o víkendu dostanu, ale dle testíku asi fakt ovulka, takže včera tuleníčko a dneska to ještě pojistím a i zítra, protože po tak dlouhé době mě fakt vyšel testík ovu uplně ukázkově a navíc jsem začala už myslet jinak, jelikož jsem měla, potíže s cstama tak jsem během chvilky nabrala 10kg a tak jsem si říkala, kdy není mimi začnu makat at dám dolů 12kg a jsem na váze před prvním těhu a tak i tvrdě makám a ono hned po týdnu makání se mě dostavila i ovulka, no krása, snad to už konečně vyjde, co si myslíte o testíkou, jsou pozitivní že jo? vrchní je včerejší spodní dnešní
Ahoj všechny snažilky, maminky!
Dřív jsem sem taky chodila, teď jsem úplně zapomněla, ale musím Vám dát o sobě vědět. V roce 2008 se nám narodili dvojčátka. Kluk a holka. O 3 roky později se nám narodila další holčička. Děti jsou naše radost. Moc jsem toho nedočetla, ale všem přeji pevné zdraví a já zase někdy nakouknu. Ahoj Petra
Ahojky děvčata chci se zeptat stalo se Vám někomu že Vám vyšel těhu test až po delší době od testování? Jsem si koupila mamatest desítku a píšou že do minuty je výsledek, ale do minut nic a já jsem položila na poličku test a koukla asi za dvě hodiny a je tam slabá čárka myslíte že to může něco znamenat a nebo už je to dlouhá doba a tedy výsledek negativní? viz foto
Ahojte, snažilky mam strašne velky problem, s pritelem se snazime uz od prosince ale furt nic, dneska jsem dostala slabou spise vodvou ms ktera mela spozdeni 10 dni, a kdyz si zatlacim zevrit jako kdyby navrch jako kdyby na delohu je tam takovy polokopecek ktery tim tlakem strasne tlaci na mechyr nema stím nejaka z vas skusenost co by to mohlo byt?? moc prosim za rady.. sem stoho uplne vystresovana.. ![]()
Ahojky snažilky, dlouho jsem tu nebyla a tak jdu za vámi s radou. 24.12 mě vyšel pozitivní těhu a dneska si dělal znovu, naběhl ihned a vždy dělaný až odpoledne a testovací čárka byla tmavší než kontrolní a stejně tlustá, jelikož jsme dodělávali baráček a stěhovali jsme se tk jsem vyhodila kalendář, kde jsem měla napsanou poslední MS, ale počítám že můžu být cca 8tt. Už cca víc jak týden jsem měl nevolnosti, bez zvracení, slabost a jak mě začaly bolet bradavky, tak už jsem si byla na 101% jistá. Chci se ale zeptat, v cca květnu jsem skoro ve 3měs. potratila, ale tam to bylo furt takové od začátku divné, úplně tmavý těhu test jako ted jsem neměla… nevolnosti taky ne, jen bolení bradavek, myslíte, že ted už by to mělo být ok, když i ten těhu test je tak silný a mám i nevolnosti, sice bez zvracení? Mám leiden mutaci a dr. říkala, jak zjistím že jsem těhu musím na hematologii a nevím, jak a kdy tam bude dr. když jsou svátky… tak jak to pořešit. Poradíte?
Tak je vše ok, jsem 5+3tt a vše je vpořádku. na hematologii jsem dostala opet injekce, takže tentokrát budu píchat už od začátku těhu, tak snad to tak dlouhou dobu vydržím ![]()
Ahoj,
jsem tu nova, s pritelem sme se zacali snazit o mimco ted na zacatku zari 2017 a asi to vypada, ze jsem tehotna. Ale moc moudra z toho nejsem a chtela bych znat vas nazor.. Pred tydnem sem na testu objevila dve carky s tim, ze jedna byla slaba.. Uz mi takto vysly tri po sobe jdouci testy pozitivni, ale stejne slabe. mimo jine take citim trochu bolava prsa a boli me podbrisek jako kdybych to mela dostat, zatim zadne nevolnosti, spis bych rekla, ze nechutenstvi.
A ted to co mi nejde do hlavy, jsem jedna z tech, co to ma nepravidelne, vetsinou mam tak 3-4mesice v poradku okolo 35 dni a pak se jeden mesic odmlci, kdy to nemam vubec a pak je vse zase v poradku. To se mi prave stalo i ted, naposledy jsem to dostala 26.7 a v srpnu nic. Mohla bych byt i presto tehotna?