Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak jak jsi dopadla? Potvrdilo se ti těhotenství? My se snažíme od Prosince a zatím nic, je to teprve druhý měsíc co ovuluji, ale i tak už jsem z toho na prášky.
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti. Minulý měsíc jsem prodělala biochemické těhotenství, MS přišla o týden později.
Měsíc utekl jako voda a MS nikde, opět týden ![]()
Test viz foto.
Zajímalo by mě jak moc vám biochem. rozhodilo cyklus. Vím, že se biochemické těhotenství rádo opakuje, takže jsem s tím trošku smířená, každopádně si ráda přečtu vaše zkušenosti ![]()
@Mmmm1991 Ahojky na fotecce zatím nic nevidím. Pockala abych a v sobotu udělala nový test. Preji, aby tam byla ![]()
@Staninka30 my jsme už s přítelem asi oba blázni, že všude něco vidíme.
moc děkuji ![]()
@Mmmm1991 To nejste, neboj.Vsak zabtech pár dní může být čárečka
![]()
Ahoj holky, co na to říkáte, můžu být těhotná? První test je dělaný včera odpoledne a dnešní ráno.
Mám 2 dny zpoždění ms. Žádné projevy otěhotnění jako nidace atd jsem neměla, akorát teď mám napětí v prsou a trochu jsem i přibrala.
@klarrrinka Četla sis leták? Asi ne.. Ano, tvůj test je pozitivní. Ale to, že jsi přibrala nehraje na začátku těhotenství žádnou roli
![]()
@np10021 jasně že četla, akorát to potřebuji slyšet od ostatních
a to že jsem přibrala je spíš tím že víc jím
.. Ale tohle mívám i před začátkem ms.
@klarrrinka píše:
Ahoj holky, co na to říkáte, můžu být těhotná? První test je dělaný včera odpoledne a dnešní ráno.Mám 2 dny zpoždění ms. Žádné projevy otěhotnění jako nidace atd jsem neměla, akorát teď mám napětí v prsou a trochu jsem i přibrala.
moc gratuluji😉jak dlouho jste se snažili a šla jsi tomu nějak naproti? např. čaji?🤗 ![]()
@kačenkabo moc děkuji.
já nejakou dobu užívala Fetripronu 1 sáček denně na podporu ovulace, k tomu mamavit od GS a přítel Folandrol a k tomu občas selen a zinek. A to má špatnou morfologii hlavičky 98 %. Snažili jsme se 10 měsíců. Jen doufám aby se plod udržel a vše probíhalo jak má. ![]()