Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Taky bych nejradši zalezla do pelechu,ale jdu si po práci zacvičit tak se trochu proberu
A doma mě čeká manžílek s večeří ![]()
: tak já už se také dnes těším domů, vůbec mě to dneska nebaví a hlavně neutíká ![]()
No hurá, já už také za půl hoďky peláším, tak krásný večer holky a zase zítra
![]()
Ahojky holky
Alushko tobě moc gratuluju ke zkouškám
Viky
vidíš včerejškem to začalo a uvidíš, že se manža vzpamatuje a bude to co častěji a častěji
![]()
Tessmi zítra na tebe budu moc myslet nezapomeň dát hned vědět držím moc a moc palečky ![]()
Petruško je mi to líto, ale třeba ještě není nic ztraceno. Já by jsem si došla koupit test a zkusila to za 3 dny znovu ![]()
Jude můžu tě poprosti o zapsání do seznamu snažilek-po 3 potratech, poslední snažení oficiálně od března 2010
ale spíš až teď od soboty, jinak zatím beru jen kyselinu listovou
Jo a Petruško my byli s manželem v březnu na dovolený v Egyptě(pop tom 3.potratu) a bylo tam nádherně, takže na odreagování dovču doporučuju ![]()
To co jsem psala pro Petrušku o tom testu tak se omlouvám to mělo být pro Bobby ![]()
No a nás se snad už to štěstí také brzy usměje ![]()
tak já jsem si po celodenním kuchtění a následovným uklízení udělala pauzu, oloupala 2 ananasy a dlabu
vitamínky, manža dojel z práce, maj teď tolik práce že musí dělat další hodinu víc, celkem už 2 hodiny navím, chjo
a to 2 měsíce zpátky měli tak málo práce, že měl strach aby ho nepropustili, on fakt neví co chce, když bylo málo hudroval, když maj hodně hudroval
jinak zítra jdu ve 14:00 pracovat, potřebujou zase šervírku na pomoc tady v hospodě, chodím, když je větší akce, tak od 30lidí, tak zase aspoň nějaké eura do zásoby ![]()
pokud nepřijde ms,tak budu testit za pár dní znovu..no uvidí se… a věřím že dřív nebo později se usměje štěstí na nás všechny ![]()
holky tak mě ten dnešek úplně zmohl-normálně jsem vytuhla…kdyby nepotřebovalo štěně ven a najíst, tak spím asi až do rána
![]()
Ahoj holky, dneska je teda ale zase hnusne venku ![]()
Ale podle toho, co jsem tedka cetla, tak jste mely uspesnou noc
![]()
Bobby, ja bych jeste neztracela nadeje
I ta unava muze byt priznakem tehu
![]()
Jude, das me prosim na seznamek?
Beru kyselinu listovou, calibrum a vitamin B a snazime se od unora 2010.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat