Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikeyla Tak to jsem zvědavá
myslím, že testování je možné až od 10. dne, že?
@Nikeyla ahooooj jak je? Co mimisek roste? A uz ti je trošku konečně zle?
nebo pořád trápí jen bříško! Hele sexujete s mužem pořád dal? ![]()
@Malicka07 Jo od desátého no. Mě se pidi duch ukázal toho desátého a dálnice jsem měla ještě před očekávanou MS. No spíš už neočekávanou. ![]()
@veronikacek Ahooooj, nevím jak se daří mimi v bříšku, ale asi dobře, pořád by jenom jedlo (
) Na kontrolu jdu až 2.6. Jinak je mi naprosto skvěle, jen občas únava a bříško už taky ustálo. Bolí jen prsa. Uff.
A jo sexujem, proč by ne? Těhotenství není nemoc. ![]()
@Malicka07 ano možné je testovat od 10dne ale ja jsem opět výjimka kde test a to jen slabej dusik sel vidět až 17DPO takže až 4dny po vynechání, ale někomu testik ukáže hodně brzy a nebo potom krev tam je to myslím uz 7den znát! ![]()
@Nikeyla ja jen ze hodně maminek to ma zakázané, ale my se toho taky nebojíme akorát občas mám trošku strach aby se něco nestalo! U prvního tehu jsem to měla také zakázané, měla sem hematom a pak kdyz uz sem mohla tak uz chlap nechtěl, prislo mu to divny pres ten pupek a prej teď mám taky sexovat do zásoby ze pak budu mit utrum! ![]()
@veronikacek Tak já to zkusím v pondělí, to by měl být 8 - 10 den, tak uvidím
Když tak si budu muset ještě počkat ![]()
@veronikacek @Nikeyla
Holky, když je ale problém s otěhotněním, tak to sexování asi není vhodný, ne? ![]()
@Malicka07 ne není důvod musela by být indikace špinění krvácení tvrdnutí břicha. Jinak není důvod nesexovat
@veronikacek píše:
@Malicka07 může bolet pri zahnizdovani ale může bolet i z jiného důvodu, PMS, zanet, ovulace nepsala si podrobněji zda mas po ovulaci atd. Me třeba bolelo břicho až v den vynecháne MS, do te doby žádné příznaky!
No mám právě 5 dní po ovulaci. Ta uvidíme.
@veronikacek Nevím, já si myslím, že sexem se nic stát nemůže, pokud není vysloveně zakázaný. Miminku se tím ublížit nedá, to by ho musel mít kterýkoliv chlap jak náklaďák (
) A myslím, že ženská sama pozná, jestli jí to při sexu z ničeho nic bolí, nebo má jiný pocit. Takže si užíváme, že se nemusíme chránit.
![]()
@Malicka07 píše:
@veronikacek @Nikeyla
Holky, když je ale problém s otěhotněním, tak to sexování asi není vhodný, ne?
Tohle asi nechápu, jakože, když žena nemůže otěhotnět, tak nemá mít sex?
Asi mi kape na maják. ![]()
@Nikeyla @Malicka07 píše:
@veronikacek @Nikeyla
Holky, když je ale problém s otěhotněním, tak to sexování asi není vhodný, ne? ![]()
tak tohle nechapu ani ja??? Jako ze když ti nejde třeba rok otěhotnět tak ze az se to povede ze by ste nemeli mit sex? to je prece blbost! ![]()
Ahoj holky, můžu k Vám jsem po Ketu. Druhý den. Mám už syna šest let. ![]()