Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Salvaje máme dva kluky a dvě holky, páté bylo neplánované, ale srovnali jsme se s tím no a v únoru bohužel těhu zamlklo. Mminečko moc chybí, už se vesele plánovalo a najednou nic, tak manžel slíbil, co nejdříve ho do bříška vrátit
Jinak jsem také z jižní Moravy ![]()
@klapka1 Jéé, dívala jsem se, odkud jsi. Bydlela jsem kousek odtud a chodila jsem tam na gympl. Taky jsem tam chvilku bydlela v nájmu
Zdravím k Vám ![]()
Kolik je dětem?
@terulinaa píše:
To ja bych to nevydrzela nevedet co cekam
Ještě uvidíme, jak se na to budu dívat za pár měsíců
Ale momentální plán je takový… Prvně to teda vzniko tak, že to neřekneme nikomu, ale že se určitě prokecneme. Tak jsme dospěli k tomu, že to nebudeme vědět ani my. ![]()
Přišlo mi totiž, že je to dneska pro rodinu „nuda“. Dřív, když rodila třeba moje sestřenice, tak jsme se doma sázeli, jestli to bude kluk nebo holka a jak se bude jmenovat… Teď, když se narodil syn bratranci, tak jsme všichni dopředu věděli, že to bude kluk a jak se bude jmenovat. Když mi pak psali „Je to kluk, jmenuje se XXXX“, tak jsem si řekla „Hm, to vím, stačilo napsat jen, že už je na světě“. Žádný překvápko
Tak u prvního jsme aspoň tajili jméno. U druhého možná všechno ![]()
@Salvaje Dobré ráno, no my jsme s manželem brňáci, až od svatby jsme ve vanglu. Dvě starší děti taky chodí na gympl, mladší základka a školka, no jsem vždycky do odpoledne taková máma bez dětí, až večer je tu zase víc hukot
.
No a k vám se zase v létě chystáme kouknout na zámek, tak snad to vyjde
.
Dobré ráno holky ![]()
Mám dotaz ohlednè bazální teploty..měřím teprve první cyklus, tak tomu moc nerozumím.
Zajímalo by mě, jak se podle těch teplot pozná ovu. Já mám od prvního dne cyklu 37C° nebo 37,1C°..
V noci jsem cítila bolesti břicha a objevil se i vodnatý hlen, tak si myslím, že to byla ovulka, jsem dnes 14.den cyklu, ale ty teploty se mi nějak nezdají..
po ovu by se měly teploty ještě zvýšit, nebo jak to vlastně je?
@Salvaje píše:
Ještě uvidíme, jak se na to budu dívat za pár měsícůAle momentální plán je takový… Prvně to teda vzniko tak, že to neřekneme nikomu, ale že se určitě prokecneme. Tak jsme dospěli k tomu, že to nebudeme vědět ani my.
Přišlo mi totiž, že je to dneska pro rodinu „nuda“. Dřív, když rodila třeba moje sestřenice, tak jsme se doma sázeli, jestli to bude kluk nebo holka a jak se bude jmenovat… Teď, když se narodil syn bratranci, tak jsme všichni dopředu věděli, že to bude kluk a jak se bude jmenovat. Když mi pak psali „Je to kluk, jmenuje se XXXX“, tak jsem si řekla „Hm, to vím, stačilo napsat jen, že už je na světě“. Žádný překvápkoTak u prvního jsme aspoň tajili jméno. U druhého možná všechno
hezky si to napsala
kdyz se na to clovek koukne tady zty strany tak je to fakt, uz proste zadne prekvapko krom vahy a miry… tak treba se pak taky hecnem a nechame se prekvapit
![]()
Z bazalkou bohuzel neporadim, nemam stim vubec zadne zkusenosti
ty jo holky ja uz chci mit po ms, jak neberu tu ha tak strasne krvacim
doufam ze to nebudu mit moc dlouho… a kolik vam je holky? me 24 ![]()
My se zařekli, že už nebudeme říkat nic ani o těhu a pohlaví nechceme vědět dřív než po porodu. Teď jsme ho věděli a nedopadlo to a je to k ničemu, vědět o koho jsme přišli
.Stejně máme jména pro oba ![]()
@terulinaa
Já jsem se rozhodla, že na BT prdím, vůbec tomu nerozumím, tak budu věřit svoji intuici a zkusím ty ovu testy ![]()
Jinak mě bude letos taky 24
před půl rokem revize dělohy kvůli zamlklému těhu a od té doby mám s MS taky strašný problémy ![]()
@Kaciisek píše:
@terulinaa
Já jsem se rozhodla, že na BT prdím, vůbec tomu nerozumím, tak budu věřit svoji intuici a zkusím ty ovu testy
Jinak mě bude letos taky 24před půl rokem revize dělohy kvůli zamlklému těhu a od té doby mám s MS taky strašný problémy
![]()
ja se prave bojim tohi abych to nedostala treba za 14 dni znova
a odkud jsi? ja jich cech
@mookiee píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? viz. můj metřík
ahoj jiste ze muzes
se tepr zacinate snazit? nebo uz delsi dobu? ja druhy mesic
@terulinaa
děkuju
my se snažili loni od května do srpna a nic, pak jsme snažení přerušili, koupili jsme si baráček s velkou zahradou, tak jsme to nějak dávali do kupy
teď jsme se rozhodli že do toho půjdem
chtěli bychom jarňáčka, tak uvidíme jak se zadaří ![]()