Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Slonice79 píše:
No vždyť, já to říkám taky, prostě sexovat často a s chutí, je jaro, všechno se množí:-) Nejvtipnější návod na holku - v neděli po obědě na gauči zezadu (to u nás s dvěma dětma opravdu nehrozí
to u nás ne asni s jedním, občas je to umění si najít na to čas
někdy je člověk tak hotovej, že lehne a padne ![]()
@terulinaa píše:
to u nás ne asni s jedním, občas je to umění si najít na to časněkdy je člověk tak hotovej, že lehne a padne
jo to znám, naštěstí mi zatím zas tak moc nehrabe, abych zákonitého násilnila kvůli těhotnění i když se mi vůbec nechce sexovat, ale spíš jen spát a spát a spát, tak snad jsem ještě úplně nezblbla ![]()
Ahoj, ráda bych se k vam přidala. Od března se pokoušíme poprvé a o první
a kolem 27.3. čekám MS…nebo ne
cca od ovulace neustále pociťuji píchání a pálení v podbříšku a jsem jednou hladová a pak zas mám nechutenství. Test mi ale v pondělí vyšel negativně…přesto naděje ve mě ještě zůstává.
Nicméně si uvědomuji, že moje pocity mohou být vsugerované. Večer mívám také pocit zvýšené teploty.
Jsme hrozně netrpeliva, už abych věděla ať už to je pozitivní či negativní.
Ahoj holky. chtěla bych se vás jen zeptat jak je to s těmi vajíčky atd.. dojde k ovulaci i když vajíčko není dost zralé? jsem z toho jelen. doktor mi řekl že mi vajíčka pravděpodobně nezrají a já z toho byla tak zaskočená že jsem se ani nezeptala co to pro mě znamená. je to pár dní zpět co si myslím že proběhla ovulace.. je to možné pokud mi ty vajíčka tedy nezrají?
vvůbec to nechápu
děkuju za každou radu ![]()
@Majaha píše:
Ahoj, ráda bych se k vam přidala. Od března se pokoušíme poprvé a o prvnía kolem 27.3. čekám MS…nebo ne
cca od ovulace neustále pociťuji píchání a pálení v podbříšku a jsem jednou hladová a pak zas mám nechutenství. Test mi ale v pondělí vyšel negativně…přesto naděje ve mě ještě zůstává.
Nicméně si uvědomuji, že moje pocity mohou být vsugerované. Večer mívám také pocit zvýšené teploty.
Jsme hrozně netrpeliva, už abych věděla ať už to je pozitivní či negativní. [/citace
ahoj jiste ze muzes;-) moc ti preju aby si nasla dve carky na testikz. my se snazime druhy mesic. taky sem myslela ze nam to ten prvni mesic vyslo ale bohuzel sem to dostala:-( ted cekam na dalsi ovu:-)
Dobré ráno ![]()
Jakpak se máme? ![]()
Tak si myslím, že byla včera ovu (BT 37,1°C), dnes BT 37,2°C..Znamená to tedy, že ovu na 100% proběhla, když se BT zvýšila? Mám v tom pořád trošičku zmatek ![]()
Jinak jsme ovu pojistili předevčírem i včera, tak jsem na to teda zvědává.
Teď už zbývá jen 14dní čekat, jestli mrcha dorazí..to budou nervíky ![]()
@Kaciisek píše:
Dobré ráno
Jakpak se máme?
Tak si myslím, že byla včera ovu (BT 37,1°C), dnes BT 37,2°C..Znamená to tedy, že ovu na 100% proběhla, když se BT zvýšila? Mám v tom pořád trošičku zmatek
Jinak jsme ovu pojistili předevčírem i včera, tak jsem na to teda zvědává.
Teď už zbývá jen 14dní čekat, jestli mrcha dorazí..to budou nervíky
jsem na tom stejně, jen ovu o 2 dny dřív:-) Tak ať se nám mimoušek pěkně zahnízdí ![]()
@Slonice79
Jee tak to je fajn
aspoň na to nebudu sama
Tak moc moc držím palce a hned jak budeš vedět víc, tak dej vědět ![]()
Já si přijdu jak nemocná, od včera nemyslím na nic jiného, než na to jestli se zadaří nebo ne
Asi bych se na to neměla tak upínat, ale nejde s tím nic dělat :/
@Majaha píše:
@terulinaa měla jsi nějaké falešné příznaky? Jaké?
pichani v podbrisku a pocit ze to dostanu a taky sem to tak do 5 dnu dostala:-( ale fakt uz tomz verila
Ráda bych se k vám také pridala jestli muzu, 3.3. jsem vysadila antikoncepci a tajne doufala ze by to snah mohlo vyjit ale v pondělí také dorazila, hlavu z toho urcite nevesim, mame doma také uz jedno ditko, i když uz ma skoro 8let tak poradne není cas premyslet nad následujícími dny takze snad se povede a vam také zakladatelko a ostatní maminky samozrejme preji aby se povedlo co nejdříve a třeba se pak sejdeme v diskuzi miminka 2015 ![]()
@veronikacek píše:
Ráda bych se k vám také pridala jestli muzu, 3.3. jsem vysadila antikoncepci a tajne doufala ze by to snah mohlo vyjit ale v pondělí také dorazila, hlavu z toho urcite nevesim, mame doma také uz jedno ditko, i když uz ma skoro 8let tak poradne není cas premyslet nad následujícími dny takze snad se povede a vam také zakladatelko a ostatní maminky samozrejme preji aby se povedlo co nejdříve a třeba se pak sejdeme v diskuzi miminka 2015
zdravim a dekuji tobe taky preju brzke tehu;-)
Ahojte holky,
můžu se k vám taky přidat???
My se s manželem snažíme o druhé miminko od září a zatím se nedaří
Doma máme 4letou princeznu a ta se nám povedla po vysazení HA za měsíc, tak mě to čekání už nebaví ![]()
Ovu jsem měla v pondělí a dost brutální, tak se snad už povedlo ![]()
No vždyť, já to říkám taky, prostě sexovat často a s chutí, je jaro, všechno se množí:-) Nejvtipnější návod na holku - v neděli po obědě na gauči zezadu (to u nás s dvěma dětma opravdu nehrozí