Snažilky leden 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1127
1.1.18 15:51

@winkye S těmi prsy to mám úplně stejné, přesně zhruba 10 dnů před MS mě bolí, jsou nalitá a já samozřejmě vždy začnu jásat, že jsem těhotná. Než mě ta červená mrcha vyvede z omylu :mrgreen:.
A jakou Macu jsi koupila? Manžel dlabal tu od firmy Kiwu Wuki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
1.1.18 15:55

@Kachorra Mě nejvíc štve, že to je zatím skoro každý měsíc jinak. Takže jsem minulý měsíc taky jásala že to bude příznak těhotenství protože minule byl. Ale prd a teď už to mám zase takže jen asi PMS. Já objednala Maca negra ze stránek otehotnet.cz. Tak uvidíme jaké bude mít účinky třeba to jen srovná ty hormony a manžel ji chce taky brát :potlesk: tak aspoň ho nemusím k ničemu nutit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
1.1.18 16:02

@winkye Můj manžel taky poctivě užívá, jinak by dostal držkovou :mrgreen:.
Ja si nechala ještě udělat výpočet plodných dnů dle Jonáše, teď nám to krásně vychází na 4.1., tak věřím, že to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
1.1.18 16:06

Ja jim jen vapnik a kyselinu listovou, gynex na me uz nefunguje, misto toho pouzivam kapky epam. Muj zacne bastit vitaminy teprve tento mesic, nechtela jsem to hrotit, ale souhlasil s tim. Jinak beru teda utrogestan po ovulaci, protoze mam kratkou LF a po poslednim potratu na konci zari jsem spinila uz od 7dpo coz k te kratke LF bylo nahoubelec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
1.1.18 16:07

@Kachorra Já si to dělala jen na internetu a minulé těhotenství přesně vyšlo tak teď jsem zvědavá jak to bude. Zatím mi to podle Jonáše vychází skoro na den ovulace. A minulý měsíc jsme se do toho trefili (jak datum dle Jonáše tak plodné dny) tak uvidíme. Ale podle těch prsou si myslím že to nevyjde :think:
Jinak držím palečky aby to vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
1.1.18 16:17

@saphire A ten Utrogestan máš na předpis?
@winkye Také nám všem moc držím palce :hug:. A jak říkáš - minulé těhotenství mi také vyšlo přesně dle Jonáše. Tak jsem si nechala udělat přímo výpočet, protože spolu s ním stanoví i životnost plodu, přičemž musíš dbát, aby se ti plodný den nekryl s jistými dny cyklu, je to docela věda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
1.1.18 16:18

@Kachorra ano utrogestan je jen na predpis lekare-gynekologa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
1.1.18 16:20

@Kachorra A mohla by jsi mi napsat kde si tohle taky mohu nechat vypočítat? Našla jsem jen ten všeobecný na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
1.1.18 16:36
@winkye píše:
@Kachorra A mohla by jsi mi napsat kde si tohle taky mohu nechat vypočítat? Našla jsem jen ten všeobecný na internetu.

Taky poprosim, to me zajima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
1.1.18 16:38

Pms

Jinak drive bolest prsou bylo taky znameni tehu ale po druhem ZT uz to muze byt jak pms tak klidne tehu, to same akne, to byvalo taky jen pri tehu ale ted to mam i jako pms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
1.1.18 16:41

Tady je odkaz :hug:
http://centrumjonas.com/cs
Já mám speciální výpočet za 650,– kde je dána životnost plodu, pohlaví atd. Je potřeba formulář o žádost o výpočet vyplnit opravdu podrobně a pravdivě, aby byl výpočet co nejpřesnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
1.1.18 16:42

@saphire No me se po ZT ty příznaky pořád mění. Jak OVU ta byla nejdřív pěkně bolestivá pak míň a teď už ji necítím vubec. :nevim: jsem z toho každý měsíc zmatená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
1.1.18 16:46

@winkye Tak to já mám přesně naopak - před revizí jsem ovulku takřka nepoznala. Po revizi cítím bolesti, plodný hlen je také hojnější a obecně prostě nějak cítím, že je to ono :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
1.1.18 19:31

@Kachorra díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.18 20:24

Ahoj holky, tak já se k Vám též přidám. V květnu 2017 jsem po prvním měsíci snažení otěhu. Skončilo to ZT v 13tt (červenec). Dnes jsem to dostala po kvalitním měsící snažení s krásnou ovulací a ms chodící na den přesně. Samozřejmě jsem to ořvala, protože jsem si byla jistá tím, že jsem se trefili a ještě jsme to pojistili 2 dny před a 2 dny po. A jak říkáte, nemyslím na nic jiného než na to, kdy se mi zase začne kulatit bříško. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí