Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martinka147 Dle Jonáše můžeš otěhotnět i během MS, neřídí se dle cyklu, ale podle nějakých astrologických poznatků. Tak si dejte s polovičkou společnou sprchu a hup na to
. Držím palce ![]()
Já jsem dnes taky 7 DPO a láká mě udělat si test. Zkoušela jsem ho před dvěma dny a pusto, prázdno. Jsem to nevydržela, i když vím, že je strašně brzo ![]()
@Kachorra Děkuju, taky držím palečky
Je tam i čas, kdy,,na to jít´´ či co. Podle toho se ale řídit nemůžu, protože nevím v jaký čas jsem se narodila.
Tak aspoň to pro lepší pocit prostě pojistíme zítra. ![]()
@saphire tu já určitě měla jsem si jistá. Nemůžu být třeba překrvená? Nebo co já vím… Jinak mi nic není
Ovu teplotu jsem měla 36.0 teď už mám druhý den 36.9
@martinka147 To já vím, naštěstí. Ale ono je to orientační ty časy. Uvidíš, zadaří se ![]()
@saphire Myslela jsem Abort Missed - potrat. Promiň je mi slovo potrat strašné protivné
Tak asi jako nám všem tu, které se to přižili a v nemocnici se na nás dívali jako kdybychom to miminko nechtěli
Fůůj doktoři.
Ahoj, muzu se k vam pripojit? Od listopadu se pokousime o druhe mimco ( mame chlapecka 2 roky). U me je komplikace PCOs a nepritomnost ovulaca. Takze zkousim fertipronu, merim BT, kontryhelovy a malinikovy caj…
@barbora_brambora jj rozumim, doktori nas maji na kusy, jim je to jedno kdyz nejde o ne..
AM jsem mela v listopadu 2016 a kvetnu 2017 a spontanne bohuzel na konci zari 2017… kdyz se divam vzdycky to bylo na konci nejakeho mesice. Poprve po AM trvalo 6cyklu nez jsem otehotnela, potom nahodou po 2 (to jsme cekali na vysledky z imunologie tak jsem byla vyplasena) a ted mam za sebou 4 a zatim zas nic..
Vzdycky jsem tvrdila jak se nechci tahat s tehu brichem v parnem lete…no tak ted je mi to uplne sumak, hlavne kdyz se zadari a v pohode donosim
![]()
@Kachorra no spis si říkat, " to bude hezky až za půl roku otehotním…" a vypustit to, ze to třeba bude dřív. Těšit se na za půl roku a pak budeš v pohodě a nebude se brecet u každé M/S. Člověk musí umět oblafnout sám sebe:)
Ahoj holky, s přítelem už se taky pár měsíců snažíme a furt nic. Teď měla přijít ms 25.12 a furt nic tak jsem se už začínala radovat jelikož to mám vždy jak hodinky ale dnes slabe růžové krvaceni. Styk jsme měli 23.12 tak si říkám jestli to není uhnízdění nebo mě dohnala rudá mrcha ????
Tak já jsem dnes 8DPO a stále s testem čekám. Dle Jonáše jsem měla mít nejvhodnější den 27.12. Ale dle ovu testu v minulých měsících bych řekla, že to bylo spíš 25.12. Sex jsme měli až toho 27, protože přes Vánoce jsme nemeli nejak náladu. V pondělí by mela dorazit mrška tak uvidime jak to tentokrát dopadne. ![]()
Ahoj ve spolek
taky se k vám zdovolením přidám
s manželem se snažíme už půl roku a pořád nic takže doufám každý měsíc ze by to mohlo vyjít.. dle výpočtu (+-) bych měla mít ovulaci v techto dnech.. MS má pravidelnou tak uvidíme na konci měsíce
všem držím pesticky ať je náš co nejvíc se // ![]()
@winkye no ale pokud jste měli od Jonáše termín 27.12., měli jste se snažit 26.12., vždy je to 12-24 hodin předem.
@PeronaCold Těžko říct, teoreticky to může být uhnízdění
. Uvidíš, jestli se ti ta mrcha rozjede. Držím palce, aby to byl mrňousek ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala
my se snažíme s přítelem od července a furt se nedaří
sice je to „teprve“ 5 měsíců, ale stejně mi to nedá na to všechno nemyslet
Na konci července jsem vysadila prášky po více než 10ti letech a od té doby se snažíme, ale bohužel bez úspěchu
vím od doktora, že jsem do října měla anovulační cykly, prý je to normální po tolika letech užívání antikoncepce. 15.11. mi byla potvrzena ovulace, ale bohužel nic..beru kyselinu listovou, kontryhelový čaj a vyzkoušela jsem taky inofolic, sarapis plus a gynex, a stále nic.. měřím si i bazální teplotu, ale nějak se v tom nevyznám
, a k tomu mám dlouhé cykly, předposlední byl 54 dní a poslední 44 dní ![]()