Snažilky leden 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1560
3.1.18 17:37

@Barushka28 držím palce

Já brala 9 let a půl roku bojují s krátkou luteální fázi. Ale třeba se ti zadarmo hned i takové jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
3.1.18 17:38
@Petisek89 píše:
Ahoj holky, jestli se muzu pridat :-)
Snazime se o druhe 3. mesic. Jsem dnes 10dpo (ovu byla 24.12).
Nedockavec nedockava jsem zkusila mamatest vcera vecer, tam pididuch a dnes rano wondfo a tam vetsi duch :-) tak uvidime
Vsem preji hodne stesti, a brzy //Příspěvek upraven 03.01.18 v 12:15

Ahojda jsem na tom stejně ovu 24 :) ale bojím se test udělat abych nebyla zklamaná. V neděli by měla dorazit MS ale tuším, že to nevydržím a v pátek udělám test :oops: :mrgreen:
Držím palečky ať to vyjde a hlavně dobře dopadne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
3.1.18 17:43
@winkye píše:
Ahojda jsem na tom stejně ovu 24 :) ale bojím se test udělat abych nebyla zklamaná. V neděli by měla dorazit MS ale tuším, že to nevydržím a v pátek udělám test :oops: :mrgreen:
Držím palečky ať to vyjde a hlavně dobře dopadne :potlesk:

Jsem v těsné závěsu za vámi s ovu 26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
3.1.18 17:43

@Tresinka05 @Adida @Barushka28 Holky byla jsem na tom stejně 10 let HA. Pak jsem na 4 měsíce vysadila a odjela pracovně pryč, takže ani žádný sex nebyl. Po návratu se nám zadařilo hned druhý měsíc bohužel to skončilo ZT. Od té doby beru mamavit a minulý měsíc jsem to doplnila kontryhelovým čajem tak uvidíme.
Snad se vám povede lépe a nebudete dlouho čekat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
3.1.18 17:51

@barus196 Tak snad se zadaří. Me by se hodila ovu 26 to jsme měli sex. Uvidím za pár dní jestli jsme to uplně prošvihli nebo to nějakým záhadným způsobem vyšlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
937
3.1.18 17:53

@winkye jo, kdyz ja jsem nedockavec :lol:, jsi dobra ze se drzis a netestujes. Ja ani nevim kdy cekat ms, kdyby dle minuleho cyklu, tak za 2 dny, podle predminuleho pak za 4 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
3.1.18 17:54

Ahojky holky. Tak se k vám také přidávám. Také se začínáme snažit o další mimčo, tak jsem zvědavá, zda se nám to letos povede :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
3.1.18 17:56

@Petisek89 Mě to dělá kalendář průměrem z posledních 3 měsíců…Ale jelikož se mi délka cyklu pořád upravovala tak taky uplně nevím. Poslední byl 28 ale předtim 29, 30, 31. Tak se to snad zastavilo na klasice 28 :nevim: i když před těhotenstvím jsem ho měla jen 26 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
3.1.18 18:03

Tak já jsem netrpělivá a hloupá, dneska mám 7 dní do MS a test jsem si prostě udělat nutně musela :lol:. samozřejmě negativní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
3.1.18 18:13

@Kachorra Když to tak poslouchám tak snad zítra ráno taky udělám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
3.1.18 18:15

@winkye Když ono je to prokazatelný až ty 4 dny před MS zhruba. Zrovna dnes mi psala kamarádka. MS měla dostat až v neděli, včera si dělala test, byl negativní a dnes měla slaného ducha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
3.1.18 18:18

@Kachorra Mě to teď ukazuje přesně 4 dny do MS ale chci ještě počkat aby to bylo jistější. Ale spíš si myslím že bude negativní a mám jen tento měsíc velký PMS :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
3.1.18 18:24

@winkye Já mám MS až příští týden v úterý, nooo, ale jsem od přírody strašně netrpělivá :lol:.
No a třeba to není PMS, ale uhnízdění mrňouska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
3.1.18 18:27

@Kachorra Kdo ví jen si říkám, když jsme se netrefili do ovu, tak že to asi těhu nebude.
Já jsem taky netrpělivá a minulé měsíce kdy jsem si byla jistá že byl sex v nejlepší dobu a ještě pojištěný tak jsem testovala vždy už tak 4 -3 dny do MS. A nic z toho nebylo. Navíc u minulého těhu jsem měla uplně jiné příznaky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
3.1.18 18:33

Ahoj holky, ja zitra urcite delam test. Ms ma prijit sice az 6.1., ale zitra jdu k lekari a rada bych o tehotenstvi radeji vedela. Budete nektera taky zitra testovat, aby nas na to bylo vic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí