Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kachorra Jen zatím z internetu ale zadala jsem taky taky všechno přesně. Vím, že to nebude stoprocentní ale nevěděla jsem o tom, že mi mohou udělat nějaký lepší. A teď počkám na MS a pak kdyžtak objednám ten přesný výpočet a uvidíme. ![]()
@winkye Jonáš sám psal, že na internetu to počítá nějaký automat, tudíž se na to nelze spolehnout. Uvidíš, jestli přijde MS, budu držet palce, aby nedorazila ![]()
@Kachorra Mám právě už jen 6 dní do termínu MS tak zatím nechci utrácet. Ale asi stejně tuším, že si nakonec o něj napíšu. Necítím se moc jako těhotná. Jen mě bolí prsa ale tak to bylo i minulý měsíc. A dneska mi bylo dost divně ale to možná z návratu do práce, bylo toho na první den nějak moc. A hlavně jsem skoro nespala kvuli tomu úplňku ![]()
@winkye To chápu, tak počkej až po
. Já to mám mít 7.1., přičemž dle Jonáše máme plodný den 5.1., takže 4.1. na to vlítnem
. Doufám jen že, když to dostanu pak toho sedmého, že to nějak nevypudim
.
Jinak já mám taky bolavá prsa, neskutečně žeru a pálí mě z každého jídla žáha
, ale uvidim, no.
@Kachorra No já popravdě na sex nemám ani pomyšlení kvuli těm prsům. Ale co bychom pro mimi neudělali že?
Já jsem taky rozežraná až se někdy divím co splácám dohromady ale zase si říkám, že to je přes Vánoce asi normální
Držím palečky aby to u tebe vyšlo…Nejraději bych si udělala test ale chci ještě počkat naděje umírá poslední tak raději budu zklamaná až za týden ![]()
@winkye Teď by asi bylo na test i brzy, myslím, ne?
Děkuju moc, také ti držím všechny palce
. A to já bych zas se*xovala furt teda, nepoznávám se ![]()
No ja chtela vyhodit test z rana a neco na nem vykoukam ale neco naprosto nevyfotitelneho. Strasna ducharina
zitra jeste koupim test, ale myslim ze nic, nedelam si nadeje, jen mi to u testu z maxe prijde divne, nikdy ani tuk po zaschnuti a ptala jsem se jinde a prej neduchari…toz nevim.asi se spolehnu na stary dobry mamatest, ten mi duchy nedelal tez nikdy zbytecne ![]()
@saphire hele a třeba je to zrovna opravdu pozitivní, držím palce a dej vědět!
Jinak taky používám nejraději Mamatest, případně Clearblue ![]()
@Kachorra No jo brzo ještě je. Myslím že někde v pátek bych už mohla něco vidět ale snad ty dva dny ještě vydržím. Ale zvědavost už je velká teď ![]()
@saphire Tak uvidíš jak to dopadne snad dobře a budeš se radovat. Já taky používám mamatest. Při minulém těhu byl hned první den vynechání jasně pozitivní. Pak jsem koupila nějaký dražší abych to mohla ukázat manželovi ![]()
@saphire chvilkama mi přišlo že tam taky dušíka vidím a pak zase ne
Tak snad se ještě něco ukáže… ![]()
@winkye obavam se ze falesnak, ale neda mi to dokud to neoverim
@saphire já ho tam tedy uuuuuplně nepatrně vidím
tak zkus třeba za dva dny znovu. Držím pěsti ![]()
@winkye já tak, moc tomu jonasovi nerozumím… Hlavně z logiky věci, hodně to nevychází na ovulace a Jonášův den. Jak může někdo otěhotnět když není vajíčko? A pak tvůj případ že i přesto to nevyšlo. Kdyby to bylo tak jednoduché a Jonáš byl jasná věc a úspěch tak není třeba to dělat jindy a i na gynde ti to tak predepisou ![]()
Co chudáci lidí co mají ovulaci o dva týdny jindy?
Nebo pochopím že tam spermie počká, že v den D je třeba dle astrologie dobře prostředí, ale to už pak není přece den početí ale den styku ne?