Snažilky leden 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3290
2.1.18 19:05

@Kachorra Jen zatím z internetu ale zadala jsem taky taky všechno přesně. Vím, že to nebude stoprocentní ale nevěděla jsem o tom, že mi mohou udělat nějaký lepší. A teď počkám na MS a pak kdyžtak objednám ten přesný výpočet a uvidíme. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
2.1.18 19:09

@winkye Jonáš sám psal, že na internetu to počítá nějaký automat, tudíž se na to nelze spolehnout. Uvidíš, jestli přijde MS, budu držet palce, aby nedorazila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
2.1.18 19:13

@Kachorra Mám právě už jen 6 dní do termínu MS tak zatím nechci utrácet. Ale asi stejně tuším, že si nakonec o něj napíšu. Necítím se moc jako těhotná. Jen mě bolí prsa ale tak to bylo i minulý měsíc. A dneska mi bylo dost divně ale to možná z návratu do práce, bylo toho na první den nějak moc. A hlavně jsem skoro nespala kvuli tomu úplňku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
2.1.18 19:21

@winkye To chápu, tak počkej až po :). Já to mám mít 7.1., přičemž dle Jonáše máme plodný den 5.1., takže 4.1. na to vlítnem :lol:. Doufám jen že, když to dostanu pak toho sedmého, že to nějak nevypudim :?.
Jinak já mám taky bolavá prsa, neskutečně žeru a pálí mě z každého jídla žáha :lol:, ale uvidim, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
2.1.18 19:28

@Kachorra No já popravdě na sex nemám ani pomyšlení kvuli těm prsům. Ale co bychom pro mimi neudělali že? :palec: Já jsem taky rozežraná až se někdy divím co splácám dohromady ale zase si říkám, že to je přes Vánoce asi normální :think: Držím palečky aby to u tebe vyšlo…Nejraději bych si udělala test ale chci ještě počkat naděje umírá poslední tak raději budu zklamaná až za týden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
2.1.18 19:32

@winkye Teď by asi bylo na test i brzy, myslím, ne?
Děkuju moc, také ti držím všechny palce :hug:. A to já bych zas se*xovala furt teda, nepoznávám se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
2.1.18 19:34

No ja chtela vyhodit test z rana a neco na nem vykoukam ale neco naprosto nevyfotitelneho. Strasna ducharina :zed: zitra jeste koupim test, ale myslim ze nic, nedelam si nadeje, jen mi to u testu z maxe prijde divne, nikdy ani tuk po zaschnuti a ptala jsem se jinde a prej neduchari…toz nevim.asi se spolehnu na stary dobry mamatest, ten mi duchy nedelal tez nikdy zbytecne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
2.1.18 19:57

@saphire hele a třeba je to zrovna opravdu pozitivní, držím palce a dej vědět! :palec: Jinak taky používám nejraději Mamatest, případně Clearblue :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
2.1.18 20:06

@Kachorra No jo brzo ještě je. Myslím že někde v pátek bych už mohla něco vidět ale snad ty dva dny ještě vydržím. Ale zvědavost už je velká teď :dance:
@saphire Tak uvidíš jak to dopadne snad dobře a budeš se radovat. Já taky používám mamatest. Při minulém těhu byl hned první den vynechání jasně pozitivní. Pak jsem koupila nějaký dražší abych to mohla ukázat manželovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
2.1.18 20:08

@winkye Jo, to čekání je nejhorší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
2.1.18 20:17

@winkye @Kachorra pokusila jsem se vyfotit nevyfotitelne…jak blazen uz :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
2.1.18 20:26

@saphire chvilkama mi přišlo že tam taky dušíka vidím a pak zase ne :nevim: Tak snad se ještě něco ukáže… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
2.1.18 20:34

@winkye obavam se ze falesnak, ale neda mi to dokud to neoverim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
2.1.18 20:34

@saphire já ho tam tedy uuuuuplně nepatrně vidím :palec: tak zkus třeba za dva dny znovu. Držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
3.1.18 07:16

@winkye já tak, moc tomu jonasovi nerozumím… Hlavně z logiky věci, hodně to nevychází na ovulace a Jonášův den. Jak může někdo otěhotnět když není vajíčko? A pak tvůj případ že i přesto to nevyšlo. Kdyby to bylo tak jednoduché a Jonáš byl jasná věc a úspěch tak není třeba to dělat jindy a i na gynde ti to tak predepisou :D

Co chudáci lidí co mají ovulaci o dva týdny jindy?
Nebo pochopím že tam spermie počká, že v den D je třeba dle astrologie dobře prostředí, ale to už pak není přece den početí ale den styku ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí