Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@barus196 Já nejsem schopná teda vůbec poznat, co z toho čípek je, když je uvnitř takových věcí
. Navíc mám docela dlouhé nehty a není to extra příjemný ![]()
@Kamilouš Tak pokud jsi měla anovulační cykly až do října, tak se prakticky „snažíte“ teprve 2 měsíce, jelikož bez ovulace v podstatě otěhotnět nelze. Dej tomu čas, tělo se musí vzpamatovat z té AK ![]()
@Kachorra tak to já mám normálně krátké. Z čípku se dá poznat vše. Ale je fakt že se hodně mění jak poloha tak tvrdost během dne… Ale předpokládám že mi zpět už neztvrdne
@barus196 jj jedine kdy je cipek temer nemenny je pri ovulaci protoze je tak zkraceny ze uz nema co jineho zrobit ![]()
Tak já prd poznam, takže budu jen měřit BT a dělat testy na ovu ![]()
Jinak jsem si z hecu nechala udelat ten specialni jonasuv vypocet, do 48h ma prijit tak jsem zvedava ![]()
@Kachorra no on je maly a specialni, jelikoz znam presny cas narozeni napsala jsem si o tem specialni ![]()
@saphire ten speciální, tomu říkám velký
. Taky znám přesný čas narození, tak snad to opravdu vyjde. První těhu vyšlo přesně dle Jonáše ![]()
@Kachorra Omlouvám se koukala jsem teď do mého kalendáře a podle něj měla být ovu 24 a sex byl 26 i 27 tak jsme se do Jonáše mohli trefit. Jsem na to zvědavá.
@saphire Já teda musím říct že se ke mě při ZT chovali naprosto úžasně. Ale záleží asi na nemocnici a lékařích. Jinak my se teď po ZT snažíme 5 měsíců a předtím se nám to povedlo hned druhý měsíc. Ale je pravda že jsem měla téměř půl roku vysazenou HA po 10 letech.
@winkye no ja opravdu velmi postradam v nemocnicich lidskost.. pri prvnim ZT jsem byla na revizi hned 2× a podruhe se mnou na pokoji byla holcina po mimodeloznim a nechali ji taˇ chodit s nezavazanou kosilkou, zadna plachla pri vysetreni…a dali k nam na pokoj pani co predcasne porodila ditko ale, dostala zanet do jizvy po cisari a mela v inkubatoru ditko na jinem oddeleni kam chodila kdyz ji to dovolilk. Tak to taky moc ohleduplne nebylo. A nejvic me irituje kdyz jdes na prijem a vsude fotky miminek, to uplne drasave pripomina o co v tu chvili prichazis. ![]()
A to jsem prosla vice nemocnicemi…
@Kachorra @saphire Děvčata tak teď jsem koukala zpětně do kalendáře a poslední 3 měsíce jsem měla vždy sex den před Jonášovým výpočtem nebo i v ten den. A nic tak asi ani tento měsíc moc doufat nebudu. Ale nechám si poslat taky velký výpočet ale až po tom co dorazí MS abych, kdyžtak neutrácela zbytečně kdyby to snad vážně vyšlo už tento měsíc ![]()
@saphire No tak u nás to bylo jinak. Sestřička uplně super držela mě celou dobu až na sál za ruku a říkala co a jak. Dost mě uklidnila a i pan doktor byl velmi citlivý a dokonce bych i řekla že ani on z toho nebyl nadšený že se to stalo… byli jsme dvě na pokoji tak jsme si společně pobrečeli o všem si promluvili a to bylo taky docela ulevující. Ale jak říkám asi opravdu záleží na nemocnici a personálu. Snad jsem měla štěstí i když při smutné události.
@winkye A to ses řídila podle těch výpočtů z internetu, nebo jsi měla přímo vypočítané dny na míru? Co jsem četla různé diskuze, všem ženám to prakticky vyšlo
. Mně první těhu také vyšlo přesně podle něj.
Jinak já měla s nemocnicí taky skvělý zkušenosti, byla jsem na revizi na Bulovce a všichni byli úžasní ![]()