Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@barus196 Ne, na gyndě by to opravdu nepředepisovali, jelikož farmaceutické firmy by mohly jít rychle do kopru. Je to jenom byznys, nic víc. A koukala jsem, kolik lidí se vrací k bylinkám a k přírodě obecně. Je to každého volba, když chce někdo zkusit výpočet dle Jonáše, proč ne? Mně osobně pomohl při prvním těhu, proto neváham ani teď s druhým ![]()
@barus196 Mě to u prvního taky vyšlo. A teď nemám udělaný ten přesný. Budu si o něj žádat až příští měsíc. Mě to zatím celkem vychází i na dny ovu. A navíc musím říct, že i když jsme meli sex ve dnech ovulace i před tak to taky nevyšlo. Prostě asi mé tělo zatím nebylo připravené.
@winkye Také mi to během ovu nevyšlo. Nevím, na jakém principu to podle Jonáše funguje, ale funguje a to je směrodatný ![]()
Jako já jsem taky pro přírodu a bylinky ![]()
Jen moc nechápu… To jsou třeba jako dvě ovulace ne o tam ty spermie čekají? Tohle já nechápu. ![]()
@barus196 logiku v tom postradam taky
ale vyzkouset to mi neublizi na druhou stranu ![]()
@saphire no tak zatím to vypadá že se mi to s tou medicínskou ovulaci zase mine. Dle Jonáše mám mít 16.1. což je super datum před dovolenou
ale zatím mám dnes 8 dpo takže se to neshodné už asi nikdy
Jo a náhodou mě na gynde řekla že mám zkusit radši prvně bylinky nebo jógu a až pak přijít pro prášky
tak záleží jak jaký lekar
@barus196 jinak co se tyce jonase, na stance kde to vypocitava (ne ten placeny vypocet) jsem nasla info ze sance otehotnet podle jonase se zvysuje v dobe ovulace pokud se ty dva terminy sejdou ![]()
Tak ja zkusila dneska a vypada to ze dr.max zacal delat falesnaky
takze se budu zas spolehat na mamatesty a basta
@saphire Myslíš, že je ten test falešný? Já dneska koupila Mamatest do zásoby, ale tajně doufám, že budu potřebovat jen jeden ![]()
Ahoj,
přidám se do diskuze. Snažíme se rok a stále nic
Jonášovku mám tento měsíc taky naplánovanou. Vychází mi 6.1. a ovulka až na 14.1. Tak se necháme překvapit. r
Dvakrát už mi vyšli testy pozitivní, ale ms dorazila s několikadením zpožděním ![]()
@anonymnianonym A jaké testy používáš? Mě by to asi maličko vyděsilo a zašla bych k doktorce, aby vyloučila mimoděložní těhu
, pokud jsi měla testy pozitivní a MS dorazila.
@Kachorra u dr jsem tenkrát byla.Hcg dle krve bylo potom na 0,takže v poho. Jinak používám od dr.maxe,nebo mama testy. Přítel začal používat také doplňky, tak už doufáme ve štěstí
Ahoj holky, tak se k vam nenapadne pridam…
zatim 4 neudpesne cykly :/
Maminky mam 3 dny do Ms na silvestra jsme mely nechraneny pohlavni styk. Myslite ze muzu otehotnet? Děkuji ![]()