Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsou tu nějaké snažící se ze Zlína a okolí?
Jéé, tak to jsem ráda, tak rychlou reakci jsem ani nečekala
Já taky spíš to okolí.
No, my se budeme znovu snažit o první mimi, píšu znovu, protože přesně před týdnem jsem byla na revizi kvůli zamlklému těhotenství v 8. týdnu.. ![]()
tak se tu snažím nějak zabavit a najít nějaké pozitivní info ![]()
ahojky, taky se přidám
snažíme se o druhého prcka-teď první měsíc ![]()
Tak to já spíš směr Holešov.. ale je to vcelku jedno, ne? Teda musím říct, že je to tady pěkný žrout času… Já už tady surfuju víc jak 2 hodiny… ale je tu tolik zajímavých příspěvků a příběhů, fakt. Aspoň se nebudu nudit a bude mi ta nemocenská doma rychle utíkat.
staaar píše:
Tak to já spíš směr Holešov.. ale je to vcelku jedno, ne? Teda musím říct, že je to tady pěkný žrout času… Já už tady surfuju víc jak 2 hodiny… ale je tu tolik zajímavých příspěvků a příběhů, fakt. Aspoň se nebudu nudit a bude mi ta nemocenská doma rychle utíkat.
když jsem tady začínala (hodně dlouho jsem jen čítávala), tak jsem tady někdy ztvrdla do 2 hod. do rána
![]()
Holky je to tady děěěsně návykové
my se snažíme o mimi už přes rok, jednoho prcka už doma mám. Dneska mě doktor konečě vypsal žádanku na zařazení do CAR, ale musím kvůli tomu změnit pojišťovnu ![]()
Mateo jj moc návykové.
Je faj,že jdete do car,aspoň se bude něco dít,vid.
Já jsem také snažilka přes CAR.
Jinak obdivuji ty tvé šperky ,jsou nádherné.
Staaar jj je to jedno,od kudy kdo je ![]()
Avel a byla jsi tady ve Zlíně na Tomášově? Jsem z toho všeho trošku nervozní, nejdřív musím vyměnit pojišťovnu, ani nevím kolik co vlastně stojí, nějak jsem nepočítala že to budu kdy potřebovat, malošek se zadařil hnedle druhý měsíc.
Mateo,ano a Jurulka je jejich „výrobek“
Tomášov doporučuji.
Pokud by jsi chtěla vědět něco přesněji(nechci to tu zahlcovat) napiš mi do SZ co a já ti rada odpovím.
Ke špěrkům jj moc se mi líbí,děláš je jen pro sebe ,nebo je i prodáváš?
Avel prodávám, nemám sice na to papír, je to taková moje zábava a ráda tím někomu udělám radost ![]()
Ahojky holky,
tak se taky přidávám, jsem taky z okolí. Sice se ještě nesnažíme, páč musíme ještě čekat ![]()
Staaar já byla taky minulý týden na revizi v 9tt, jen v úterý. Po mi to oznámili a pak jsem hned šupajdila…
Já zítra valím na kontrolu, tak jsem zvědavá za jak dlouho se budem moci začít snažit
, jestli jak minule za půl roku tak na to prdím ![]()
Maggie tak přeju aby se co nejdřív zadařilo!!!