Snažilky Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8451
10.9.09 09:34

Staaar myšlenky setjně neovlivníš, takže si s tím nelam hlavu, myslím že si tím tady projde každá snažilka. Určitě to vyjde :wink: :wink: přeju hodně štěstíčka ať ty // brzy najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.9.09 10:18

Ahoj Maty,
děkuju za podporu. Prostě bude to, jak má být, a tělo si asi řekne, jak bude připravené. Stejně to moc neovlivním.
A ty se máš jak? Co máš dnes v plánu? Já jsem ještě tento týden doma, ale příští půjdu už do práce. Teď volala šéfka, že by mě na půl hodiny potřebovala do práce, to víš, zase něco NUTNĚ! Ale ani mi to neva, aspoň se rozptýlím, doma už mě to fakt neba. Navíc manžel od včerejška na služebce, vrátí se až pozdě večer a v sobotu mi zase zdrhne do Prahy na Kabáty.. ach jo, to zas bude víkend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
10.9.09 10:42

No já se mám úklidově, ve středu máme jet na dovolenou tak se snažím si to tady nějak zorganizovat. No samozřejmě jako na potvoru mi maloch onemocněl, dostal antibiotika, ale nevím nevím, zatím moc změnu nevidím, tak snad se dá do příštího týdne dohromady a budeme moct odjet.

Joo, nutné pracovní věci znám, když jsem čekala malocha, tak jsem byla na rizikovém doma, ale pořád bylo v práci něco nutně tak jsem stále docházela něco řešit :D prostě jsme nepostradatelné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.9.09 13:32

Tak už jsem zpět. V práci pohoda, udělala jsem jen to nejnutnější a zbytek až pěkně příští týden. Aspoň jsem si skočila i s holkama na oběd a mohla trochu poklábosit.
A kam se chystáte na dovolenou? Já bych taky někam jela, aspoň na víkend, přijít na jiné myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
10.9.09 15:03

Staar jak už psala Matea, myšlenky stejně neovlivníš, otěhotnění můžou opravdu negativně ovlivnit, ale co s tím?? Já tedy na to radu nemám, taky se v tom někdy pěkně plácám.

Jinak většinu dovolené máme už za sebou - manžel ale má ještě týden, tak plánujeme Lužické hory, jenže to vychází až na říjen a to může, ale taky nemusí být hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.9.09 16:21

No, mně zbývá do konce roku už jenom 8 dnů dovolené. A to jsme chtěli ještě tak v listopadu nebo prosinci letět za známýma do Itálie. Tak to nevím, kolik mi pak zbyde na vánoce. Jsem to už neřešila, jsem si říkala, jsi těhotná, kdo ví,jestli budeš v práci do konce roku, tak už je to jedno. Teď je bohužel vše jinak. No, uvidíme. Ale chtěla bych aspoň někam na ten prodloužený víkend!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
10.9.09 16:53

staaar jedeme do severní Itálie do hor, tak doufám že to vyjde, říkala jsem si, že s malochem zítra ještě zajdu za doktorkou ať se mi na něj mrkne, jestli to zabírá nebo ne ať vím jestli balit nebo ne. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.9.09 17:20

Jéé Maty, tak to ti fakt moc závidím, Itálii fakt můžu. Snad bude malošek v pohodě, abyste si toho mohli všichni pěkně užít. No a přeju - pěkně splodit miminko, jo? Itálie je na to přímo jak dělaná :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
10.9.09 17:58

:D :D :D to máš pravdu Staaar malošek je právě z Itálie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
10.9.09 18:26

Ahojky holky

Staaar tak to jsme tam pravděpodobně ležely spolu :) , já čekala v boxu 2. A přístup sester supr, tu jednu znám, byla u mojí gyndařky, ta černovláska, moc příjemná. Takové by měly být všechny v nemonicích :)
Snažit nevím kdy se budem. Včera jsem byla na KO a doporučila mi 3-4m. Ale si říkám že ty dva cykly necháme a pak volný průběh.
První těhu dopadlo revizí v 9tt bylo to zamlklé těhu, pak druhé těhu podezření na mimoděl., takže laparoskopie. Nepotvrdilo se, čekala jsem dvojčátka, ale jedno někam prchlo :( , tak z tohoto těhu máme holčičku 16m. No a toto těhu dopadlo zase tak jak dopadlo zamlklinkou :cry: a zase 9tt.

Magie to máme společné, jedno ne, druhé ano, třetí ne, čtvrté ano doufám :lol: . Na vánoce si snad ty dětičky nadělíme všehny pod stromeček

Pisarko ahojky tak rok snažení musí být náročné na psychiku co? A nedaří se jak dlouho už?

Mateo a co pak je prckovi? Já taky lupkám ATB, jsem z toho všecho dostala angínu :? . Jéé a Itálie, chci taky :D . My byli jen na vysočině a to nám ještě Sofinka onemocněla třetí den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.9.09 18:31

Sisi - no, tak to je dobrý, vidíš, tak to jsme na tom teda termínově úplně stejně. No, já ještě nevím, uvidím podle menses. Pokud se bez problémů dostaví sama, jak má, tak už to možná zkusíme hned po ní. stejně si nemyslím, že by se to povedlo hned napoprvé. No, uvidíme, však si písnem :)
Maty - tak vidíš, tak to tam určitě mimi splodíte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
10.9.09 19:21

Sisi, no začalo to jako nachlazení a nakonec mu to sedlo do krčku a tak dostal Antibiotika, ale pořád mi mluví přes nos a trošku pokašlává, radši s ním zajdu ˇt se mrkne doktorka jestli to zabralo nebo je třeba něco jiného, a o nemluvím o sobě, antibiotika beru, rýme je skoro pryč, ale ten kašel je šílený, už nevím co víc s tím dělat :?

Staaar snad splodíme, uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.9.09 19:52

ahojte holky

dnes jen nakukuji.jsem od soboty marod,ale nejsem na neschopence,vzala jsem si práci domů i tak musím denně aspoň na chvilku na firmu,poslední dva dny jsem spíše proležela a tak proto moc nepíšu.

magie a sisi,to máme společné,1 těhu=potrat 7tt,druhé= jurulka,třetí= jarnátko potrat 11tt,tak snad 4 těhu se bude rovnat úspěch.

pisárko ahoj.

Staar jsem na to jak ty,i když marodím,neobejdou se asi beze mne a jsou ochotni si pro mne i dojet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
10.9.09 20:02

Sisi nedaří se už zase rok (naivně jsem si myslela, že po porodu to půjde znova lehko), ale snažím se to moc to neřešit, přes doktory už vůbec neb doktory fakt nemusím.
Jo a my byli letos na dovči taky na Vysočině, kde přesně jste byli vy?

Koukám že nejméně tři jste se tu sešly se stejnými průběhy těhotenství, taková náhoda? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
10.9.09 20:07

ahoj holky, taky se přidávám do Zlínského kraje :wink:

holky kam chodíte k dr na gyndu? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...