Snažíme se půl roku :)

56
20.11.11 14:11

Snazime se několik měsíců

Ahojky :kytka:
Zakládám nové téma, abychom si tady mohly poradit, vzájemně se podporovat a dodávat si naději! :) Určitě to znáte, i když je to zatím jen pár měsíců(U mě tedy 5), začínáme být lehce nervozní a hledat, kde je asi chyba a proč se stále nedaří, když druhé mamince se zadařilo už po třech měsících… :)

Příspěvek upraven 20.11.11 v 23:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
490
20.11.11 14:42

Ahojky taky se s pritelem snazime o mimco. Uz je to ale 10 mesicu. Tak uvidime kdy se nam konecne zadari. Minuly mesic jsem zmenila doktorku, ktera mi zjistila hodne vysoky prolaktin, ktery mi brani v MS, takze cykly jsem mela i treba po 3 mesicich :zed: Nasadila mi jeste duphaston na srovnani tech cyklu tak uvidime co se bude dit. Ty cekas na prvni mimco, nebo uz nejake mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.11.11 14:48

Ahojky :-)
Jé, :( takže jsi mela ms jen jednou za tři mesice?
To mela jedna má známá, ale ta měla ms jen dvakrát do roka… teď je těhu :))
Jakto, že ti to nezjistila ta stará dr?… :/ Tak snad to teď bude lepší a konečně se zadaří! :) Jojo, o první mimčo :) a Ty?
měříš BT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
20.11.11 14:48

To si po par mesiacoch skusas merat BT, pijes grepový džus, kontrolujes čípek? To preco?
Na to kasli…to je myslim najlepsia rada…taketo veci maju miesto az po roku intenzivneho skusania :-D
Inak vela mojich kamosiek (vlastne aj ja) zamiesili na dietatko pocas dovolenky…resp. predlzeneho vikendu a pod. Treba kdesi vyrazit a uzit si nielen prirodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.11.11 14:51

To já nevím.. :D Asi mě to tak nějak uklidňuje a mám aspoň pocit, že pro to něco dělám… :) Jsem trošičku blázen.. :D Ale tak proč ne?.. :) Myslim si, že nejsem jediná, která to dělá.. :) já vím, stále mi někdo říká, ať se na to tolik neupínám, že to potom nepujde…
Ale asi to neumim :D I když si někam vyrazíme, stejne na to myslim, když vecer usinám… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
20.11.11 14:52

No chodila jsem k jednomu doktorovi a i pres informace ze mi tece z prsou mlezivo mi krev na prolaktin nenabral, tvrdil ze se s tim telo vyporada samo 8-o Jsem rada, ze se konecne neco zacalo dit. Ja jsem si BT zkousela merit, ale pri delce mych cyklu to bylo opravdu nad vsechny sily a nic se z toho vycist nedalo. Takze zacnu merit az se urovna cyklus snad po tom duphastonu. Hlen si zkousim pozorovat ale taky z toho nejsem moc moudra. Zkousela jsem i kontryhelovy caj, ale ma se pit jen do ovulky takze vzdycky jsem prestala pit brzo, vzhledem zpetne k delce cyklu takze se nic nedelo. Jj taky se snazime o prvni miminko. A kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.11.11 14:59

No… k pristupu nekterych dr. radsi ani nemluvim.. :/ někdy je to vazne bída…
Já jsem hlen taky zkousela pozorovat, ale taky z něj moc moudrá nejsem.. Když mi BT ukaze ovulaci, hlen je bílkovitý až třeba pet dní po. Nebo ho mívám plodný několikrát v cyklu. Tak taky nevím, a radši ho neresim… :) Ja jsem kontryhelovy caj jeste nezkousela. Zkousela jsem maliníkový, ale nic to se mnou nedelalo :D tak jsem s tim sekla.. :D To je dobre ze jsi zmenila dr. a ze se konecne neco deje :) Je mi 20, jsem mladounka, vim :) a tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
20.11.11 15:02

Me je 25, taky bych dle mych rodicu mela jeste pockat, ale tak nejak to s pritelem citime a chceme. Jak jsi na tom tedko s cyklem? Ja si myslim ze uz jsem po ovulce tak 2 dny tak uvidime ted to cekani zase bude nejhorsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.11.11 15:05

Ja mam 5 den cyklu, tak doufám, že už se v prosinci budu moct radovat nad //.. :) Byl by to krasny darek pod stromecek.. :)
to jo, to cekani je vzdycky desny, nesnasim to… :D
nejhorsi je, ze ja jsem takova blbka a vzdycky si vsugeruju vsemozny priznaky, co si kde prectu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
20.11.11 15:10

jj to ja taky mam, hlavne minuly cyklus jsem mela zpozdeni, vedela jsem to protoze jsem byla u te nove dr zrovna kdyz jsem mela ovulaci. Testy mi vychazely slabe pozitivni, bylo mi spatne, ale MS nakonec dorazila. Tak uvidime co ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
20.11.11 15:14

Ahoj holky, tak jestli za sebe muzu rict tak Bety delej vse co myslis ze je spravne. Mer BT pokud mas z toho dobrej pocit, jez vitaminy pokud si myslis ze ti to pomuze :-D protoze takovy vety jako nemyslet na to jsou akorat vic stresujici :evil: ja taky zacala merit BT hned na zacatku a kdyz jsem menila doktora tak jsme se aspon nezdrzovali a mohla mi aspon hned nasadit lecbu. Ano psychika dela opravdu hodne ale s tou to neni tak jednuduche :think: moc vam tedy preju aby se vam co nejdrive zadarilo kocky :wink: a jeste se omlouvam ze nepisu hacky, carky ale pisu z mobilu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.11.11 15:16

No ja měla zpozdeni ted, jen jeden den, ale vzdycky z toho hned delam obrovskou sanci… :D A pak jsem zklamana no.. Taky jsem mela ms ted hrozne slabou. Nebo spis, mela jsem ji 2 dny takovou normalni, slabsi nez jindy, ale byla to ms. no a patek, sobota a dnes uz jen spinim. Coz je mi divny, protoze mam ms vzdycky alespon 3 dny silnou. Ale Bt je nizka, takze jsem rada ze ji merim, jinak bych hned kupovala testy… :D
Tak treba se ti mimi zachytilo, ale neudrzelo se.. :/
Snad vam to ted vyjde! :)) Jen cekat..... :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
20.11.11 15:18

Ahoj dekujem, no ono psychika dela opravdu hodne, myslim si ze myslet se na to ma, ale v tom pozitivnim slova smyslu, jako ze miminko nekdy proste prijde, tesit se na nej a ne se moc uzirat tim ze miminko neprichazi i kdyz je to tezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.11.11 15:19

Ahojky :) dekuju, pokracovat v tom budu :D mam z toho lepsi pocit, nez nedelat nic :) A je pravda, ze se mi to pak muze hodit, kdyby byl (nedejBoze) nejakej problem.. :) Ano, ta psychika je zlá, ale ja an to proste nedokazu nemyslet… :think:
A ty uz mas mimi? nebo jsi tehu?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
20.11.11 15:30

Presne tak myslet pozitivne, ja mela teda obdobi kdy to neslo takhle myslet. Ale je to o tom si najit nejakej nakopavac co te dokaze postavit aby si mohla jit dal.

Bety mi se budem ted snazit uz rok o prvni detatko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí