Snažíme se půl roku :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
20.11.11 22:15

Chtěla jsem to nějak oživit :) A aspoň se furt nebudeme muset ptát, co kdy kde a jak :)
jéé, ještě bych tam mohla dát narozeniny.. :D Tak diktujte.. :D A o kolik dni jsi mela ovu drive?? :)

Mám uzamknout tu skupinku? souhlasíte? nevim, jak se to dělá… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
20.11.11 22:15

Mě má ta červená potvora dorazit ve čtvrtek, tak hned po ní začnem.. přítel už se těší :lol: prý se moc nevyspí :mrgreen: chudáček :-) no tak uvidíme, já ten femigard beru jen pro lepší pocit :) nic jiného jsem nezkusila. Ale budu moc ráda za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.11.11 22:16

Tak to je ovulka? :) A jak dlouhy mivas cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
20.11.11 22:17

jinak merim BT ,delam ovu testiky.asi musis zalozit uzavrenou diskuzi nebo skupinu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
20.11.11 22:19
jo a min cyklus jsem mela 24 DC
michaelas2010 píše:
jinak merim BT ,delam ovu testiky.asi musis zalozit uzavrenou diskuzi nebo skupinu :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.11.11 22:21

No paráda! :D konečně taky měřilka BT! :D Já na to už nedám dopustit, jak jsem se na to upnula.. :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.11.11 22:22
Betynda píše:
Chtěla jsem to nějak oživit :) A aspoň se furt nebudeme muset ptát, co kdy kde a jak :)
jéé, ještě bych tam mohla dát narozeniny.. :D Tak diktujte.. :D A o kolik dni jsi mela ovu drive?? :)Mám uzamknout tu skupinku? souhlasíte? nevim, jak se to dělá… :D

No ovulku jsem měla už 12 DC a obvykle jí mívám až tak 14, 15 DC no a od ovulky je vždy stejný počet dnu do MS, takže když je ovulka dřív tak se posune i MS. Jo a s tím zamknutím.. Já taky netuším jak se to dělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.11.11 22:26

Holky s tou bazální teplotou.. Zvládáte měřit opravdu denně a ve stejný čas? Také bych měřila, ale asi bych to denně nedala, já nevim.. Možná další cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.11.11 22:27

Takže jestli dobře počítám, :D to jsou dva dny. Tak to už by jsi mela ms mít, ne? :) Dneska. :)
Napsala jsem adminovi, tak čekám, jestli něco poradí… :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
20.11.11 22:27
no to ja taky ze zacatku jsem moc nechtela do toho jit ale ted uz musim :mrgreen:
Betynda píše:
No paráda! :D konečně taky měřilka BT! :D Já na to už nedám dopustit, jak jsem se na to upnula.. :D :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.11.11 22:29

Já to zvládám :) Každý den vstávám v 6 hodin, a už automaticky sahnu pod polštář pro teploměr, změřím a pak vstávám :) Je to otázka půl minutky.. :) Proč myslíš, že bys to nezvládala?? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.11.11 22:31

Přesně tak :D Teď, když se náhodou stane, (což si stává opravdu zřídka :D ) že zapomenu naměřit, tak jsem pak na sebe strašně naštvaná a nervozní.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.11.11 22:33
Betynda píše:
Takže jestli dobře počítám, :D to jsou dva dny. Tak to už by jsi mela ms mít, ne? :) Dneska. :)
Napsala jsem adminovi, tak čekám, jestli něco poradí… :) :nevim:

No když bych to brala podle ovulky, tak ano. Ale takhle brzo jsem to ještě nikdy nedostala, takže je tělo asi zmatené a neví zda se má řídit ovulkou, nebo tím co je standart… Asi, teda tak si to vysvětluju já :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
20.11.11 22:33
:mrgreen: :mrgreen:
Betynda píše:
Přesně tak :D Teď, když se náhodou stane, (což si stává opravdu zřídka :D ) že zapomenu naměřit, tak jsem pak na sebe strašně naštvaná a nervozní.. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
20.11.11 22:35

jo a pred tim jsem mivala cykly 26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie