Snídaně ročního dítěte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@elis_an3 Děkuji
Na bolavé bříško netrpěla nikdy, tak by nemusela ani z kakaem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Křížek1 ja prvne jen z nouze jak mi nechtla jednou v noci um dala kravske, byla jsen po…az za usima
ale brisko v pohode, tak ted ji obcas na svacinku davam to kakao, to od nestle ji chutna vic nez klasicke kakao co pije starsi…koupila jsem ho v dm a je tam tusim psano cerealni napoj…maji i vanilku, je to mala krabicka, ale muze se po tom utlouct…v um mi to delalo hrudky…
- Citovat
- Upravit
@Luciii25 Naše malá snídá taky jen mlíko nebo jogurt, když jí dám chleba tak si s ním jen hraje a to má 6 zubů takže by ho v klidu mohla okusovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já sem myslela že Um se má dávat cca do 3 let věku dítěte a až potom nahradit kravským mlékem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciii25 ono do roka by nemelo vubec dite pit kravske…nekdo rika az do tri…ted si vyber
my zacali davat uz ted, snasi dobre, ja nejsem zastancem um az do tri, my zacali moc brzo to vim, ale do tri mi to prijde moc, ale kazdy dela jak mysli, nekomu to zase prijde normalni…kazdopadne i dr. Se v nazorech ruzni
- Citovat
- Upravit
@Luciii25 píše:
Já sem myslela že Um se má dávat cca do 3 let věku dítěte a až potom nahradit kravským mlékem..
To je jedna velká mediální kampaň výrobců UM-jak si namastit kapsy. Stejně jako kupované příkrmy, přesnídávky, hami malý gurmán atd atd…na všem jen vydělat, pro děti chce každý jen to nejlepší tak jim cpěme, že UM minimálně do 3 let, ať co nejvíc vyděláme. Klidně už od roka, pokud se dává dost mléčných výrobků, není UM potřeba. Viz www.kojeni.net
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nečtu diskusi přede mnou, jen odpovídám na tvůj dotaz:
holce je 15 měsíců
nad ránem kolem 4-5.hod si dá UM ze 210ml vody
pak před osmou snídá buď kašičku nebo piškoty nebo bebe sušenky nebo cereální kapsičky (ty teda výjimečně kvůli „jedovatosti“ - přeslazené, tučné, extrudované
…)
syn snídá ještě ve 3,5 letech stále to samé: kaši
až do celých dvou let odmítal kousat kousky ve stravě, takže chleba apod. nepřicházelo v úvahu… takže kaše a kaše a zase jen kaše a vloženě se na ní ráno těší ![]()
Dětem jednotvárnost nijak moc nevadí, naopak mají rády to své jisté.
Kaše je dobrá - teplá, sacharidová, sytná… časem můžete přidávat vločky, cereálie…
„Kousací schopnosti“ jsou nezávislý na počtu zoubků - už i děti bez jedinýho zubu pokoušou třeba bebe sušenku… naopak i dvouleťák hubu plnou zubů a nekousal
. Nabídni tedy i „kousací“ sortiment bez ohledu na zoubky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Křížek1 mame 10m a kakao pije, brisko nema problem, ted jsem ji koupila kakao od nestle je pro deti od roka, muzes dat do um nebo normalniho mlika zalezi na tobe jak si to nastavis s mlikem