Snímací rovnátka - oprava

2426
18.2.20 04:04

Snímací rovnátka oprava

Ahoj. Nosím snímací rovnátka a nevím co jsem v noci dělala ale nějak moc jsem zatahla za vyndavaci retainer a zlomila jsem si ten zadní drátek. Dala jsem ho do sáčku. Vím že se rovnátka dají opravit. Neví někdo přibližně cenu? Budu muset na ortodoncii nebo bude stačit jít rovnou do laboratoře? Díky za odpověď kdo má zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11774
18.2.20 05:01

@Ufinka87 Jen z doslechu, kdy nějaké dítě rozbilo rovnátka - měli dojít přímo na ortodoncii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
18.2.20 05:09

@Evkad tak s tím počítám že budu muset na ortodoncii zřejmě pro otisky zubů a pak do laborky spíš mě zajímá cena… Nevím co Jsem dělala no… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11774
18.2.20 05:55

@Ufinka87 No, tenkrát jsem jen zaslechla, že prarodiče ta snímací rovnátka vyhodili, takže budou platit nové celé.
Ale náhodně na googlu mi cena opravy vyskočila okolo 1000Kč.

(doufám, že takovou službu časem také nebudeme potřebovat). Když tak potom napiš tu skutečnou cenu ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
18.2.20 06:21

@Evkad tak to si říkám jestli to bude 1000kc jestli nebude lepší udělat celé znova.. Když jsem za patro Platila 1500kc… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
18.2.20 08:35

Oprava drátku mě stála 10 korun, stalo se mi to několikrát, ale bylo to tak před sedmi lety.
Záleží na ortodentistovi, moje byla hodně levná. Také záleží jak rozsáhlá oprava je potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.