Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Johaneska píše:
ach jo, tak jsem myslela, ze se to vcera pekne uzavrelo..jeste s humorem a ono ne..![]()
Ta Pitriskova snaha vysvetlit, je mi celkem jasna..taky je mi jasny komu to vysvetluje a proc, ale otazky Saryka mi jaksi smysl nedavaji..Prece Pitrisek jasne psala Pudloslave, jelikoz ji celkem zretelne „oslovovala“..
Nevim ani proc, ale mela jsem potrebu to napsat. Tot vse.
Hanko (zakladatelko diskuze), nebylo by teda prece jen lepsi vzit tchynuli k psychologovi?Vychazim z toho, co pises o tom psychiatrovi..
Amen.
Anonymni píše:
Ahooj, tady zakladatelka!! Hele Saryk, nerejpej, počkej, až přijde Pitrísek z rachoty:-)Upozorňuju, že jsem nestranná, jsem ten typ, kterýho každej umlátí argumentama. Chtěla jsem jen, že tchýně k tomu psychiatrovi dochází jak on jí řekne. Je to známý mého muže, ale pochybuju o tom, jestli je to odborník na svém místě. Opravdu jen napsal léky(nevím jaké) a dál neřeší, ani jí nedoporučil toho psychologa, kterého já jako laik bych doporučila okamžitě. A ještě k tomu prý jeho čekárna vypadá jako z hororu, má nějakého pochybného zdravotního bratra a tchýně se tam bojí chodit sama, takže tam s ní chodí manža. No, mazec.
Nechápu že když vidíte že tento doktor nepomáhá tak proč jste už dávno nešli jinam?
.existují dobří a špatný lékaři,tak je to v každém oboru takže bych hned maminku vzala někam kde jí pomužou.Držím jí moc palce at to zvládne,musí to být těžké,ale věřím že brzy bude aspon o trochu lépe.
Jinak nechápu co se zde pořád dokola řeší
,ale je to docela usměvné
![]()
Týjo, tady se to zhádalo? To si musím zítra dočíst, ale teď už padám do hajan ![]()
Brou brou!
L.
Lesino,
zhádalo se to kvůli mně, protože jsem tady něco líčila od konce a ne od začátku, což jsem udělala blbě - to přiznávám. Ale bylo to proto, že jsem sem rovnou nechtěla tahat celou tu dlouhou litanii, což jsem asi měla, protože ve finále to bylo ještě 10× delší ![]()
ale snažila jsem se to uvést na pravou míru. Zbytečně.
(chtěla jsem ještě něco cancat ale všechno co jsem nacancat chtěla už jsem nacancala)
Ahojky!! Johanesko, Pitrísku tchýně ani manžel nevidí v návštěvě psychologa naštěstí nic špatného, takže žádný problém. Dnes ráno jsem manželovi říkala, že by tedy bylo dobré tam zajít a souhlasil. Teď jsou s malým zrovna u ní a svítí tady sluníčko, tak snad jí je líp. Holky, moc Vám děkuju za podporu a všechny, které máte nějaké to trápení-držte se!!! Hanka
Hani to je super! To mam fakt radost..Dej vedet jak to tchyne zvlada..myslim, ze bude pro ni urcite prinosny si s nekym promluvit, kdo neni clenem rodiny a kdo ji bude moci citlive nasmerovat jak takovou situaci zvladnout..
Drzim palce a myslim na vas..
A je dobre ze sviti slunicko, to taky dela divy ![]()
tady zel leje jak z konve..
Diskusi nedočtu a do cizích sporů se míchat nebudu. Přelítla jsem to letem světem a stačilo bohatě.
Hanko, jestli máte zahrádku, tak potom s prvním jarním sluníčkem šup tchýni do ruky motyčku, fyzická práce je na bolení moc prima (a ještě budete mít co dát do polívky
).
Lenti, to máš recht! Taky, že tchýně už vygruntovala x krát celej barák, to jí fakt pomáhá.
Johanesko, já nejdřív myslela, že myslíš, že leje tady na diskuzi, ale Ty myslíš asi ve Španělsku, viď? A jinak už tam máte teploučko?
Hani jo jo, myslim ve Spanelsku
, ale na diskuzi taky sprchlo
Jinak teploucko..no, jaro celkem zaclo..vsechno kvete, zelena se vesele, ale na muj vkus je dost malo stupnu..Vam by to ted pripadalo jako teploucko, ale ja uz jsem tu aklimatizovana dostatecne, takze me je zima..Byva ted kolem 15ti st., coz je dobry, ale dneska se prave ochladilo na 7st. a je mi faaaakt zima, brrr
To je dobre, ze ma aspon tchynule naladu na uklizeni..ze prave neni v ty apatii, v ktery by ji bylo vsechno jedno..To je na dobry ceste
a prace fakt pomaha..
Saryku
všimla jsem si že nestojíš o pitrisáckou soustrast, předpokládám tedy že o moji bys taky nestála, takže přejdu rovnou k věci:
než se budeš pokoušet zacákat něčí morální kredit, dej si bacha aby sis nezaplivala ten svůj.
Vracíš se sem jak vosa, která si jde štípnout - vstoupila jsi do téměř už uzavřené diskuze, aby sis píchla o „one woman show“, když už jsi nevěděla, jak bys pitrise urazila, začla jsi hanit její práci - prosimtě víš co?
pitrisek je nepochybně bouřlivák a čertík v krabičce, ale za těchto okolností se už fakt divím, že tě neposlala do pr…
Zlatuska píše:
Saryku
všimla jsem si že nestojíš o pitrisáckou soustrast, předpokládám tedy že o moji bys taky nestála, takže přejdu rovnou k věci:
než se budeš pokoušet zacákat něčí morální kredit, dej si bacha aby sis nezaplivala ten svůj.
Vracíš se sem jak vosa, která si jde štípnout - vstoupila jsi do téměř už uzavřené diskuze, aby sis píchla o „one woman show“, když už jsi nevěděla, jak bys pitrise urazila, začla jsi hanit její práci - prosimtě víš co?
pitrisek je nepochybně bouřlivák a čertík v krabičce, ale za těchto okolností se už fakt divím, že tě neposlala do pr…
Posunou takovýhle příspěvky zakladatelku k tomu, co potřebuje slyšet nebo co jí můžeme poradit? Fajn, někdo další si tady vyříkal nebo nevyříkal něco, co s tím souviselo, ale tohle mi už příjde zbytečný…
Tak me osobne to janine24 zbytecny neprijde. Pokud Ti neprijde zbytecny i to, cos napsala Ty… …protoze zakladatelce jsi ted nenapsala nic.
Zlatuska sem napsala svuj nazor, na coz ma prece pravo..
janine - tady je to jak ve včelím úle, pojď, zahrajem si radši pexeso
. Anebo si ho ještě lépe zahraj s chlapem ten ti koneckonců dá správnější žihadlo
.
Nic, dost čuňačinek, práce se sama neudělá
.
Holky…
já jsem asi kráva…
mně je to nakonec všechno líto… Ne že jako lituju, že jsem to napsala, ale prostě je mi líto že se to tak ňák celý semlelo nebo co…
(otázka je, jestli mi to někdo věří
páč jsem třeba nemusela psát a psát, ale asi mě to pudilo… he… určitě spíš. Nechci dělat chudinku fakt ne, a nic už mazat nebudu, jak jsem to v tu chvíli cítila, tak jsem to napsala, ale myslim že kdybychom se u toho nebavily u internetu ale někde třeba v káfoši, tak se třeba nezhádáme… nevim. Nesu na tom díl, ale líto mi to je. Toť vše. Píšu to s knedlikem v krku , tak mně prosim prosim moc prosim nenadávejte… Myslim to upřímnějc než Standa Gross. Fakt nejdu dělat mučednici, ale prostě jsem na to několikrát myslela…)
A teď už teda jasně vedu monolog, ale třeba jsme každá uplně jiná, než si o sobě vzájemně myslíme… nevim. nevim. ahoj nazdar hawk.