Sobecký přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9371
11.3.18 22:38

To nemas alimenty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.3.18 22:39
@Anonymní píše:
@Russet takhle se chová asi tak půl roku…

Nechápu, co ženská s malým dítětem sotva po rozchodu hledá u dalšího chlapa… Dítěti nejsou ani tři roky (hádám, že jsi na rodičáku) a jsi ve vztahu už s druhým chlapem naprd. Vykašli se na něj a jdi radši do azyláku. Žij sama a uvědom si, co v životě chceš. Jestli se vázat na blbouny nebo žít normální život. Nebo si věčně půjčovat u maminky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
11.3.18 22:40

No spíš pošli někam jeho.. on vyloženě zneužívá toho, že nemáš kam jít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
11.3.18 22:46

Sbalit se a odejít, najít si práci dřív a dítě pořešit buď hlídáním babičky, když by nemohla, jesle. Zůstávat s chlapem, který je mi k ničemu - proč? Nebude to jednoduché, ale když budeš chtít, určitě to zvládneš i sama - v podstatě to sama zvládáš už teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15168
11.3.18 22:46
@Russet píše:
Nechápu, co ženská s malým dítětem sotva po rozchodu hledá u dalšího chlapa… Dítěti nejsou ani tři roky (hádám, že jsi na rodičáku) a jsi ve vztahu už s druhým chlapem naprd. Vykašli se na něj a jdi radši do azyláku. Žij sama a uvědom si, co v životě chceš. Jestli se vázat na blbouny nebo žít normální život. Nebo si věčně půjčovat u maminky…

Výstižně řečeno, než střídat jednoho blba za druhým, raději být sama. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.3.18 22:49
@Alušáček píše:
Výstižně řečeno, než střídat jednoho blba za druhým, raději být sama. :roll:

Já v takové situaci lituju hlavně to dítě. Táta na něj nejspíš hodil bobek a teď je nucený žít zase s dalším chlapem k ničemu. A budou další strejdové a další sourozenci…Pokid se zakladatelka teda zázračně nevzpamatuje a nebude to házet na „smůlu na partnery“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
11.3.18 23:14

Nj no ví že tě má jistou tak proto se k tobě chová přesně tak.On může vše a ty nic nepotřebuješ hledej bydlení nevymlouvej se že to nejde jako samoživitelka taky přeci jen sice ne pohodlně ale dosáhneš na to. Než bejt v tomhle vztahu totálně ušlápnutá. I kdyby to mělo bejt do azylového domu pro matky na nějaký čas kde by ti i pomohli a poradili-. Kde si bydlela předtím když je s předešlého vztahu? Platí ti něco synův otec? Zajímá se stýká se se synem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.18 08:54

Předtím jsem bydlela v domě s dědou a tam také bydlel můj bývalý partner se kterým sme se rozešli když synovi byli 2 roky nyní mu jsou 4 měl opozdenejsi vývoj řeči proto školka až teď, byli SME spolu už od mých 15ti let když sme se rozešli on odešel a já bydlela dál v domě s dědou děda ale zemřel a do baráku se po chvíli nastěhovala teta se kterou nemáme moc dobře vztahy… Vrátit se tam nemůžu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.18 09:54

A taky bývalý partner si platí jak se mu chce dá mi tisícovku a ne pravidelně

• Citovat
  • Upravit
234
12.3.18 22:32

Tak to pak opravdu jedině ten azylovej dům a neboj se toho.Tady se dobře nemáš a mít nebudeš bude to jen horší. Tento ty lidí se nemnění. Pokud nevíš kde hledat nebo tak napiš zprávu proberem to pokusím se pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
15.3.18 14:30

Taky bych sla od nej. Vic k tomu neni co rict. Chlap se ma postarat a minimum je aby mela rodina co jist, zvlast, kdyz beres 6000. To bych ho hnala teda. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný