Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Řekal bych si že je blbá, ale ne že bych jí to vyloženě přála a byla ráda ![]()
Myslím, že jsi pěkná čůza a aby jsi se nedivila, když se ti to vrátí.
Neanonymně a zcela veřejně tu napíšu, že tě chápu.
Já miluju reality show. Hřeje mě na tom ten pocit, že je někde někdo blbější, jednodušší, žijící vlastní vinou ve větších sra*kách než já.
![]()
Myslím si, že tvůj pocit je normální. Člověk nechce být nemocný, žít v dluzích, bídě, problémech. Přirozeně ho uklidní, že někdo je na tom stejně, že není on sám, jediný v těžké situaci..
Nepasu se nijak na problémech jiných, nikdo neví, jaké okolnosti k tomu vedly, ale na těch reality show je to dobře vidět, že někdo je prostě blbej a není mu pomocí.
Edit:
Ale fakt, že z toho máš dobrý pocit je teda trochu zvláštní, to jsem přehlédla.
Ale holky, kdo si nikdy neřekl, dobře ti tak. Uf, jsem ráda, že v tom nejsem sama, že i někdo jiný je zatížený hypotékou, nerozpadá se jen nám komín atp.
Příspěvek upraven 12.09.13 v 20:39
Taková prasečí radost, co?
Ale jo, lidi, kteří mi třeba ublížili, a něco špatného se jim stane, tak si taky řeknu: dobře jim tak.
Promin, ja chapu, zes ses „rada“ za to, ze jsou na tom lidi i hur nez vy (mysleno vseobecne), ale pokud se to tyka konkretni osoby tak ne. Nikdy bych neprala nikomu nic zleho, byt toho cloveka nemam rada…Je mi lito, co te potkalo, ale nez prat nekomu neco zleho, tak je lepsi prat si, aby byla tvoje situace lepsi a ostatni neresit. Tenhle typ sobectvi je podle mne pochopitelny a prijatelnejsi. ![]()
Řeknu ti jen jedno, co vysíláš, to se ti vrátí, ale nejsem si jistá, že to pochopíš. Já ten tvůj příspěvek taky musela číst dvakrát, jestli se mi ten blábol jen nezdá. No a jestli máš radost z takových věcí, stačí si projet internet, kouknout na zprávy a můžeš se tlemit z plna hrdla, tam toho neštěstí je.. ![]()
@Tiger-lily
Nevěděla jsem jak to pojmenovat…prasečí radost
…
@Virginia
No, zrovna od tebe bych tohle neočekávala. Fakt se o svým štěstí musíš ujišťovat takhle?
Ahojky předem se omlouvam za anonim
Posledni dobou se mimoc nedarilo ale ne ze by se mi neco nepovedlo ale spis zdravotni problem
Ja jsme mela rakovinu kuze
dcerka febrilni krece porad jsme po doktorech
chlap zlomenou ruku a ted nam malem chcipnul pes
Jinak mame hypoteku na byt a ja jsme po rodicaku a nemam praci a pritel to tahne z jedne vyplaty.
A ted kdyz jsem slysela ze jeda holka co znam je ze sve hlouposti na tom hur nez ja mam jakoby dobej pocit.
Ja za to nemohu za to co se stalo nam jina bych si nestezovala.
Ale ona si za to ze je v haji muze sama bla fakt hloupa.
A podobne myslite ze jsem sobecka kdyz jsme rada ze je na tom jak je.
Jinak je to holka kterou nemam rada.
MAte to nekdo stejne.
Nevim jak to lepe popsat