Sobota volná!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
já bych o tu práci stála, ale oni me tam v září už nepotřebují, jsem tam do konce srpna
tak to neřeš, když tam končíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jasněnkaa Přesně tak!
Doporučila bych vymyslet si co nejlepší výmluvu, proč jsi se neozvala. Z argumentu „nemám kredit“ mi naskakují pupínky a myslím, že se tím omlouváš jen sama sobě! Existuje milion způsobů jak dát vědět i bez kreditu. Pokud neholduješ moderním technologiím, jako internet, dobíjení kreditu z bankovního účtu, SOSky atd., tak jsou tu ještě zastaralé metody, jako třeba telefonní budka (i na vesnicích bývají) a podle mě nejlepší a nejpohodlnější způsob - požádat o pomoc někoho ze sousedství!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Vubec bych to neresila, delam vedouci v obchode, ale nikdy nikoho nevyuzivam. Kdyz chci aby do prace nekdo prisel ma to mit v rozpisu, nema to tam, tak ma snad volno, ne? A jeste delat tlaky, kdyz se jedna o par hodin, kdyz maj v so jen do 10. Nekdo se hold vuci podrizenym neumi chovat. Kdyz chci aby dotycna prisla reknu ji to, kdyz volam na posledni chvilku, nemohu predpokladat, ze prijde, nebo bude sedet u tel.
no já to taky tak vidím, když mi řekla posledně(minulý měsíc)jestli bych v sobotu nepřišla, šla jsem a nemela jsem vyhrady prostě jsem šla a hotovo aj když byla moje sobota volná, mi řekla tak jsem šla ale včera mi nikdo neřekl, tak automaticky jsem zustala doma, to je jako kdyby mi včera večer zavolala prosímtě prijd ráno, tak vstanu a jdu, ale nic, tak jsem zustala doma…ach jo omlouvám se komu jsem tady lezla v diskuzi na nervy…jsem dnes asi spatně naložená z toho rána!
- Citovat
- Upravit
@Jackie Lee píše:
@Jasněnkaa Přesně tak!
Doporučila bych vymyslet si co nejlepší výmluvu, proč jsi se neozvala. Z argumentu „nemám kredit“ mi naskakují pupínky a myslím, že se tím omlouváš jen sama sobě! Existuje milion způsobů jak dát vědět i bez kreditu. Pokud neholduješ moderním technologiím, jako internet, dobíjení kreditu z bankovního účtu, SOSky atd., tak jsou tu ještě zastaralé metody, jako třeba telefonní budka (i na vesnicích bývají) a podle mě nejlepší a nejpohodlnější způsob - požádat o pomoc někoho ze sousedství!
jo akorát jsem na ten zmeškaný hovor od vedoucí ráno při objevení mohla reagovat…aby mi posléze neposlala tu sms-ku
,ale to je tak vše za co se stydím…TEL. automat tu nemáme. sms z netu jsem ale mohla poslat ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja nejak nechapu, co se tady resi: pokud chces „dobrovolne“ zjistit co se stalo, najdi si zpusob jak se ji ozvat (napr. poslat sms z netu, zajit k sousedum a pujcit si mobil taky nebude asi mega problem), stejne te ta mozna neprijemna chvilka nemine a cekat do pondeli by me s..o.
- Citovat
- Upravit
Já se nepřu o to, že není tvá povinnost sedět u telefonu nebo že máš chodit do práce, i když máš psané volno. O tom žádná. Ale když zjistím zmeškaný hovor, z práce zvlášť, tak je slušnost zavolat zpět. Pokud ne, špatnou vizitku si rozhodně děláš. Nehledě k tomu, pokud o tu práci spojíš. Jasně, jsi záskok do konce srpna nebo září, ale třeba se v té době nebo později může vyskytnout podobná situace a budou potřebovat záskok znovu nebo někoho na stálo. A se špatnou zkušeností asi spíš šáhnou po někom jiném. Ale je fakt, že pokud jsi měla opravdu mít volno, tak ta sms od šéfové, není fér i za této situace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
jo akorát jsem na ten zmeškaný hovor od vedoucí ráno při objevení mohla reagovat…aby mi posléze neposlala tu sms-ku,ale to je tak vše za co se stydím…TEL. automat tu nemáme. sms z netu jsem ale mohla poslat
nevyčítej si to..už se stalo a ono to nějak dopadne. Když nejde o život…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaslala bych na to a uzila si volnou sobotu. V pondeli bych prisla, rovnou bych sla za ni a rekla, ze jsem spala mobil neslysela a ukazala rozpis, kde je jasne videt, ze mam sobotu volnou.
- Citovat
- Upravit
Jo a aha, ted se si precetla co ti poslala za sms-ku: to zcela meni situaci. Porad ale nechapu co resis: nic si neudelala a ozvala bych se ji urco zpet, ale uz teda v jinem tomu:)
- Citovat
- Upravit
Holky, tady ale nemusí jít o to aby zakladatelka šla do práce, to je jen její dedukce. třeba se v práci něco hledalo, nesedělo něco v papírech tak se chtěli jen na něco zeptat ![]()
Pokud se ozvat nechceš tak se neozývej, slušnost je se ozvat i kdyby jsi měla říct jsem mimo na výletě, na bazénu, kdekoliv. A ne z toho tady dělat drama, jaký jsi chudák a oni tě zneužívají, když ani nevíš co šéfová chtěla ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jasněnkaa píše:
Holky, tady ale nemusí jít o to aby zakladatelka šla do práce, to je jen její dedukce. třeba se v práci něco hledalo, nesedělo něco v papírech tak se chtěli jen na něco zeptat
Pokud se ozvat nechceš tak se neozývej, slušnost je se ozvat i kdyby jsi měla říct jsem mimo na výletě, na bazénu, kdekoliv. A ne z toho tady dělat drama, jaký jsi chudák a oni tě zneužívají, když ani nevíš co šéfová chtěla
z sms od ní vyplývá že chtěla abych byla v práci…žádné peníze, žadné předmety se nehladají…včera jsem sní zavírala a vše sedelo
- Citovat
- Upravit
Vubec bych to neresila, delam vedouci v obchode, ale nikdy nikoho nevyuzivam. Kdyz chci aby do prace nekdo prisel ma to mit v rozpisu, nema to tam, tak ma snad volno, ne? A jeste delat tlaky, kdyz se jedna o par hodin, kdyz maj v so jen do 10. Nekdo se hold vuci podrizenym neumi chovat. Kdyz chci aby dotycna prisla reknu ji to, kdyz volam na posledni chvilku, nemohu predpokladat, ze prijde, nebo bude sedet u tel.