Sociálka poslaná doktorkou - co se stane?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
1.11.15 18:24
@Burj Chalifa píše:
anonymní hrdinky mám nejraději :mrgreen:

neres takovéto „lidi“ :) kope, kdo se topí…ono ji nemůže dojít, že někdo tady má účet třebas x let a nebo i při mateřské pracuje na pc (aby ji nechyběly peníze na jídlo v ledničce:D) a proto má možnost u toho sledovat i diskuze.. já také píšu diplomku, hledám si věci do školy..všechna božstva žehnejte Googlu:D… zakladatelce držím palce, aby její dítě bylo šťastné, doplnila si pravopis a příteli mohla koupit „nefetko“ oblečení:) jestli se změní primitivní reflex nutící ko prokopávat dveře.. no.. o tom si netroufám spekulovat…D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31901
1.11.15 21:40
@eva valoi píše:
Je „anonymní“, ale když vidím nick @Burj Chalifa, tak vím, co asi čekat. Je to trochu rypna, ale v mnoha věcech má recht.

Přesně - člověk neví kdo to je přesně, ale už má třeba představu, že jde o chlapa, co si ze všech dělá srandu nebo mamku se třema děckama.

A hlavně tu nejsou až tak vyjímečné případy, kdy si Anonymní honí ego a nebo jde o poměrně stálého provokatéra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
1.11.15 22:20

Zase protichůdné informace. Doktorka údajně zakladatelku udala na popud její matky. Ale soc. řekla zakl., že jí udala matka? Proč by soc. zjišťovala na doktorce, která jí udala, kdo zakladatelku udal doktorce??? Trochu detektivka, ale zakladatelka bych řekla, že vaří z vody dle toho, co jí tu kdo napíše.
Jedno je ale dané, psala o názor, který jí tu píšeme, takže komenty, že do situace nevidíme a že nemáme soudit ano, ale zakl. žádala o názor na základě daných skutečností, takže tady většina dle toho názor píše. No a pak se diví, že jí teda píšeme a ještě osočuje, že vysedáváme celý dny u počítače místo starání se o děti. Soudě dle počku komentářů. Že tu jsme roky, do už nevidí a napsat komentář během dne zabere pár desítek vteřin. Přijde mi to jako provokace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
4.11.15 18:44

Tak jak to dopadlo? Srovnali jste se??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
4.11.15 20:31

@BabyBella asi moc ne
https://www.emimino.cz/…rankovani/5/

asi bude zakládat tak dlouho diskuze, dokud se nedočte, že je vzorná matka a všichni kolem se jen spikli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.11.15 20:37
@vokishka píše:
@BabyBella asi moc ne
https://www.emimino.cz/…rankovani/5/asi bude zakládat tak dlouho diskuze, dokud se nedočte, že je vzorná matka a všichni kolem se jen spikli.

jak je vidět, je to arogantní hloupá ****.

5.11.2015: edit. admin: vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
9.11.15 11:52

Ahoj holky potřebuju poradit. Nedávno jsem tady něco řešila a už je to tady.Jsem pozvaná na sociálku, kvůli synovi, že ho manžel chce dát k psychologovi, prej kvůli tomu, že nechce jíst ovoce a zeleninu, že nechce jezdit na kole atd. Synovi jsou 4 roky.My s ním doma nemáme problémy. On ví, že jsem s tím nesouhlasila, dokonce i učitelky ve školce neviděly důvod a už je to na sociálce. Bojím se že pokud se nebudu bránit, přijde brzy zase s něčím. Mám na něj docela hodně velký seznam jeho nedostatků a co si neplní on, myslít, že to mám sociálce sdělit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
9.11.15 12:20

Sociálce tvoje připomínky klidně sděl. To, že něco chce tvůj manžel neznamená, že to musí někdo udělat. Sociálka tvého syna k psychologovi nepošle. Sociálka si může vyžádat stanovisko pediatra :nevim:. že dítě nechce jezdit na kole opravdu není nic k řešení pro sociálku, ale na společné úsilí vás rodičů, abyste dítě k ježdění kdyžtak motivovali, toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
9.11.15 12:23

@Tiger-lily no mam takové připomínky které nevím jakou budou mít váhu…treba ze syn musel sedět a sníst jablko, když ho nemá rád, ze brecel a nesměl si jít hrát, ze mi deti jezdí od něj nemocní a někdy nemytý, ze mu stále musím dávat autosedack atd. Ze si je podle rozsudku nebere tak jak ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
9.11.15 12:30

@Lifia co s tou autosedackou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
9.11.15 12:33

@sisk no jsme rozvedený dva roky a on si stále neporidil autosedacky.bere si deti 1× za 14 na víkend 1× za 14 ze středy na čtvrtek a stále přehazujeme autos. z mého auta do jeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
9.11.15 12:34

@Lifia tak já ex taky půjčuji autosedačku. Jen mám podmínku, že si ji musí vyzvednout a zase přivézt. vzhledem k tomu, že si ji občas vyzvedává MHD, tak už si radši pořídil svojí.

Jestli ho nutí do jídla, tak bych to řekla a možná by ten psycholog od věci nebyl. Ono jestli ho takhle „mučí“, tak se to u toho psychologa ukáže a nakonec tím zavaří sám sobě…
Ale sociálce bych to řekla, hlavně o tom mytí. Pokud jsou viditelně špinavý(několika denní, tak bych si je klidně i vyfotila)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
9.11.15 12:37

@Netopirek no to zas ne, ale dcera mi řekl ze se nekoupali, nebo si všimnu ze má nepouzite spodní prádlo. hlavne i u takhle malých deti to jde cítit, ze nejsou umyté…myslím z pohlavních orgánů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
9.11.15 12:40

Na socialku jdu zítra. chtěla bych totiž zrušit tu jeho ze středy na čtvrtek. protože to dceři narušuje harmonogram, musím ji balit učení na dva dny a hlavně si myslim ze je to nesmysl když začala chodit do první třídy. ale nevím jak mam proti tomu argumentovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
9.11.15 12:55

@Lifia Tak ta středa se ti bude rušit blbě, pokud to není vidět třeba na školních výsledcích. U nás v okolí to se děti běžně v týdnu střídají.

Ex malou taky nemyje. Ale jí hned pipina zrudne a svědí, takže mě stačí zajít k doktorce. Ono i sociálka bude chtít důkaz. Jinak je to on říká, ona říká. Záleží ještě jakou máte sociálku. Kamarádka má takovou, co je na straně matky a „původních dětí“. Ale jiná má zas takovou co se zastává otců, který „přišli“ o svoje děti. To, ale zjistíš až zítra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí